bok recite mi molim vas kad se moze upisati beba u jaslice jel ima odredjeni mjesec ili? i zanima me jel se mogu sada prijaviti da me upisu na listu. i kako se moze cuvati mjesto, i recite ja sam u dugavama gdje ici i koliko kosta :?
bok recite mi molim vas kad se moze upisati beba u jaslice jel ima odredjeni mjesec ili? i zanima me jel se mogu sada prijaviti da me upisu na listu. i kako se moze cuvati mjesto, i recite ja sam u dugavama gdje ici i koliko kosta :?
upisi su u svibnju, a upisana djeca u jaslice krecu u rujnu
sve info o tome izadju i na vratima vrtica, na stranicama grada zagreba, a i ovdje na forumu
do svibnja se raspitaj o jaslicama, odluci u koje ces..
malo janje, sve što te zanima možeš saznati u najbližem ti vrtiću, a upisi su u svibnju.
cula sam da se moze predbiljeziti i da ti imaju prednost, mada ne vjerujem u to. mihael je rodjen u 6 mj a ja do tada necu jos naci posao jel je manja sansa da ga prime
pa je, manja je šansa ako roditelj nije zaposlenmalo janje prvotno napisa
prednost imaju djeca čija oba roditelja rade i ona koja "spadaju" u taj vrtić mjestom boravka
kod mene 3 vrtica u blizini. a kaj da napravim zakljucujem da moram ranije ici raditi sto nebi htjela do godinu dana starosti. a ak ne pocnem moram godinu dana cekat opet :?
Prvo i osnovno: prošeći do sva tri vrtića, već ovih dana, i saznaj u koji stvarno spadate.malo janje prvotno napisa
Onda se najavi na razgovor sa pedagogom i iskreno mu/joj objasni svoj slučaj. Također pitaj ima li kakvih korisnih savjeta, možda u nekim od ovih triju jaslica ima manje navale.
Na kraju, predaj sve papire u svibnju i nadaj se najboljem.