Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kada upisati

Datum pristupanja
    May 2008

Početno kada upisati

bok recite mi molim vas kad se moze upisati beba u jaslice jel ima odredjeni mjesec ili? i zanima me jel se mogu sada prijaviti da me upisu na listu. i kako se moze cuvati mjesto, i recite ja sam u dugavama gdje ici i koliko kosta :?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upisi su u svibnju, a upisana djeca u jaslice krecu u rujnu
    sve info o tome izadju i na vratima vrtica, na stranicama grada zagreba, a i ovdje na forumu

do svibnja se raspitaj o jaslicama, odluci u koje ces..

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

malo janje, sve što te zanima možeš saznati u najbližem ti vrtiću, a upisi su u svibnju.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cula sam da se moze predbiljeziti i da ti imaju prednost, mada ne vjerujem u to. mihael je rodjen u 6 mj a ja do tada necu jos naci posao jel je manja sansa da ga prime

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    cula sam da se moze predbiljeziti i da ti imaju prednost, mada ne vjerujem u to. mihael je rodjen u 6 mj a ja do tada necu jos naci posao jel je manja sansa da ga prime
    pa je, manja je šansa ako roditelj nije zaposlen
    prednost imaju djeca čija oba roditelja rade i ona koja "spadaju" u taj vrtić mjestom boravka

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod mene 3 vrtica u blizini. a kaj da napravim zakljucujem da moram ranije ici raditi sto nebi htjela do godinu dana starosti. a ak ne pocnem moram godinu dana cekat opet :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    kod mene 3 vrtica u blizini. a kaj da napravim zakljucujem da moram ranije ici raditi sto nebi htjela do godinu dana starosti. a ak ne pocnem moram godinu dana cekat opet :?
    Prvo i osnovno: prošeći do sva tri vrtića, već ovih dana, i saznaj u koji stvarno spadate.
    Onda se najavi na razgovor sa pedagogom i iskreno mu/joj objasni svoj slučaj. Također pitaj ima li kakvih korisnih savjeta, možda u nekim od ovih triju jaslica ima manje navale.
    Na kraju, predaj sve papire u svibnju i nadaj se najboljem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •