ja i dalje ne mogu bez smetnji odgledati link ali sam guglajući našla neke njene izjave. Između ostalog i ovu:Domet gosp. Petir u MPO-u je Asim Kurjak i točka. Nema dalje. A da je barem taj dio proučila nego... Kurjak je bez znanja pacijentica ubacivao nešto svoje.Petir je, u ime Kluba HSS-a, upozorila kako je do danas, zbog "pravne praznine" u postupcima potpomognute oplodnje bilo zlouporaba, navodeći kao primjer Asima Kurjaka koji je, kako je rekla, "bez znanja pacijentica ubacivao nešto svoje".
![]()
U kojem je ona morbidnom filmu? Prodaje zametaka, incesti, Kurjak ubacuje nešto svoje... A posebno je muči sljedeće: Tko će čuvati frižidere?Upozorava također kako se ne nudi rješenje za sprječavanje eventualnog incesta. "Tko će čuvati frižidere?", upitala je, naglašavajući kako SDP ne nudi sigurnost roditeljima da netko neće prodati njhov zametak. "Kako ćemo onemogućiti mogućnost zaljubljivanja polubraće i polusestara?", upitala je.
Gospođo Petir, treba osigurati posebno obučene svemirske odrede za čuvanje tih straaaaaaaašnih frižidera.![]()
Mene je dobro nasmijalo ovo što sam do sada pročitala, ali je uistinu tužno da jedna takva osoba sjedi u saboru.

Odgovori s citatom