Svoj jad sam napisala već u temi "čangrizava teta u dv dubrava", ali evo ponavljam ga ovdije jer sam stvarno tužna i zbunjena.
Što bi napravili da vam je teta kao meni jučer između ostalog rekla :"Vaše dijete cijeli dan ne zatvara usta. Dere se i cendra, a sve bez suza. Postalo je nesnošljivo svim tetama (jaslice-dvije grupe tri tete). Jako je tvrda, sebična i ljubomorna. Od nje nijedno dijete ne može spavati u vrtiću, a samo čekam kad će mi tko od susjeda (jaslice u zgradi)zakucati na vrata da me pita što to radimo djeci......"
Svašta je još nešto reka. Da se riješimo njene omiljene igračke i slične stvari.
Uglavnom cijelu noč sam plakala. Ja doma s njom nemam nikakvih problema. Suradljiva je, strpljiva. Sve u svemu sluša. To je djete od 14 mjeseci, a već je etiketirana kao nesnošljivo, ljubomorno, posesivno.....????!
Očajna sam!
A dosta toga bi vam mogla napisati o tim tetama. Zahvaljivala sam bogu što moje djete nije u njihovoj grupi. Sada mi se sve vraća, pa spletom okolnosti te tete brinu za moje djete.