:D :D :D za curku.Nola prekrasno ime
:D![]()
predivno :D
još jedan glas za Nolu![]()
Super, super!!!
drago mi je da je sve kako treba biti
![]()
a ime cete dogovoriti, oba su mi ljepa![]()
Malo novosti od zvjezdice!
Prije cca 20tak dana počeli smo ju osjećatii to onako kao kuckanje iznutra. Predivno predivno
!
Super je to što se osjeti i izvana, pa tatica svaki puta kad stavi ruku dok je malena aktivna, dobije pozdrave od svoje curice :zaljubljen!
Također, prekjučer smo bili na Anomaly scan, i nalaz nam je uredan :D , pa se veselimo. Sad nam je već preko 500g i ima cca 25 cm, srce mamino!
Malo sam :/ oko poroda, jer vjerojatno neće biti onako kako sam ja zamišljala (prirodno), te ćemo morati na dogovreni tj. planirani porod, radi Fragmina koji ću uzimati još 2tj. do iza poroda.
Ali ima još ohoho do toga, tako da se neću još brinuti.
Samo neka nama malena dobro raste, i da je živa i zdrava!
svima!
:D :D ma super!!!!
Važne ste vas dvije, a sve ostalo će se posložiti kako trebaIsabel prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivan nastavak školske trudnoće
bravo![]()
super, neka ide tako dalje :D
:D
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Nolu![]()
Draga Isabel, bila Elena ili Nola oba imena su prekrasna!!!
Bravo za vašu curicu koja tako lijepo napreduje!!!
Kad je tebi TP?
Draga Isabel...znaš da su curice puno, puno izdržljivije! SVe će biti super. Nemoj brinuti oko pororda. Što se mora, nije teško, a najbitnije je da vidiš i zagrliš svoje dijete![]()
tek sasd vidjeh ovo.. ma bravo....:D
jel ti crtao posteljicu na tvom trbuhu???? si ga pitala?
Pitala, crtao je prstom. To mi je bilo dovoljno, sve sam shvatila...
HVALA VAM CURE OD!
Lili termin nam je 27.07.![]()
Isabel, ništa nam ne pišeš, kako si, što ima novo ?
E da se napokon malo javimo...
Mi smo super, jedino što smo sad u 32.tjednu, onom meni strašnom od kojega sam strepila i tako ga se bojala. Samo čekamo da prođe i nadamo se da nas čeka happy "end"!
Sad sve češće idemo u Petrovu na kratku obradu, obično mi naprave koagulogram i urinokulturu. U 24.tj. povećali smo Fragmin na 5000iu, i tako će vjerojatno biti do kraja.
Prestala sam raditi, sad sam na porodiljnom domeka i uživamo! Odmaram, šećem, uživam sa svojm pesekima, čekam dragog da dođe s posla pa onda zajedno uživamo!
Malena nam se zvjezdica stalno javlja :D , osjećam ju sve intenzivnije i jače, i to nam je najljepši feeling od svega i stvarno neopisivi! Predivno je to što od prvog dana kako ju osjetim, osjeća se super i preko trbuha tako da i dragi uživa u skakutanju, lupkanju, plesu, okretanju i divljanju naše malene
!
Mi to sad osjetimo i doživljavamo po prvi puta i zato smo toliko u sedmom nebu, jer u prvoj trudnoći nažlost uopće nisam osjećala bebicu
, i iako sam stalno zapitkivala zašto i jel to znaći da nešto nije u redu, uvijek su me uvjeravali da je to sve ok. Ipak, sad vidim da možda moje ne osjećanje bebice nije bilo bez razloga
...
Trbuh mi poskakuje skoro stalno, i to nam je najveći pokazatelj da je sve u redu! Odmah se spokojno nasmješim, umirim i svi strahovi nestanu..
Malena mrdalica se mrda stalno, i nadam se da će ako i do kraja.
Već u 27.t. se okrenula glavicom dolje, ima nešto malo duže noge što definitivno nije na mene jer sam ja pak 153 cm visine, ali zato je tatica visok...
Curka nam sad već ima 1700g. i 40cm., savršeno za 32.tj. :D
Ostalo je također u redu, za porod još ništa ne znamo, vidjeti ćemo kako će se sve dalje odvijati pa putem odlučiti gdje, kako i kada.
Za koji dan staviti ću i slikice bušice da vidite kako rastemo.
Velikasvima!