-
-
Zvjezdica kao da zna da se brinete pa vam poručuje da je sve super
-
ma bravo :D
-
-
-
-
-
-
-
super isabel, sve će bit za 5. :D :D :D
velika ti
-
-
:D ma samo ti uživaj, krizno doba je prošlo, a ovo su sve samo preventivne mjere...
-
tako mi je drago da je sve kako treba
samo vi uzivajte!!!
-
-
super isabel!!!
pusa velika maloj hopsalici
-
Baš mi je drago da ide sve kako treba!
-
Drago mi je da je sve uredu
uživaj
-
Isabel :D
-
-
-
Super!
-
Bravo!
-
Bravo Isabel i bebica :D :D
-
:D
-
-
Evo nas, opet male novosti...
Mi smo super, malena zvjezdica
skakuće u bušici sve u 16, odlično se osjećamo ALI eto, prof. Đ. me je u ponedjeljak odlučio ostaviti u Petrovoj na odjelu do poroda. Bili smo dan ranije kod njega, na konzultacijama, i iako sam bila za sutradan naručena samo na obradu, odlučio je da bi najbolje bilo da ja odmah i ostanem, obzirom da smo sad u 35.tj., a porod planmiramo ranije, nakon 38.tj., odnosno čim zvjezdica bude zrela i spremna. Kako sad stvari stoje, ona odlično raste, sad ima već preko 2300 grama, okrenuta je glavicom, aktivna i vesela :D! Ja sam zatvorena, sve super, ne moram mirovati...
Srećom da sam na novom odjelu pa mi nije tako strašno, prvo mi je bio šok jer sam saznala većer prije da idem i da se ne vraćam dok god smo nas dvije "u komadu", ali sad sam se već navikla na tu činjenicu. Brojim dane, još cca 4 tjedna i ako Bog da eto naše milene zvjezdice
nama u naručju!
Dogovor za porod je da prvo probamo (ako su svi parametri zadovoljeni - ja malo otvorena, nema disproporcije, moje psih.stanje...) induciranim max. 2 sata, a ako ne ide onda carski rez.
Povremeno imam internet pa ću vam se javljati kako stignem.
Nije mi dosadno, imam 2 dobre cimerice, telku, knjige, net, puno posjeta a i mogu van kad hoću... Sad smo nas dvije usporile, odmaramo i uživamo, i jedva čekamo da još tih 25 dana prođe pa da se napokon upoznamo :D.
Velika
svima!!
-
Sretno....da sve prođe ok!
-
-
Drago mi je da si se javila. Osjeca se tvoj optimizam neka tako i ostane!
Javljaj nam se kada mozes, a mi cemo misliti na vas i vibrati da bude kako treba biti
-
-
-
-
-
super da je sve ok bas sam jutros razmišljala kako se nisi javljala dugo,a brzo će proći to vrijeme vjeruj jer sam ja lezala 6 tjedana i najteze je prvih 5-6 dana kasnije postane navika
-
!
-
isabel,~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši susret mame i njezine zvjezdice!
-
Hej curke, drago mi je da ste dobro.
Isabel ti si uvijek tak optimistična i pozitivna. Divim ti se.
Ma i to čekanje će brzo proći. Sjećam se svog bolničkog staža u trudnoći s V. Isto sam bila šokirana kad su me ostavili al na kraju možeš to pretvorit u zanimljiv "izlet" pa o dogodovštinama skoro i knjigu napisati 
Kao što si rekla...knjige, komp, cimerice...ja sam si još ponjela i brdo muzike pa dok drugi hrću ja sa slušalicama na ušima
-
-
:D
-
-
Draga sretno!
-
isabel,
proći će tih 25 dana kao od šale i eto ti nam te s novostima o divnim prvim danima.
Želim ti da sve prođe kao iz snova.
Mislimo na vas i šaljemo vam
-
Isabel jos 25 dana i bit cete zajedno
Sretno, mislim na vas i ~~~~~~~~~~~~~~ za najlepsi susret
-
-
Važno da ste vas dvije dobro
-
-
-
setno isabel!!
-
-
draga Isabel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve prođe super, bezbolno i brzo, i naravno za skori susret mame i malene zvjezdice, sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma