Č :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M
Draga Isabel čestitam i ovim putem :D :D te maloj Noli ogroman![]()
Moram se pohvalit da sam ju vidjela na minutu na intezivnoj i da je super izgledala, a malena je pravi anđeo.
čestitke odponosnim roditeljima na rođenju kćerkice, a malenoj princezi dobrodošlica na ovaj svijet
čestitam od svegponosnim roditeljima, a tebi Nola želim veliku dobrodošlicu
![]()
Draga Isabel čestitam ti od srca :D :D :D
Maloj Noli želim dobodošlicu u naš lijepi, šareni svijet!!!
Roditeljima iskrene čestitke, a maloj Noli velika![]()
:D Cestitam!![]()
Naravno da ste me rasplakale svojim predivnim vibrama i željama, ali ovih mi dana ne treba punoda suze krenu...
Nakon 4 tjedna u bolnici, dočekali smo i taj najljepši petak.Dogovoren je carski radi inih razloga, pa sam ja odabrala spinalnu jer sam svakako htjela bit prisebna kad moja zvjezdica dođe na svijet...
Bilo je dogovoreno ujutro, MM i moja seka i mama već su od 8h hodočastili oko Petrove, i čekali... Ja sam odvezena u salu oko 10h, a tako su i moji došli u bolnicu... Seka kaže da je mama hodala gore dolje po hoodniku kao Balazar, a MM tako isto u supprotnom smjeru. Uletile su 2 hitne operacije, pa sam ja tako malo poduže ležala na stolu u predoperacijskoj, slušala radio i pričala sa sestrama. Nije mi bilo grozno čekati jer sam znala da nas sad već samo minute djele... Nije me bilo ni strah, samo neki neopisivi osjećaj, mix svega, suze su mi išle od sreće i male nervoze, jer nisam mogla vjerovati da je to sad to, ida ćemo stvarno za koji trenutak upoznati našu srećicu, živu i zdravu :D ...
Operacija je prošla odlično, anesteziologica mi je čitavo vrijeme pričala i "upoznavala" me sa situacijom, u sali super ležerna atmosfera, svi veseli, radio svira... Super!
Kad je izašla glavica svi su viknuli od uzbuđenja, i eto moja je Nolica zaplakala po prvi puta! Naravno da sam i ja odmah s njom, i osjećala sam se neopisivo... A. mi je također prije pokazala stol gdje će doći malena, pa sam ja tako nakon rođenja nju gledala na stolu dok su je brisali, zamatali...
Nakon minute donijeli su mi je na prvi poljubac, koji ju je od mojih suza skroz smočio po ličeku
i odnijeli su je da upozna familiju... Tu je pala i prva fotka
Naravno da u sali nisam zapamtila ni koliko je teška ni duga, iako su mi ponovili 3 puta.
U intenzivnu mi je došao MM, sav ozaren i opijen, uzbuđen i presretan, i opet smo malo plakali i samo se gledali... Naša je zvjezdica stvarno stigla!!
Do zadnjega nismo znali kako ćemo je nazvati jer je svako imao svoje najdraže ime, pa kad mi je MM došao rekao je: Nola je prekrasna, ima 3040g i 48cm! Odabrali su "moje" ime.
Danas nam je sedmi dan, nadam se da idemo kući, obje smo super i nadam se da će tako i ostati. Polako se ufuravamo u sve, dojenje nam je izazov, borimo se al se nedamo...
U nekim me trenucima hvata panika kako ćemo mi to sve oko nje hendlati sami kući, pa me hvata neki strah da nećemo moći i znati, a onda me opet opere euforija i beskrajna sreća i osjećam se kao da smo na vrhu svijeta i da nema toga što ne bi mogli...
Samo znam da nema toga što nebi napravili za našu najljepšu i najdivniju štrucu ljubavi na svijetu...
Stalno se pitam jel ovo sve stvarno i da li smo zbilja zaslužili ovakvu srećicu, strah me da me netko ne probudi iz ovog "sna" ili da nam opet u sekundi netko sve odnese, ali duboko u sebi znam da smo zaslužili i zahvaljujem do neba što smo ovako nagrađeni.
Draga Isabel, od srca čestitam!!! :D
Izabel Dragae sad uzivaj i samo uzivaj ipoljubi malu od mene
![]()
:D
Isabel, predivno, cestitam od!
Evo, sad jeod sreće, zbog vaše sreće
![]()
Pusa malom anđelu![]()
Isabel,uživajte jedni u drugima.
ah mila moja Isabel, tu je tvoja srecica, grli je i ljubi, nije san, samo vi uzivajte!!!
a za dojenje, znas gdje potraziti pomoc, cure savjetnice su tu![]()
jos jednom cestitke![]()
joj bas te me rasplakale, uzivajte
![]()
![]()
Evo suza....čestitam, sretna sam radi vas, uživajte!!!![]()
![]()
Draga Isabel, uzivaj u svojoj dugoocekivanoj i zasluzenoj srecici!![]()
![]()
![]()
uzivajte u babymoonu
![]()
i svakom danu koji slijedi
Dobro došla tako dugo čekana zvjezdice![]()
Prekrasna pricauzivajte u svakom trenutku, zasluzili ste ovu srecu
![]()
Čestitam, IsabelKrasna priča.
Dobrodošla, Nola!
predivna priča!![]()
![]()
Uživajte uz Vašu zvjezdicu,zaslužili ste to!![]()
Jao! Koliko račica! Prekrasno!
Uživajte! Čestitam! :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
Isabel, prekrasno, cestitam!
A maloj zvjezdici velika pusa![]()
Draga Isabel, čestitam i ovdje!
I ne brini, sve ćete znati, kao da ste oduvijek skupa, vidjet ćeš....
Ljubi zvjezdicu i uživajte u divnim trenucima, tako samsretna radi vas.![]()
![]()
i mene je dugo poslije poroda taj osjećaj mučio.. onda malo po malo počela sam se opuštati...Isabel prvotno napisa
to je tvoja sreća, tvoj smisao postojanja i vidjeti ćeš za par dana pitati ćeš se kako li si mogla živjeti cijeli svoj dosadašnji život bez nje![]()
svaki dan joj se nanovo divim i zaljubljujem u nju....
odista... mislim da je bebica mene zaokružila kao ženu.. jednostavno sad je taj krug zatvoren..
Isabel čestitam odtebi i TM na rođenju prekrasne male princeze (divna je) i želim joj veliku dobrodošlicu i cijeloj vašoj obitelji puno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()