-
Evo nas, opet male novosti...
Mi smo super, malena zvjezdica
skakuće u bušici sve u 16, odlično se osjećamo ALI eto, prof. Đ. me je u ponedjeljak odlučio ostaviti u Petrovoj na odjelu do poroda. Bili smo dan ranije kod njega, na konzultacijama, i iako sam bila za sutradan naručena samo na obradu, odlučio je da bi najbolje bilo da ja odmah i ostanem, obzirom da smo sad u 35.tj., a porod planmiramo ranije, nakon 38.tj., odnosno čim zvjezdica bude zrela i spremna. Kako sad stvari stoje, ona odlično raste, sad ima već preko 2300 grama, okrenuta je glavicom, aktivna i vesela :D! Ja sam zatvorena, sve super, ne moram mirovati...
Srećom da sam na novom odjelu pa mi nije tako strašno, prvo mi je bio šok jer sam saznala većer prije da idem i da se ne vraćam dok god smo nas dvije "u komadu", ali sad sam se već navikla na tu činjenicu. Brojim dane, još cca 4 tjedna i ako Bog da eto naše milene zvjezdice
nama u naručju!
Dogovor za porod je da prvo probamo (ako su svi parametri zadovoljeni - ja malo otvorena, nema disproporcije, moje psih.stanje...) induciranim max. 2 sata, a ako ne ide onda carski rez.
Povremeno imam internet pa ću vam se javljati kako stignem.
Nije mi dosadno, imam 2 dobre cimerice, telku, knjige, net, puno posjeta a i mogu van kad hoću... Sad smo nas dvije usporile, odmaramo i uživamo, i jedva čekamo da još tih 25 dana prođe pa da se napokon upoznamo :D.
Velika
svima!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma