-
Jogi plahte
Pretpostavljam da dosta Vas koristi jogi plahte iliti plahte s gumicom iliti one koje ne peglamo.
Mi imamo madrac na bračnom krevetu 200x200 cm i dosta je debeli. Kupila bi jogi plahte tih dimenzija, ali ne znam koje su dobre radi debljine madraca. Gdje ste vi kupili/e?
Jesu li dobre one iz METRO-a?
Ne želim skupe, jer nam se lako može desiti nezgoda - gđica spava s nama.
-
ne znam ti sad preporuciti tocnu marku plahti, ali budi jako pazljiva pri kupnji. mi smo imali isti takav madrac - 200x200 - i tesko sam nasla plahte s gumicama da mi odgovaraju. na paketu pise 200x200 i kad operes - nema sanse da u nju uguras madrac :/
probaj pri kupnji traziti da ti daju zamijeniti ako ne bude odgovaralo (sto vjerojatno nece htjeti
)
-
re
ja sam kupila u lesnini "schlafgut", odlične i idu na debeli madrac
-
i ja muku mučim sa plahtama..imam 2 iz metroa sa gumicom i ok se al jedna je postala naknap...druga se nekkao razvukla (mislim da je Stanić tekstil)....
krevet je 160x200 i uopće neznam jel trebam tražit da to piše na plahti ili uzet veću...madrac je sito deblji..
-
ja sam uzela u dioni par komada jer su bile na akciji za 50kn i dobre su mi. Imamo krevet 200x200
-
Ja uzimam 200x200, koliki nam je krevet i nemam problema. Uzmem najčešće od frotira jer sam zimogrozna ko pas, našla sam u Metrou za 30-ak kuna i super su
-
-
ja za debeli madrac 180x200 kupim plahte 200x200 i one su taman, a s obzirom da nisam jogi plahte vece od toga vidjela, mislim da ce svi s debelim i velikim jogijima muciti se s natezanjem i razvlacenjem plahte :/
-
Nisu jeftine, ali su odlične od ODEJE. Predivne su po tkanju, teksturi, a odlično pašu na 200x200 debele madrace - ostane više nego dovoljno plahte za podvući ispod! Vjerojatno ima od različitih materijala, ali ja mislim ovdje na pamučne plahte koje idu uz njihove posteljine od pamučnog satena (isto su fenomenalne - pravi je gušt leći u takvu posteljinu :D ).
-
Ja sam se već više puta zaletila i kupila jeftine jogi plahte po kojekakvim marketima i obično su bile katastrofa kvalitete (obično toliko tanke i prozirne da vidiš madrac ispod, a znale su se i skupiti u pranju). IKEA-ine plahte su mi se pokazale kao dobar omjer cijene i kvalitete. Kupim uvijek dimenziju kreveta, imam debeli madrac i ostane još sasvim dovoljno i za bočne stranice i za podvući ispod.
-
Plahte u Metrou su OK, ali samo one od Tarrington hause (ne znam kak se točno piše). Ja imam 4 kom. već 7-8 godina. Nisu ni izblijedile.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma