moja nadobudna frendica, uvjerena u moje kuharske sposobnosti donijela mi jedno dve-tri glavice (nisam zagledala u vreću), a ja , jadna nemam ideje šta bi s njim.
Pomagajte!
moja nadobudna frendica, uvjerena u moje kuharske sposobnosti donijela mi jedno dve-tri glavice (nisam zagledala u vreću), a ja , jadna nemam ideje šta bi s njim.
Pomagajte!
mi ga volimo jesti kao zelenu salatu i baš je odličan!
za nešto drugo (osim salate) nismo imali inspiracije![]()
ja sam ga radila lešo, sa krumpirom i maslinjakom, eventualno češnjakom, super je![]()
i ja ovako, ili ga narezanog bacim u wok pa bude kao prilog mesuJoe prvotno napisa
moja mama ga radi na lešo u kombinaciji sa još par vrsta povrća
Možeš npr. u woku prepržiti s ostalim povrćem. Samo ga prije narežeš na trakice. Ili na salatu. Tako ga ja najčešće koristim.
Kineski kupus na paradajzu je mljac. Mislim da se to kod vas zove prisiljeno zelje.![]()
kad mene se zove kupus na paradajzu.ja sam slavonka