bok cure,,,dakle ja s drugim djetetom totalno zabrijala na dojenje, i činilo se meni da to nama super ide, mala papala svaka 2 sata na cici po 30 min, i imala svaki put prije papanja popišanu i malo pokakanu pelenu.
No u zadnja 3-4 dana je na jednoj cici po 30 min, (vuče ko luda) pa na drugoj još toliko, i još plače i siše rukicu. meni se cice skroz isprazne i više nema ničeg. Već me počinje peći koliko vuče ko luda, nažicala patrunažnu da ju važemo, dakle sad ima 2,5 tjedna, i dobila je ukupno samo 170 grama, izašla sa 3680 prije 2 tjedna i sad ima 3830. Patronažna savjetovala da joj kad isprazni obadvije cice još ponudim i adaptrirano. Po ovom bi ona u 4 tjedna dobila samo 340 grama :shock: . Velika je beba i brinem se da je gladna![]()
Ne znam šta je tome razlog: kao da gubim mlijeko, već par dana ju stavljam stalno da povećam proizvodnju, no ona ih isprazni a cike se ne stignu napuniti u sat vremena. Pijem ko luda, po 2-3 litre vode na dan, čajeve za dojilje, jedem dovoljno, ne prežderavam se, ali 3 obroka i međuobrok. Jel moguće da ne jedem dovoljno kalorijski pa mi mlijeko nije dovoljno zasitno? Dosta sam aktivna, možda se dovoljno ne odmaram? :/