Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: prinos 170 grama u 2 tjedna..velika beba

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i danas smo pojeli par žličica rižinih. po novim pravilima sam čitala da se dohrana uvodi od 17og do 26og tjedna. mi smo prošli 22. htjela bih da mi netko kaže da je to ok za početak i probavanje par žličica. Matin stvarno uživa u tih par zalogaja i žao mi je sad prestati i čekati 6 mjeseci. podrška :?
    inače, čini mi se da je zadovoljniji odkad smo počeli tako malo papati "sa strane". ne znam jel se to meni samo čini ali činjenica je i da po noći bolje spava. noćas se probudio 3 puta. i kao da sad još više uživa u dojenju

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne znam da ces ovdje dobiti podrsku za preuranjenu dohranu , posto se ovdje zastupa misljenje da beba treba navrsiti 6 mjeseci. osobno, ja sam pocela malo ranije, f. je imao tjedan dana manje od 6 mjeseci i super je prihvatio. k recimo ima 7 mjeseci i nece jos skoro nista.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mamicaM prvotno napisa
    ne znam jel se to meni samo čini ali činjenica je i da po noći bolje spava. noćas se probudio 3 puta.
    Da, samo ti se čini!
    Naslušala sam se ja tih priča -u stilu- ma, vidjet ćeš kako će lijepo spavati samo kada se dobro najede. Da, svakako!
    Sada H. ima 14 mjeseci, klopa fino ali imamo minimalno 3 buđenja po noći, i to je za nas odlično prespavana noć. Prihvatila sam to i funkcioniram...

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bili smo danas na drugoj vakcini i kada su ga izvagali dobio je za mesec i 12 dana 420 g. Prvi mesec 1400, drugi mesec 850. Pedijatrica je rekla da je to OK. Inace nismo isli kod nase pedijatrice posto je na godisnjem (ona je inace mojoj prijateljici nakon sto joj je beba dobila u drugom mesecu 700 g savetovala na vece adaptirano). Naravno odmah sam promenila pedijatricu

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma i ja sam odbacila opciju adaptiranog. eksperimentiramo s novim okusima evo već desetak dana i stvarno uživa. čim vidi da nosim zdjelicu osmijeh je od uha do uha. i on bi jeo imam osjećaj dok god mu dajem. ali ja onda nakon što pojede nekoliko žličica prestanem. ne znam koliko uopće smije pojesti odjednom :?
    i stvarno bolje spava-ne čini mi se. sad je na dva buđenja-oko 12 i oko 3. i preko dana je opet počeo lijepo spavati po dva puta sat-sat i pol.
    tina i ja bih rado promjenila pedijatra, ali živim u gradu u kojem postoje 2 pedijatra i ne znaš koji je zatucaniji od kojeg :/
    dobro da postoje rode
    pozdrav svima

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •