Devojke u haosu sam.Beta od petka sa 603 pala danas na 230.
Da li znate da može možda ovo da izađe na dobro?
Devojke u haosu sam.Beta od petka sa 603 pala danas na 230.
Da li znate da može možda ovo da izađe na dobro?
Joj, mila, pratim tvoju priču od početka i taman sam se ponadala da je sve ok...
Bojim se da ne, pad bete govori u prilog propadanja zametka.
Jedina mrvica nade koja mi sad pade na pamet je da je možda bilo dva embriona, pa je jedan propao, pa zato beta pada, ali privremeno...
Odavno ne držim u glavi srednje vrednosti beta hcg za pojedine nedelje trudnoće, ali ako napišeš tačno u kojoj si nedelji, možda će ti neka od obaveštenijih devojka znati reći referentne vrednosti...
Ljubim te, drži se, znam kako je teško živeti u takvoj brizi i neizvesnosti...![]()
Draga, beta ne smije padati. Nadam se da su bila dva bebaća i da je sada ostao jedan borac.![]()
Ovo potpisujem xkatica prvotno napisa
Vraćeno je 4 embriona,i to 25.10,a danas je znači 26 dan od ET.I da je jedan ostao mala je beta,zar ne?
Drži se draga!...Kod mene slična situacija nije dobro završila...beta je sa 460 pala na 220...os T ništa![]()
beba![]()
ipak se nadajmo da su bila 2 i da je jedan ostao
![]()
Beba drži se!![]()
Evo, kopiram sa druge teme:
Uobičajen raspon vrijednosti beta HCG-a u krvi po tjednima trudnoće prikazan je u donjoj tablici:
Tjedan poslije prvog dana zadnje menstruacije Vrijednost ß HCG-a, mIU/ml
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7.340
6 1.080 - 56.500
7 - 8 7.650 - 229.000
9 - 12 25.700 - 288.000
13 - 16 13.300 - 254.000
17 - 24 4.060 - 165.400
25 - 40 3.640 - 117.000
Ti si, beba, ako se ne varam ,rekla da ti je 26 dan od transfera. A to je onda...26+14=40, 40 :7=oko 6. nedelje. Mislim da bi b trebala biti znatno veca od 230...secam se svoje biohemijske t, kada je beta bila oko 130 u 5. nedelji i dr je rekla da to ne ukazuje na kvalitetnu trudnocu...
Zao mi je, cuvaj se...![]()
možda sve ispadne ok!
zašto ne odeš kod svog doktora?
Sutra je u ordinaciji od 11 zovem ga tada i dogovarama se kako dalje.
Devojke hvala vam pino na podršci,sjajne ste.
beba prvotno napisa
možda postoji nešto za zadržavanje ploda. pitaj ga!![]()
![]()
beba žao mi je ali kad beta pada obično je ishod gubitak trudnoće. Možda se dogodi i čudo (što bi ti svakako željela) ali nekad priroda odradi svoje i ne možemo protiv nje.![]()
Pisala sam o mojoj beti i nejverovatnije kasnijoj implantacoji(10-1) dan.Jer beta je bila 11 dana 10,pa 13. 20,pa onda posle par dana 80,pa 630 20. dana od transfera.Duplala se i više nego duplo na 48 sati.
Da li je moguće s obzirom da je 11 dana bila 10(zbog kasne implatacije),rasla i sada pala(odlazili embrioni koji se nisu primili) ovo beta od možda jednog preostalog?Ako je tako kasna implantacija onda je možda danas tek 16 dan trudnoće(nazovimo to trudnoćom) i da beta možda bude o.k.
POMOZITE DEVOJKE,HVATAM SE KO DAVLJENIK ZA SLAMKU.
Ne mogu ti odgovoriti ništa pametno jer ne znam. Želim ti sreću.
Uh, ti stvarno ovaj put imaš igru živaca, u načelu nije dobro da beta pada, a i da pada, trebala bi bit veća (tipa da je jedan odustao), ali to ti ja onako na temelju većine iskustava, čisto laički. Sretno ~~~~!
Sretno i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~
i javi sta doktor kaze...
Vibram da se jedna mrvica kasnije implantirala...
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~![]()
Nikada ne znaš u čemu se dobro krije. ~~~~~~~ da bude onako kako je najbolje![]()
![]()
![]()
draga drži se!![]()
beba,, budi hrabra i javi nam svakako što će reći doc....
Ja isto mogu reci da to nije ok, nazalost, jer je i meni padala beta kad sam bila trudna i doktor je rekao da je plod izumro.
Jako mi je zao ako je i kod tebe isto, ali se mozes barem malo nadati da su pogrijesili oni u necemu. Nemoj jos gubiti nadu, molim te.
Pozdrav i cuvaj se.
beba želim ti da nas ponovo pozitivno iznenadiš, drugo se nema što za reči~~~~~~~~
I ja se bojim da padanje bete (pogotovo ovako drastično) teško može izaći na dobro.
Ali ipak jedan maleni tračak nade postoji. jer stvarno je moguće da se uhvatilo više embrića koji su se pustili i da je ostao samo jedan.
Wonder women ima prekrasnu djevojčicu iz opadajuće bete.
Ali ne mogu se sada sjetiti koliko je ta beta pala a na forumu su brisane teme gdje je to pisalo.
Mislim da to sad nije ni bitno.
Bitno je da se držiš hrabroi neka se dogodi čudo ~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Čula sam se sa doktorom,rekao da sutra ponovim betu u drugoj labotaroriji, pa da se čujemo.
Ja sam je uradila danas 229,ništa se nije desilo od juče.Ona stoji,znam da to nije dobro
Doktor kaže da prekinem sa terapijom, da čekam da prokrvarim i da eventualno ponovim betu u ponedeljak ili utorak.
Na UZ tek posle krvarenja.
beba,![]()
![]()
beba žao mi je draga![]()
![]()
.
drži se![]()
![]()
![]()
POčela da krvarim sa nesnosnim bolovima u stomaku,a beta 344.
U petak je bila 229.
IZLUDEĆU