ja cu samo reci da mi je tek sad malo lakse, dakle kad ona ima 17 mjeseci. u pocetku mi je bilo OK i nije mi bilo tesko, ali onda kad je dosla zima i kad smo doma bili dulje onda su nastali probelmi. ja nemam niti jednu baku u blizini, ali imali smo tetu igralicu, najdivnije stvorenje na svijetu . dolazi nam jos uvijek, mada ne kao proslu zimu i proljece. tad nam je dolazila svaki dan na 3-4 sata. sad dodje jednom ili dva puta u tjednu. ona me izvukla. cura je mlada ima 21 godinu, ali s toliko volje i zara se igrala BC-om da nam je to bilo rjesenje za brdo problema.
najgori period mij ebio kad je ona postala pokretna i kad je ona postala uljez starijem bratu, jer sad je mogla do njegovih igracaka. a i svojih samostalno. no i to smo prosli. i sad se natezu oko iste igracke. ponekad pustim ponekad arbitriram, ali kazem meni je tek sad laknulo.
mikka citam ja tvoja iskustva tu na forumu i mogu ti samo reci , za to fakat treba velika energija, a oni su mali sisavci ne samo mlijeka vec i energije. uzivaj u svom godisnjem dok traje.