-
ZA.
moj hrastov je kostao cca 200 kn/m2, znaci isto kao pravi hrastov parket ( prije 2 godine), ne znam kakva je sad situacija sa cijenama. ZA, jer se ne brusi i ne lakira doma, znaci nema smrada niti susenja niti prasine, lakse se postavlja pa ne moras glavu razbijati gdje i kako prepoznati dobrog parketara ( a to je cujem lutrija), apsolutno si sigurna da je DOVOLJNO SUH, znaci nema filozofije kolko se dugo susio i u kakvoj susari, da li ti netko laze ili ne pa se za par mjeseci cudis rupicama i pukotinama, odnosno razmaku medju letvicama, manje ti ga je zao ako se zagrebe ili unisti jer kupis par kvadrata vise i cuvas ih na tavanu ili u supi za takve slucajeve. Odaberes-kupis i za par dana imas perfektni parket, mozes se useliti. Jedina mana, ona (bar meni) vise-manje imaginarna teznja svih da imaju pravi stari dobri parket. I jos, koliko god sam ja mislila "pa sta, drvo je drvo, nema veze sto je ovo par slojeva tankih dascica, a ono jedna debela hrastova daska" , ipak kazu da su te dascice sljepljene sa tak puno raznih sintetskih ljepila da prirodnost nije ista kao kod parketa. A cuj, i to je puno bolje od laminata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma