Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: stolica

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno stolica

Moja curica ima 2 mjeseca i na adaptiranom je a stolica joj je nekad uz zlatno žutu malo zelenkasta?Ponekad kad treba kakati zna plakati dok ne krenu vjetrovi.Šta da radim da joj olakšam?

Bubica editirala naziv adaptiranog mlijeka.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajoooooj.... sad si gotova. Nisi smjela na Rodi napisati da ti je dijete od 2 mjeseca na adaptiranom. Razapet će te......

leonisa editirala naziv adaptiranog u skladu s pravilima foruma

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pa kad majka u prsima nema niti kapi vode a kamoli mlijeka mora djetetu dati nešto da ne vrišti od gladi

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

potpisujem ne govori o imenu inace ce te tuci po guzi. moj mihael je isto na adaptiranom i stalno ima zelene stolice. to ti znaci da ti je malo oksidira u busi. meni jucer bila patronazna i to rekla

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

probaj joj masirati busu s kremom i masirati i stavljati sto vise na trbuh da lakse kaka i prdi.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Sory slučajno sam napisala ime mlijeka.znači nemam razlog za brigu?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne oksidira u buši nego u peleni.

Nemam iskustva sa AD, ali sve vezano uz AD trebao bi ti reči i savjetovati isključivo pedijatar/ica.

mujica - zašto bi ju netko razapeo?
    Zbog pitanja, zato što traži odgovor?
    Mislim stvarno

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

To i radim ali bitno je da jojh se to ne događa svakodnevno nego povremeno.Sada još moramo obaviti cijepljenje i utz kukova

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nama je to svakodnevno i kaze patronaza koja ga je skinula i gurnula troplomjer u guzu pa se pokako zeleno da mu je
    malo u busi oksidiralo, meni je pomogao caj za probavu

leonisa editirala ime krsitelja Pravilnika u skladu sa pravilima foruma

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa

Mislim stvarno
    Na zato što traži odgovor, već zbog same činjenice da dijete hrani adaptiranim...
    Ja ne razumijem tvoje čuđenje zbog ovog što je mujica napisao jer je svima poznata reakcija članica ovog foruma na sam spomen adaptiranog

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa
    Citiraj kahna prvotno napisa

Mislim stvarno
    Na zato što traži odgovor, već zbog same činjenice da dijete hrani adaptiranim...
    Ja ne razumijem tvoje čuđenje zbog ovog što je mujica napisao jer je svima poznata reakcija članica ovog foruma na sam spomen adaptiranog
    ovo nije tocno. rekcija osoblja foruma prsutna je samo kada se krse pravila foruma.

lijepo molim da se vratite na temu. u suprotnom ako ce se raspravljati o politici foruma i reakcijama forumasa biti cu prisiljena zakljucati topic.

mujca, fakat ovo nisam ocekivala od tebe...
    malo janje....po guzi...mislim da se ovdje nitko ne tuce, mislim stvarno

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

molm vas da u razgovoru ne spominjete krsitelje Medjunarodnog pravilnika o reklamiranju nadomjestaka za majcino mlijeko

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A na koji način da se usporede iskustva pri korištenju određenog adaptiranog mlijeka?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sunnyapril1 prvotno napisa
    A na koji način da se usporede iskustva pri korištenju određenog adaptiranog mlijeka?
    Na ovom forumu se to ne radi.

MEĐUNARODNI PRAVILNIK O MARKETINGU NADOMJESTAKA ZA MAJČINO MLIJEKO:

Roda je od rujna 2003. godina članica IBFANa - krovne asocijacija svih koji štite, promiču i pružaju podršku dojenju te podržavaju principe Međunarodnog pravilnika o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko. Međunarodni pravilnik su 1980. godine usvojile zemlje članice WHO, a ima za cilj zaštitu, promociju i pružanje podrške dojenju. Zbirka je to pravila postavljenih pred proizvođače proizvoda iz djelokruga pravilnika te zdravstvene djelatnike jer se smatra da tako delikatni proizvodi namjenjeni najmlađima ne smiju biti prepušteni slobodnom tržištu i agresivnim reklamnim kampanjama.
    Pravilnik se primjenjuje na marketing, i s njime povezane djelatnosti, slijedećih proizvoda: nadomjestaka za majčino mlijeko, uključujući i dojenačku formulu; drugih mliječnih, prehrambenih proizvoda i napitaka, uključujući i dopunsku hranu koja se daje preko bočice, kada se promiču ili prodaju ili na neki drugi način predstavljaju prikladnima, uz preinake ili bez njih, za uporabu kao djelomični ili potpuni nadomjestak za majčino mlijeko; bočica za hranjenje i duda. On se takoder odnosi na njihovu kvalitetu i informacije o njihovoj uporabi.

U skladu s gore navedenim NIJE DOZVOLJENO:

1. prodavati ili poklanjati adaptirano mlijeko na forumskoj burzi
    2. koristiti sličice bočica i dudica
    Molimo vas stoga kad komentirate prizvode iz djelokruga Pravilnika da to činite obazrivo, a u slučaju nedoumica kontaktirajte administratora.
    Razgovor o određenoj formuli smatra se marketingom,pa samim tim nije dozvoljeno spominjati nazive proizvođača.
    Oko nedoumica sa adaptiranim najbolje je konzultirati pedijatra.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eto, sirius je sve lijepo objasnila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •