Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Putni troškovi

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Putni troškovi

Da li netko zna dali mogu dobiti putne troškove za Zagreb (inače živim u okolici Rijeke).
    Idem na VV zbog neplodnosti, do sada sam 2 godine išla u Rijeku na KBC ali pošto nemaju mogućnosti zamrzavanja embrija i zbog nekih drugih stvari prešla sam na VV.
    Čula sam da ne odobravaju tj. da traže od nas da donesemo stručno mišljenje iz KBC-a zbog čega se išlo u Zagreb a pošto su im oni "glavna konkurencija čisto sumnjam da bi mi takvo mišljenje dali.
    I sad koja su naša prava u tom pogledu dali ja imam pravo na te putne troškoveili nemam(ne radi se baš o maloj cifri karta autobusa u jednom smjeru košta oko 200 kn)?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anyone :? :?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

možeš dobiti jedino ako u Rijeci ne možeš dobiti onu zdravstvenu uslugu radi koje ideš u Zg

"Osiguranoj osobi u skladu s odredbama Zakona i ovog Pravilnika pripada pravo na naknadu troškova
    prijevoza ako je zbog korištenja zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja upućena iz
    mjesta njezinog prebivališta, odnosno boravka (u daljnjem tekstu: mjesto polaska) u ugovornu
    zdravstvenu ustanovu, odnosno kod ugovornog zdravstvenog radnika privatne prakse u drugo mjesto
    (u daljnjem tekstu: mjesto upućivanja) pod sljedećim uvjetima:
    - da je udaljenost od mjesta polaska do mjesta upućivanja veća od 30 kilometara
    - da u bližoj ugovornoj zdravstvenoj ustanovi, odnosno ordinaciji ugovornog doktora privatne prakse
    nema ugovorene djelatnosti za traženu vrstu zdravstvene zaštite
    "

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •