-
Putni troškovi
Da li netko zna dali mogu dobiti putne troškove za Zagreb (inače živim u okolici Rijeke).
Idem na VV zbog neplodnosti, do sada sam 2 godine išla u Rijeku na KBC ali pošto nemaju mogućnosti zamrzavanja embrija i zbog nekih drugih stvari prešla sam na VV.
Čula sam da ne odobravaju tj. da traže od nas da donesemo stručno mišljenje iz KBC-a zbog čega se išlo u Zagreb a pošto su im oni "glavna konkurencija čisto sumnjam da bi mi takvo mišljenje dali.
I sad koja su naša prava u tom pogledu dali ja imam pravo na te putne troškoveili nemam(ne radi se baš o maloj cifri karta autobusa u jednom smjeru košta oko 200 kn)?
-
-
možeš dobiti jedino ako u Rijeci ne možeš dobiti onu zdravstvenu uslugu radi koje ideš u Zg
"Osiguranoj osobi u skladu s odredbama Zakona i ovog Pravilnika pripada pravo na naknadu troškova
prijevoza ako je zbog korištenja zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja upućena iz
mjesta njezinog prebivališta, odnosno boravka (u daljnjem tekstu: mjesto polaska) u ugovornu
zdravstvenu ustanovu, odnosno kod ugovornog zdravstvenog radnika privatne prakse u drugo mjesto
(u daljnjem tekstu: mjesto upućivanja) pod sljedećim uvjetima:
- da je udaljenost od mjesta polaska do mjesta upućivanja veća od 30 kilometara
- da u bližoj ugovornoj zdravstvenoj ustanovi, odnosno ordinaciji ugovornog doktora privatne prakse
nema ugovorene djelatnosti za traženu vrstu zdravstvene zaštite"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma