Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Koliko košta zubni implantat?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja imam inlay most (proguglaj malo), cijena mu nije bila manja od implantata, ali je ipak most (nema ugradnje, vijaka što li...) i nisam brusila zdrave zube (odnosno nisu bili posve zdravi, imala sam na oba manje plombe, njih je zamijenio ispun koji drži taj srednji, "glavni dio"), izgleda potpuno prirodno i sačuvala sam sve što sam imala zdravo. preporučam, ako cijena nije presudna.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam inlay most (proguglaj malo), cijena mu nije bila manja od implantata, ali je ipak most (nema ugradnje, vijaka što li...) i nisam brusila zdrave zube (odnosno nisu bili posve zdravi, imala sam na oba manje plombe, njih je zamijenio ispun koji drži taj srednji, "glavni dio"), izgleda potpuno prirodno i sačuvala sam sve što sam imala zdravo. preporučam, ako cijena nije presudna.
    Draga Riječanka. Možeš molim te malo više detalja napisati o inlay mostu. Koji zub, koja cijena? Koliko dugo traje od vađenja zuba do implantanta? Kako to funkcionira, kod žvakanja, osjetiš li opterećenje na ostale zube? Estetsk jel ok? A higijena, jel otežana? To si u Rijeci radila? Puno hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Maryland prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Riječanka. Možeš molim te malo više detalja napisati o inlay mostu. Koji zub, koja cijena? Koliko dugo traje od vađenja zuba do implantanta? Kako to funkcionira, kod žvakanja, osjetiš li opterećenje na ostale zube? Estetsk jel ok? A higijena, jel otežana? To si u Rijeci radila? Puno hvala!
    oprosti, nisam gledala ovu temu od kad sam pisala zadnji put.
    zub je 5. gore desno, a za cijenu više nisam sigurna, cca 8 tisuća kuna. mislim da mi je bilo gotovo par dana nakon vađenja i odmah stavljeno, ali i to
    više ne znam precizno. nema opterećenja na druge zube, ništa ne osjetim, izgleda baš kao da je moj zub. nikakvih problema nemam, perem normalno zube (jedino što ne možeš zubnim koncem oko tog zuba). radila sam u rijeci, ako trebaš preporuku, javim ti na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •