Quote Originally Posted by argenta
Moj način (ne pokušavajte to kod kuće): jedem i nabijam kile
I vičem na sve oko sebe. Više me i ne doživljavaju.

A propos fizičke aktivnosti: Teretane su dalekooo i nema mi tko čuvati klince. A vani je hladno za šetnje. A kućanski poslovi zahtijevaju još veće unose hrane
slično je bilo i kod mene dok sam bila na porodiljskom. Nosim malu po kući, van kuće, nikako mira ni odmora dok god je budna, pa onda da mi bude lakše jednom rukom hvatam iz frižiera ...
Srećom skinula sam kile otkad smo se preselili kod mojih koji jedu toliko zdravo da ti ne padne na pamet pitati repete. Brokula i ribe. Sad sam na težini iz doba fakulteta 8)

Šetnje su zbilja dobre i smiruju dijete, ali i ja sam se našla u zimsko doba na muci da mi se nikako nikamo ne ide, baš bih nekad potonula i živjela samo za to da dočekam to doba kad će malo odspavati.

Kao što rekoh spavale smo prilično dobro obje, ali dan je trebalo preživjeti. Što se tiče kave - puno bolji vam je crni čaj, ja ga obožavam i puno kvalitetnije me diže nego kava koja me samo zdrma i nakon toga sam šesto umornija nego prije. Ali ni jednog ni drugog nije dobro previše za ženu koja doji.