Majko mila nekad je ko tinejđer u najluđim danima i baš kad smo odahnuli nakon tantrumašice zaskočila nas nova Sonja, ja ju zovem Šizik-metafizik. Okretanje očima, zatvaranje u sobu i udaranje vratima, rečenice "joooooooooj jel baš ja uvijek moram?" ili "jooooooooooooj jel baš sad?" "svi mi idu na živce" pa uuuzdiiiiiiiiiše li ga uzdiše![]()
. Evo jučer je kad smo izašle iz dućana neku šalu prodavačice prokomentirala rečenicom "A kao malo se trudi bit duhovita HAAAAAA??" Mislila sam da ovo u životu nikad neću izgovoriti al eto, želim da mi se vrati Sonja tantrumašica ta se barem smijala a ovaj šizik metafizik samo gunđa. Što će bit kad nas zaskoći s pubertetom? Sonjus histerikus? Ne, ne, ne želim ni pomisliti na to!! Pljuc pljuc. Su vaši isto takvi?

Odgovori s citatom
, i to sretnoj, konačno. Naime, u vrtiću se od svoje 3.5 godine stalno zaljubljivao u predškolke, volio ih do ljeta, a onda bi one otišle. Onda bi patio jedno dva mjeseca...do nove predškolke.
uvijek me veseli čuti da se stvari ne događaju samo kod nas... Patimo već dulje vrijeme...
aha.
Spašava me jedino to što se sjećam sebe i svoje jadne mame koja mi je nabrajala što je sve ona napravila.
, ali je činjenica da na kraju sve moram...JA.