Cure, zanima me koje ste klokanice koristile, tj. koje možete preporučiti. Imam bebu od dva mjeseca i rado bih nabavila jednu za kratke ture, npr. do dućana po kruh. U obzir dolaze one koje se mogu nabaviti u nas ili eventualno u Sloveniji.
Hvala
Cure, zanima me koje ste klokanice koristile, tj. koje možete preporučiti. Imam bebu od dva mjeseca i rado bih nabavila jednu za kratke ture, npr. do dućana po kruh. U obzir dolaze one koje se mogu nabaviti u nas ili eventualno u Sloveniji.
Hvala
Jesi li se odlučila za klokanicu ili prihvaćaš sugestije? Iz mog iskustva, sling je puno bolja opcija. Sling ili marama.
I u jedno i u drugo dijete može od rođenja. Klokanicu sam koristila svega par puta ali mi se nije dopalo, nimalo.
Iskreno sling ili maramu nisam koristila jer je nemam gdije kupiti a i nije mi sigurna...Mi smo klokanicu kupili u ivancici nekih 200 kuna neznam kako se zove ali mala mi neizlazi iz klokana i odlicna joj je...obozava biti u klokanu...ali sam ju pocela stavljati tek nakon sto je napunila 4 mj nisam ranije jer je bila jako mala za klokana...Iako se slazem da u maramu ili sling moze od rodjenja ja ju nisam kupuil jer mi je nesigurna i nisam ju imala gdje kupiti tako da sam ja za klokanicu....
Super da vam odgovara![]()
Nama nije. Moja kuma ima neku klokanicu, mislim Tomy, i prezadovoljna je.
Doduše, ja sam imala neku prastaru klokanicu pa imam traume![]()
ja sam imala Chicco klokanicu. iz svog oskustva preporučila bih ti da probaš maramu ili sling, ja bi to sigurno odbrala sa drugim djetetom. kičma mi se raspadala od klokanice. sad sa 2,4 godine nosimo se u mei tai-u na puno duže relacije.
moja podrška tradicionalnim nosiljkama raste iz dana u dan!
sandy-l je l to za novu bebicu? :D
mi smo dobili klokanicu, i u njoj mi je bilo koma, uvijek je nosenje zavrsilo da sam P. morala drzati rukama ispod guze jer bi mi bilo tesko na ramenima. A onda mi je draga Kristina s Rode dala da probam maramu, i odusevila sam se. Cijelu zimu (za maramu mi je malo prevruce po ljeti) smo bili u njoj (ili kolicima, ako je bio shoping ukljucen u izlazak).
I ja svoj glas dajem marami.
Mi smo za Janka imali Chicco klokanicu, sa njegovih 6 mjeseci više ga nisam mogla nositi i tada smo kupili maramu. PREPOROD!
Iva je od prvog dana bila u marami.
I marama je zakon.
Ja sam koristila klokanicu Tomy, bila sam pre, pre zadovoljna. Imala sam i sling ali mi nije odgovarao. Kada mi je postao pretežak za klokanicu kupila sam MT i još uvijek se nosamo u njemu. To mi je bila najbolja investicija.
Ja imam iskustvo s klokanicom jer u moje vrijeme marame bile rariteti. 8)
Moja je bila BabyBjorn, i ako želiš baš klokanicu onda moja preporuka ide za BB. Znala sam viđati mame u nekim drugim klokanicama, no nisu bile ni blizu BB. BB je čvrsto i pravilno obuhvatila bebu.
No sada na tržištu ima raznih nosiljki tako da bi se vjerojatno odlučila za maramu.
malo prije sam dobila neki link o marama i slingovima i moram priznati da je super...sad cu moj glas dati marama ili slingu...morat cu se nekako snaci da ju kupim samo da ju pronadjem..jer nam se ujedno i ova klokanica raspala cak sam ju dva puta sivala da izdrzi cijelo ljeto....drzim fige da pronadjem ,MT JER MI JE ODLICAN....KOLIKO SAM USPIJELA VIDJETI NA NETU...![]()
Pa naruči je s netamala lanna prvotno napisa
![]()
Ili prosurfaj i nađi upute kako sašiti maramu pa si je napravi![]()
meni je kolekcija nosiljki daleko najisplativija investicija za bebe i djecu. prvo sam kupila maramu--fantasticno, mogla sam hodati satima, mali bi unutra spavao ko top, ma milina. za malu sam kupila jos sling i mei tai, i oboje mi je zakon. sve uredno koristim, niti jedna mi ne stoji. nosiljke su najbolji izum na svijetu kad imas bebu i/ili dijete.
Pixiekid ti je internet trgovina: izabereš, naručiš, platiš ili odmah ili pouzećem kad ti stigne doma...mala lanna prvotno napisa
Gdje uopće u Zagrebu ima klokanica za kupiti? I kakve su im cijene?
Ma samo da pitam je li ikad vas muz koristio maramu?![]()
moj suprug nosio je obje kćeri i u klasičnoj marami i u slingu
Ja sam se odlučila za klokanicu. Dakle, nitko ne zna gdje se u Zg mogu kupiti?
Pa ima ih u svim dućanima s dječjom opremom.sandy-l prvotno napisa
A zašto ne želiš maramu?
Baby Bjorn bi trebala imati Kikasandy-l prvotno napisa
Da, Baby bjorn ima u Kiki za kupiti. Ja sam je imala za drugo dijete i oduševljena sam njome. Jednostavno se "montira" na sebe (kod te montažeje meni minus za maramu jer ne možeš izbjeći da se krajevi vuku po podu dok je namještaš i vežeš), jednostavno se beba stavlja i vadi, beba je potpuno priljubljena uz tijelo osobe koja je nosi, ne visi niti "sjedi" u klokanici kao što je kod nekih modela slučaj.
Također, ramena i leđa ne pate, ja sam svoju curu nosila satima bez problema (dobro, ona je bila laka kategorija ali ipak).
ako kupuješ klokanicu pazi da donji dio bude krojen tako da djetetu noge stoje raširene, nikako da vise onako prema dolje, kao što je to obično kod klokanica (ne kužim zaštoih konačno ne počnu šivati kako treba)
Pogledaj malo i na forumu www.nosiljke.com, tamo imaš majstorice za nosiljke koje su probale sve
pardon
www.nosiljke.com
stavila sam zarez bez razmaka pa nije prihvaćalo, valjda je sad ok
Ja imam sling ali MM je to prekomplicirno za složit pa smo odlučili kupiti i klokanicu...isprobali smo razne i najbolja nam je ispala http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159388 ima ih i u Kiki, cijena je slična jedino u Sloveniji postoji popust za cash i povrat mervera.
Super mi je kod ove to što je svuda stegnuta i baš drži bebu (one koje nemaju pojas oko struka nego samo preko ramena nekako vise :/ )
Leeeaaa, to je ta moja.Samo je druge boje.
kakva je bubu klokanica?