trenutno sam u istri iz dalmacije sam, trudna i sad trebam kod ginekologa nekog u pulu, a posto sam nova ne znam bas nijednog tu. samo da je normalan i ok ginekolog. :?
trenutno sam u istri iz dalmacije sam, trudna i sad trebam kod ginekologa nekog u pulu, a posto sam nova ne znam bas nijednog tu. samo da je normalan i ok ginekolog. :?
Ako još nisi našla ginekologa u Puli, ja ti preporučam (iz vlastitog iskustva) tim dr. Zoričića na Verudi. Rade ti svaki dan osim petka, br. tel. je 052/383-640, rade 4 dr.-a i svi su relativno ok. S tim da u trudnoći, naravno, ideš uvijek kod jednoga. Pokušaj, ne znam kako stoje sa slobodnim mjestima...
dr. Ladavac je ok, mislim da i Begić-Ražem (sve na Verudi, soc. ginekolozi)
ako možeš kod dr. Belcija, super, ali je krcat...
zoveš-pitaš...
sretno!
Ja sam inače kod dr.Belcija, ali ne znam da li još primaju. A za Ladavac sam čula da je zadnje vrijeme malo išla u klnac (sestrična je kod nje a i još su prijateljice, pa...), tako da...
ah, od nekoliko zala, biraš ono manje...
Ladavac u odnosu na Modrušan je super...
Belci je super, mene nije htio primiti jer je "pretrpan"
a nisam htjela povlačiti neke veze i sl.
Meni je dr. Ladavac baš dobra, a iskreno ja nekako više volim kod žena ginekologa.![]()
Ja nakon iskustva s Angelovskom, pa poslije nje totalnog "prosvjetljenja" sa Belcijem, ne bi više išla kod žene nema šanse!
Ja sam zadovoljna s dr.Ladavac...meni isto vodi trudnoću,malo je tiha tako da trebaš načulit uši da je čuješ,al je jako temeljita.
potpisujem.yrda prvotno napisa
ako znaš što želiš (neku pretragu i sl.), poslušat će te![]()
hvala vam svima na pomociuspjela sam odabrati.
nisam znala da dr.belci radi i u primarnoj zdr. zaštiti :? mislila sam da je samo na odjelu.
Radi na Verudi, u suprotnoj smjeni od dr. Ladavac, ali dijeli ambulantu sa Zoričićem i Prencom, ako se ne varam.fegusti prvotno napisa
toplo preporučam Mišljenoviča izbjegavati,
nije mi jasno kako mu nisu oduzeli dozvolu za rad...
ima valjda ljude iza sebe, u svakom slučaju, što dalje.
molim te erik, zasto izbjegavati misljenovica?
moram priznati da nisam puno cula o njemu, isla sam kod njega u prvoj trudnoci na 3D i nisam bila zadovoljna ali u puli nema bas puno izbora tj koliko ja znam on je jedini.
ja čula da dotični radi neke postupke koji su nepotrebni i masno ih naplati...
ali sve iz druge ruke... "pričice", ne znam ništa konkretno
ni ja na 3D nisam bila zadovoljna...(20 min za 600 kn i jedva čeka da te odlifra, a svim uvijek istu priču složi: ne vidi se lice, zabijeno u posteljicu... samo da dođeš za 3-4 tjedna--- provjereno!)
tocno tako, jako kratko i sturo je sve to bilo i kod nas. lice nam se isto nije vidjelo jer je pupcana vrpca bila ispred tako da sam za slikicu dobila samo neku zutu mrlju.
za razliku od nasih prijatelja koji su isli na 3D u zg i dobili kompletan nalaz sa svim organima i slikama i cd-om.
inace ja sam kod dr.begic i meni je odlicna.
ja sam odvagivala njega i Zg i prevagnula je blizina (bilo je ljeto pa da se ne mučim po putu)PUJA8 prvotno napisa
sada bih išla u Zg definitivno... barem dobiješ "vrijeme", a ne 25 min!
i, da, za neke njegove dijagnoze i procjene su se u Zg bolnicama smijali (kao, kakav je to šarlatan radio i sl.)
krivo mi je da nemamo bar jednog kvalitetnog ultrasoničara sa super UZV-om u Puli!!!
blago tebi!PUJA8 prvotno napisa
ja NI TO nisam dobila... dobila CD sa cca 10ak slika i filmića od cca 5 sec, za sliku sam skužila da je nisam dobila, ali sam tada bila toliko nadpilana da sam zaboravila na to, sutradan poslala muža da pita (usput nam je i namjerno sam htjela da tražimo sve što platimo) i rekao da on to inače ne printa... ma daaaaaaaaaaj!!! uh, kad se sjetim, baš sam ljuta bila...![]()
to s 3D UZV-om i slikama djeteta po meni je bezveze, nekog možda i veseli ali mislim da je bolje ne izlagati previše dijete zrakama za koje se još ne zna sigurno koliko su štetne. Pregled UZV-om preporuča se da ne traje duže od par minuta.
Što se tiče ginekologa u puli, ja sam tamo išla samo na zadnje preglede i u rodilište, pa prema mojem iskustvu da trebam birati izabrala bih Zoričića jer je jedini ondje bio ljubazan.
Belcija mnogi hvale ali meni je na porodu nalijegao na trbuh, a bila sam uvjerena da u rodilištu koje nosi naziv prijatelja djece to neću doživjeti... da ne pričam kolike sam šavove imala, tako da mi se na spomen imena diže kosa na glavi. Ali možda samo za preglede nije loš.
ako inače izbjegavaš dugotrajno izlaganje UZVu (nisam od onih koje idu svaka 2 tjedna), a u 20. tjednu želiš "iscrpno izvješće" o stanju svih organa (pogotovo zato jer nisi išao na amnio), onda sorry, ali u 10 minuta gledanja ne može ni najveći stručnjak dati zadovoljavajući rezultat...
i mislim da tih dodatnih 15ak-20 minuta neće naštetiti djetetu!
i, da, volim kako se neki povedu za tim "slikicama" kao, što će ti to i sl., stvar je u principu, to se valjda nadaleko razumije
Da li netko ima iskustva sa Dr. Gjoni kod Arene? Čula sam od par cura da je ful dobar i nisam sigurna da li ću ostati sa trenutnom ginekologicom.
Dr. Grdinić i Dr. Belci meni su bili odlični. Mladi ozbiljni, ali super.
A i za tog privatnog na Verudi sam čula da je dobar.
ja od jedne da nije baš zadovoljna...Danci_Krmed prvotno napisa
sad... ona ima problema s plodnošću... možda nije baš "osjetljiv"... ne znam...
valda mi svi nešto drukčije očekujemo od osobe koja nam pruža skrb. ja na primjer ne volim da mi netko pametuje i nadmeta svoje mišljenje (to mi radi trenutna ginekologica), tipo 'ja sve znam i ti nemaš pojma pa bolje da me slušaš ili će se desiti nešto strašno' ili pak kad skuži tvoje stajalište pogleda te u ogromnom šoku 'pa ja to ne bi napravila!' well, you're not me!
tražim osobu s kojom se može razgovarati bez predrasuda i koja je otvorena na stvari koji nisu 'standard' u prenatalnoj skrbi u RH (a priznate su godinama u EU i drugim zemljama), i koja će ti dati činjenice koje su osnovane na znanstvenim spoznajama (a ne probat te prestrašit da nešto učiniš) i onda dopustiti da odlučiš sa partnerom ili sam što je najbolje za tebe.
možda samo sanjam.... :?
Dr.Gjoni ti već godinama nije kod arene, tamo je bio dok je bio privatnik, sada ima ugovor sa fondom i došao je u ambulantu dr. Kovačević na Verudi.Danci_Krmed prvotno napisa
danci, kao prvo, čestitam!
ja sam kod dr. gjonija. radi u domu zdravlja na verudi.
mislim da on nije taj kojeg tražiš, ali možda stvarno tražiš previše.
ja nisam nezadovoljna ali nisam imala nikakvih problema ni zahtjeva. prilično je šutljiv ali djeluje samouvjereno tako da me njegov stav ohrabrivao na svakom pregledu tijekom trudnoće. nekako sam vjerovala da je sve u redu. i bilo je, ali ne znam kako bi se ponašao da je bilo nekih problema.
obzirom na svoje godine bila sam ga pitala za triple test pa me on razuvjerio jer je to trudnoća s istim tatom pa ne vidi potrebe za tom pretragom. htjela sam vjerovati da je u pravu. a što da nije bio?
nakon poroda me pitao da li sam razmišljala o kontracepciji i pokušao mi je nametnuti svoje mišljenje da je za mene najbolja spirala i nije me slušao kada sam rekla da sam malo skeptična prema tim stranim tijelima u svom vlastitom. nisam je stavila.
eto, to je moje iskustvo.
odlučila sam da ću promijeniti ginića bez odgađanja, probat ću kod Dr. Gjonija i ako tamo ne budem zadovoljna promijeniti ću opet dok ne nađem nekog tko mi u barem nekoj mjeri zadovoljava potrebe.
na kraju krajeva, ja plaćam 700 kn zdravstva svaki mjesec (i mm 1500 kn :shock: ) i vjerujem da imam pravo na skrb kakvu želim i trebam.
no, zanimljivo je da puno doktora općenito koji rade u sklopu HZZOa pretvore se u stručne, ljubazne, otvorene i predivne zdravstvene radnike kada rade privatno... možda je više stvar u sustavu nego u individualnim doktorima.
Joj,nemoj molim te pored svih doktora odabratiGionija.Najgori koji postoji.
možeš ovo pojasniti?iva9 prvotno napisa
Ja sam kod njega bila na uzv tri dana prije nego sam bila zapisana na uzv u bolnici jer kao on če mi napraviti i pogledati bebu na svakom pregledu.Pogledao je i rekao mi da ima ruke,noge i glavu.Kao bio je duhovit.Na uzv u bolnici su mi odmah vidjeli da beba ima malformacije nespojive sa životom i di sam bila do sada kada mi to nitko nije vidio.Inducirali su mi porod...Gioni se kasnije nije ni pokušao sa lijepim riječima iskupiti nego kada sam došla po recept za lijek nakon bolnice mi je rekao da šta se nerviram,da se to često događa.Liječila sam neplodnost i nikad mi nije htio dati sve uputnice i niti jedan putni nalog nisam dobiila jer da gdje bi on završio da sve to ispiše.Promijenila sam ga i preporodila se.sada sam kod dr.Modrušan i zadovoljna sam.Jako puno žena sam čula da ga spominju u negativnom kontekstu.Razmisli prije nego se zaletiš.
iva9, žao mi je.![]()
meni je tako nešto govorilo šesto čulo, onaj neki osjećaj madaa nisam osobno imala neugodno iskustvo.
žao mi je što si imala takvo iskustvo iva9![]()
Bilo je grozno,ali napisala sam sve to samo zato da objasnim koliko je površan kao doktor i ja sam stvarno ostala razočarana.Sada smo nagrađeni jer imam malog zvrka od 9 mj i jednu bebicu u buši koja nas je iznenadila i dolazi u 6 mjesecu.
iva9, čestitam! :D
pa ti i danci će te skoro istovremeno roditi!
Danci, nadam se da si ipak našla nekog drugog ginekologa. :/
Litala mi je preporučila dr prenca na verudi, za sada ok, vidit ćemo kako će dalje... nego neugodnost kod mijenjanja ginekologa u trudnoći ajme joj, ali sreća sve ok završilo... bivša ginica pametna, odmah otvori truničku knjižicu i onda kolege ginići nisu baš zagrijeni da te preuzmu kao pacijenta...
budem javila kako sam zadovoljna dalje.
Ja sam bila kod dr. Prenca na samom pocetku trudnoce, kad su mislili da je u pitanju vanmatericna. Uzeo je vremena za pazljivi UZV (E se jos nije vidjela), tjesio me, i opcenito, bio je divan. Takodjer, kad me je dr. Dembic zapisao za laparoskopiju, i nije mi dao da razgovaram sa Prencom (koji me je primio u bolnicu i bio na UZV-u - dok me recimo Dembic nijednom nije pregledao, samo je bio u viziti), 'stopirala' sam dr. Prenca na hodniku - ne samo da se sjecao mog slucaja, nego mi je dao i najbolji moguci savjet.
I bila sam jako sretna kad mi je, nakon ponoci, na porod dosao on. Izmedju njega i dr. Dembica (koji je bio dezuran u radjaoni prije njega) - razlika dan i noc! Nije uopce intervenirao jer je vidio da nema potrebe, omogucio mi je (osim CTG-a) apsolutno drug-free porod, i bio je tamo samo kao podrska.
E sad, kakav je u ambulanti - ne znam.
Po svim drugim pitanjima, toplo ga preporucujem.![]()
U drugoj trudnoći sam imala priliku upoznati dr. Prenca i jako me se dojmio.
Bila sam u 32-om tjednu trudnoće kada sam u šetnji pala i dobro se natukla. Nazvala sam bolnicu i oni su me spojili sa dežurnim ginekologom - dr. Prencom, koji je rekao da odmah dođem na odjel i da će me čekati na prijemu.
Tako je i bilo, čekao me takoreći na vratima, odveo na ultrazvuk, ctg, pažljivo kontrolirao i utješio da je sve u redu.
Iskreno, bio je toliko pažljiv i ljubazan kako su rijetko ljubazni čak i liječnici u privatnoj praksi.
Nikada ga prije niti poslije nisam vidjela, ali taj mi je susret zaista ostao u dobrom sjećanju.
netko je spominjao "tim dr. zoričića" - može li pojašnjenje?
tko od liječnika, gdje i kada radi?
tim dr. zoricica (zoricic, belci, prenc i jos jedan - uvijek jednog zaboravim) rade u ordinaciji na verudi, gdje je bio dr. gusic.
jedna sestra, rade od ponedjeljka-cetvrtka, petkom ih nema. svaki radi jedan dan.
litala, zahvaljujem!Iva30 prvotno napisa
evo i ovdje sam našla isto to o čemu pišeš + telefonski broj.
ajde da vidim hoće li me primiti.
Požuri prije nego navale Rokijeve pacijentice...fegusti prvotno napisa
![]()
Ajme, ženo, požuri onda, bit´ će belaja!fegusti prvotno napisa
otimačina i grabež oko ginekologa. bit će to sada hot line![]()
mislim, nije što mi se dosadašnji ginekolog nije sviđao nego tko će o mom zdravlju brinut kada ga mrak i zatvor progutaju.![]()
ja bila jučer kod dotičnog, radi
zovem ali se nitko ne javlja... znate li kojim danima rade popodne?
(mislim na tim dr. zoričića)