-
tata je isto mama
Naš već ne tako mali B. je sa 7mj. rekao svoju prvu riječ: TATA i tako skoro mjesec dana, a onda je progovorio i MAMA i sad ne prestaje naravno sa mamakanjem, no to je sve super nego me već malo zabrinjava što on već dobra 3mj. tati isto govori mama. Prvo nam je to bilo smiješno i mislili smo da nas zafrkava, ali smo probali kroz razne igre vidjeti i probati da tati kaže tata, ali nikako tata je isto mama. Imate li vi takve situacije? I zanima me jeli to normalno? On se čak zna na nas naljutiti kad mu mi kažemo to je tata, a ne mama, on nama baci kontru i viče MAAMAA.
-
moja nećakinja je nekih 6 mjeseci sve muške zvala tata 8) ...čak i na telki....
-
-
-
ja se sjecam da je mali od prijateljice i tatu i mamu zvao mama. ona je to obrazlozila da je to rijec kojom on nekoga doziva, skuzio je da se na mama netko odazove, pa eto. ne brini, bas je to simpa!
-
I Nađi su mesecima svi bili mama.
Sad već super priča ali danas kad je htela da je uzmem pruža ruke prema meni i zove me BABA!!!
-
Moja je nas isto brkala s nekih 8, 9, 10 mjeseci...
-
ad je do pred mesec i pol dana tati takodjer govorio mama. i isto je tako najprije rekao tata.
ne znam zasto je to tako, ali ako te tjesi , proci ce.
nas je pak 7 mjeseci stariji od tvoga
cesto sam imala osjecaj da nas zeza, pitam je njega tko sam ja a on MAMA, pa ga pitam za moju mamu, a on NONA, pa za psa VAU VAU, pa cak je za winnie the pooha rekao PO....ali kad si ga pitao za tatu, on vice MAMA....mm je vec vidio kako ga u skoli zezaju. meni je to bilo smjesno.
-
Ajde super da vas ima još. Ja još nisam čula za to, pa sam mislila da imam čudo od djeteta
Simpatično je to, ali kad je frka, kad plače zna biti koma jer ne znamo koga doziva da ga utješi. Ja ga tješim a on viče mama i gleda u daljinu prema tati, a nama upitnici iznad glava.
Ma bitno da je prolazno.
-
a kaj bi ti... da ti dijete u toj dobi bude komunikacijski ekspert?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma