Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Engerix B, razmak između doza?

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Engerix B, razmak između doza?

Bok,
    nisam našla nikakva odgovor kad sam utipkala Engerix B pa molim da mi odgovori netko tko zna više od mene o tom cjepivu (molim odgovor baš o tom cjepivu, a ne općenito o cjepivima).
    Moja curica od cjepiva koja su propisana u 1. godini nije primila zadnju turu od svakoga (tj 3. dozu 5u1 i 3. dozu Engerix B).
    Sa više strana sam čula informaciju da za 5u1 nije problem ako je veći razmak između doza, ali da se s Engerix B mora sve ponovo cijepiti ako je razmak prevelik. Engerix B je primila u bolnici (14.12.2007.) te ponovo (25.2.2008.)
    Pitanje:Kad najkasnije mora primiti 3. dozu Engerix B, a da ne moramo ponovo sve ispočetka cijepiti?
    To je jedino cjepivo koje nosi bolest od koje bih je svakako htjela zaštiti pa ne bi htjela da razmak bude prevelik i da to bude na uštrb zaštiti.
    Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja koliko znam da je rzmak za to cijepivo 2 mjeseca,moja 10 mj.kćer ga je primila i za 2 mj.mora po drugo,da bude 100%zaštićena!tako su mi rekle kolegice koje isto imaju iskustva i pedijatrica

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i da još sam zaboravila nadodati da je razmak uvijek 2mj.za svaku dozu,tako da si tako računaj osam tjedana ako bude 9 nije veliki razmak da bi se ponavljalo

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo napravili razmak od godinu dana između druge i treće doze. Dobili smo treću dozu bez ikakvih komentara od strane liječnika. Pa sad ne znam...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bez obzira koliko kasnite s trećom dozom Engerix B, nije potrebno iznova počinjati cijepljenje.
    Samo cijepite treću dozu kad stignete i to je to.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala na odgovorima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •