Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: kako sprijeciti upalu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno kako sprijeciti upalu?

ne znam da li se to uopce moze :/

ali R. sada ima 9 mjeseci. osjecam da ga grlo malo boli jer hropce dok sisa i dobio je 38 temp, koja mu je sad pala. osjecam da nije jos strasno, ali da ce sutra bit

sta da mu dam da sprijecim eventualnu upalu? propolis? sto? sad nam pedica vise ne radi, sutra idemo nekud na hitnu...

molim pomoc nekog ! hitno!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: kako sprijeciti upalu?

Citiraj morena24 prvotno napisa
    ne znam da li se to uopce moze :/

ali R. sada ima 9 mjeseci. osjecam da ga grlo malo boli jer hropce dok sisa i dobio je 38 temp, koja mu je sad pala. osjecam da nije jos strasno, ali da ce sutra bit

sta da mu dam da sprijecim eventualnu upalu? propolis? sto? sad nam pedica vise ne radi, sutra idemo nekud na hitnu...

molim pomoc nekog ! hitno!

to što hropće ne znači da ga boli grlo, prije da mu je nosić zaštopan. Kapaj mu fiziološku i sterimar za bebe ( ni s jednim od toga ne možeš fulat ) + naravno možeš i špricnut svog mlijeka ( ja sam to znala radit, a i hrpa drugih žena, jedino kaj nisu svi dr. oduševljeni tom idejom ). Pošto sisa drži ga što više na cici. Netko je već opisao zašto je to dobro no ja sam uspjela zaboravit ( valjda teže dolazi do upale uha :? ). Propolis ako mu nisi davala niti nemoj, on baš i nije za male bebe.

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nosic mu je prohodan pa zato mislim da je grlo u pitanju. vec je imao upalu grla i to je tak zvucalo.

ali kapam mu fiziolosku, skodit nece...

joj, samo da ne zavrsimo na antibioticima opet!!

nisam mu davala propolis jer nisam bila sigurna...

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dakle; R. je dobio upalu disnih puteva i sad je na antibiotiku...predosjecaj je bio dobar!

inace upala se moze sprjeciti ako se na vrijeme uoce simptomi inhalacijom! ili kapanjem fizioloskom otopinom u nos, ali inhalacija je naravno puno ucinkovitija. to smo saznali malo prekasno, a i nisam imala inhalator...ali eto mozda nekom pomogne

i naravno uvijek u setnji sad po zimi dobro zastititi usta i nos sa salom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •