-
moja nije bolesna, a curi joj iz nosa..tipa, moram joj par puta dnevno ispuhati nos, nije da joj šmrkalj visi do brade
ili joj uopće ne curi, pušemo, ali ga ne može ispuhati, ali ga čujem (šmrkalj) kako joj se povlači iz sinusa
i ja se ponašam ko da je sve u redu..jer u principu, ne znam kaj bi trebala napravit?
kad je bila manja, nije imala imunitet i da je kraj nje bio djed mraz dobila bi upalu uha
sad je da kucnem u drvo, super, preživjela je dvije godine vrtića s konstantnim virozama, i meni je bila koma, tjedan dana vrtića, tri tjedna doma, ko i svima
ali očito nitko ne može živjeti u savršenoj bezbakterijskoj okolini pa se imunitet mora stvoriti..i tako, imunitet se stvorio, a ak se razboli zato kaj pored nje prođe dijete sa šmrkljima, ne znam, očito je stvar njenog organizma i oslabljenog imuniteta
ne možemo stvoriti svijet savršenstva za svoju djecu i izolirati sve koji izgledaju ili jesu bolesni..
i da, može curiti nos cijelu zimu, na što se netko tak začudio..meni je curio nos CIJELU godinu kad su mi sinusi bili u banani
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma