Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Saloni namještaja u Slavoniji

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Saloni namještaja u Slavoniji

Ove zime krećem u kupovinu kompletnog namještaja za kuću. Molim vas savjete i iskustva gdje ići, a koje salone svakako zaobići. Trebao bi mi i dobar majstor za izradu kuhinje, ili se i to može u salonu?
    Imaju li svi saloni dostavu, plaća li se i koliko?
    Pao mi je napamet i Zagreb, ali ne znam da li oni dostavljaju u Slavoniju i po kojoj cijeni (možda mi se to i ne isplati)?
    Dajte Slavonke informacije, gdje ste kupile namještaj?

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo ja sam iz Slavonije!
    mi kad smo se useljavali u stan, obišli smo sve salone namještaja kod nas i ništa nam se nije svidjelo! na kraju smo otišli u zg, i kupili namještaj u solidumu! nije nas prijevoz jako puno koštao, (ne sjećam se točno koliko, to je bilo prije 2 i pol godine), ali nije baš ni bilo zabadava!
    nekih mjesec-dva poslije bila sam ponovno u istom salonu namještaja kod nas i skužila da to što sam ja vukla iz zg ima i kod nas! kad sam pitala žensku, kaže da oni imaju izloženo samo djelić namještaja a ostalo se naruči iz kataloga! žao mi je što kad sam prvi puta došla, radila je neka zbunjena ženskica pa mi nije to rekla! ne bi furala namještaj iz zg!
    to je moje iskustvo!
    iz kojeg djela slavonije si ti?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

bzara hvala na brzom odgovoru
    iz valpova sam
    a koje salone mi možeš preporučiti?

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa ne znam što bih ti odgovorila na to! :/
    kakve stvari voliš?
    u osijeku sam sigurna da imate veliki izbor i da ćeš si moći naći svašta lijepoga!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bundevice, ulijećem samo da kažem da su ti sinovi preslatki i onako na prvi pogled rekla bih da su trojke jer su jako slični

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

thx Trina

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja ću ti napisati kakvo je stanje u Brodu.

Imamo Lesninu, Naš dom, Intermod, Fis..., a 27.11. se otvara i Kika.

Za kuhinje po narudžbi bi izdvojila Fis, imaju lijepe a povoljne kuhinje.
    Ja sam ovo ljeto kupovala kuhinju za apartman i kod njih mi je ispala najpovoljnija.
    :D

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Što se kuhinje tiče (a i ostalog kvalitetnog namještaja po mjeri) preporučujem http://www.modo-studio.hr/ u Osijeku. Kod njih smo radili sav uredski namještaj i jako smo zadovoljni (sad smo naručili i neke sitnice za dnevni).
    Lijepih stvari zna biti u Lesnini (ljudi spominju puno loših iskustava s njima, mi ih zasad još nemamo).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lesnina u ind. četvrti

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ok, znači Lesnina može proći. :D
    A kvaliteta Prima namještaja?
    Da li je netko naručivao Viktor kuhinje?
    Malo sam gledala i kupaonski namještaj. Primjerci iz Fero-terma su bezobrazno skupi, mislim 13000-15000 kn za ogledalo i ormariće u kupaoni mi je ipak previše. I da sam po cijeli dan u kupaoni i da piljim u ormar, ne dam. Za cca 5000 kn se može naći lijepih i u Pevecu i Baumaxu, ali me muči (opet) kvaliteta. Ima li tko ovu drugu (jeftiniju) varijantu?

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bundevice, za 5000kn možeš si i za kupaonicu napraviti po mjeri. Da ne kažem da si možeš nacrtati točno kako ti treba za prostor, odabrati eventualne umetke (npr košara za prljavo rublje unutar ormarića i sl.) a i izbor boja je neusporedivo veći. Mi smo npr. našli u Pevecu jedan jedini ormarić koji nam odgovara - dolazi u ukupno jednoj boji :/
    Odlučili smo se izraditi po mjeri - sad još samo da se dogovorimo oko nacrta

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ako trebaš sjedeću garnituru za dneni pazi da ne uzmeš nešto što proizvodi Mobilar iz SB, naša je nakon mjesec dana izgledala užasno, jastuci se pohabali i udubili, par letvica u podnicama popucalo...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja preferiram namještaj po mjeri, imaš gomilu dobrih majstora u Slavonij koji rade čuda po mjeri, po tom kako si zamislio i u kojoj boji, od kojeg matrijala hoćeš. Mislim da se tako može doći do kvalitetnijeg namještaja po nižim cijenama.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kuhinju svakako po mjeri kod stolara, izaći će te jeftinije i uklopit ćeš ju u prostor bez problema. te ormariće iz Feroterma sam ja sve iskopirala i dala stolaru da ih radi... 3 puta jeftinije. s dnevnom komodom smo imali sreće, odi svakako u Anconu u Đakovo, imaju i lijepih kuhinja. sa sjedećim garniturama totalni fijasko, u 7 g smo dvije promijenili, obje kupljenje (Naš Dom i Emezeta) i raspale se. ovaj put ju radimo po mjeri i to s pojačanjima i kvalitetnim materijalima.

kako stara poslovica kaže, koliko para toliko muzike, zato pazi i ne kupuj jeftini namještaj jer ćeš ga brzo mijenjati.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Slažem se sa curama. Kod nas stvarno možeš naći super stolare koji ti našrave po mjeri sve- od kuhinje do kupaonskih ormarića. Mi smo npr. u Ferotermu bili zapeli za jedan komplet stolića i ormara no kad smo vidjeli cijenu odmah smo odustali. Na kraju sam ja nacrtala, izmjerila i dala sama izrezati od iverice slično kao to, u biti još i ljepše nam te točno kako nam se uklapa u kupaonicu. Ne da nam je ispalo duplo jeftinije, nego još i više nego duplo. Uslikat ću vam sutra jedno i drugo da vidite baš kako izgleda jedno i drugo.

Što se tiče kuhinje i dječje sobe, mi smo isto dali izraditi po mjeri jer mi je to bilo najzgodnije.

Od gotovog namještaja smo mi npr. onaj za dnevni boravak kupili u Orioliku, po tvorničkoj cijeni. Puno je jeftinije.

I Themelia meni ima super namještaj ali je prilično skup mada se da naći i nešto jeftinije(imaju trgovinu u Osijeku).

Kreveti(bračni) su mi jako lijepi u ono nešto Dream-kod glavnog trga. I cijene uopće nisu tako skupe.

Nađe se nešto i u Emmezzeti, ali stvarno treba paziti jer imaju dosta škarta. Lesnina isto tako. Naš dom se u zadnje vrijeme popravio pa se tamo nađe dosta dobrih komada namještaja.

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja ću ti reći naše iskustvo. Mi smo kompletni namještaj za kuću kupili prije malo više od 3 god.

U Lesnini smo kupili kožnu garnituru i kuhinju (izmjerili smo kod kuće dužinu i točno gdje nam je voda i plin, tamo odabrali koja nam se sviđa i čovjek nam na kompjuteru složio kakvu hoćemo, ja sam govorila gdje hoću ladice gdje elemente, super sam zadovoljna)

Fingo ili figo dom (ne znam ako se tično zove, gore u Superu) je malo skuplje ali imaju stvarno prekrasan namještaj) tamo smo kupili mali i veliki stol sa 6 stolica.

U Domi (gdje je sad Prima) je bio isto tad namještaj ali nemam pojma kako se zvala trgovina (možda netko zna, vjerojatno su se negdje preselili) tamo smo uzeli spavaću sobu, regal za dnevnu, ormarić za obuću.
    Što se tiće Prime, meni se tamo ništa nije sviđalo, ali kuma uzela ljetos kuhinju kod njih, čini mi se dobra.

Za kupaoniski namještaj ti nemam što reći jer smo mi nazidali postolje i onda u to ugradili umivaonik. I naručili kod staklara veliko ogledalo.

Moje iskustvo je to da nema potrebe tjednima obilaziti trgovine. Mi smo dosta dugo tražili ormarić za obuću, i nakon mjesec dana kad smo ponovno išli obići trgovine imali su istu robu....

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nama je prije godinu dana kuhinu radila Firmo iz Samatovaca. Neke djelove su radili ponovo jer nisam odustajala od svojih ideja. Nisam htijela platiti drugi dio love dok nisu izmjenili što sam zahtjevala. Sada je sve OK, zodovoljna sam kvalitetom i cijenom.
    Meni se kutne nisu sviđale, ono što je bilo OK činilo mi se preskupo, pa smo presvlačili našu staru kutnu, jer je bila kvalitetna a nije mi se sviđala boja.
    U Valpovu ti dolazi Prima u prostor od Šimića.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •