-
zaštitna mreža
spremamo se za radove u dječjoj sobi
gornji kat prestaje biti igraonica, sada će tamo biti madrac i gore će spavati lucija
ima dobru ogradu, nije me strah od padova
ali, mladi gdin je preaktivan, ima ideje tipa "hoću dohvatiti luster, sjesti se na ogradu i sl."
htjela bih staviti zaštitnu mrežu - tipa one za golove (ne prevelike kocke, odnosno otvori)
mislila sam ju staviti na par kukica ili na nešku šinu, nešto?
sjetila sam se da je takva zaštita u rodinom gnjezdu
kako je to izvedeno?
gdje je kupljena mreža?
ima li tko fotku, slučajno? (mislim da ću mm-a poslato tamo jednom, neka proučava
i neka kupi nove majice, prerasli su ih
)
-
mislim da se mreže razne mogu kupiti u Megi, na Remetinečkoj cesti (od rotora prema remetincu), u maloj tvorničkoj trgovini, rade mislim samo do 16
-
e da, super to je to
jedino kaj mi ne otvara domaće stranice
pogledala sam što kažu susjedi
budem zvala megi za cijene i ostalo
thx
-
Osoblje foruma
-
mogu i ja tako - i ja bih plavu
-
Osoblje foruma
čuj, naša plava je - zelena, pa ti vidi!
-
imaš raznih mreža u dućanu Konoplja Vlaškoj (kod prolaza Gotovčeva)
-
-
ja sa bacam na plavu
vidiš, mogla bih prošetati i do Gotovčeve, maxi thx
mirjana - naš krevet na kat ima ravni dio do zida, galerija - tako da ja sa te strane slažem; probaj samo jedan dio zagraditi mrežom. znači ograda + mreža
mreža treba biti čvrsta i dobro fixirana jer može pobuditi interes tarzana
-
imamo (tj. imat ćemo
) krevet s 3 strane ograđen zidom, samo je jedna duga stranica "otvorena" - a i nju bi ja voljela nekako dodatno zaštititi
-
prijedlog: stavi drvenu ogradu i do zida - biti će hladno. ili nešto za igračke da se mogu objesiti (to mi imamo na jednom dijelu - komad platna, unutra štilo od metle, našiveni džepovi i obješeno kao slika - opis je
, jednostavno, a zgodno)
-
Bok, ja sam nova ovdje i jako me zanima ova zaštitna mreža za krevet. Išla bih u Remetinečku u Megi, ali molim malo detaljnije informacije, kućni broj, telefonski broj... dosta mi je hitno jer imam doma jednog dobrijana za kojeg nema straha i jednog malog "Razbijača" koji bi mogao letjeti s gornjeg kreveta . Hvala... :P
-
http://www.mega-poliplet.hr/
sada mi ne otvara stranicu
prije je bila u izradi
firma je sada u vlasništvu SLO
nazovi informacije, nemam više broj
odeš tamo, izabereš mrežu koja ti odgovara i oni ti po tvojim dimenzijama iskroje (gotovo za par dana)
zakačili smo na plafon na kukice
sve 5
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma