Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: dan punkcije= ili ne dan ovulacije

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno dan punkcije= ili ne dan ovulacije

prvo da se prestavim .imam 25 godina i prije 12 dana imala sam svoj prvi ET (u postupku IVF).na Rodinimm stranicama sam vidjela vrijednosti bete i njihovo pravilno duplanje po danima iza ovulacije.
    ono sto mi nije jasno i molim za pomoć
    Jeli dan punkcije i dan ovulacije ili je to dan prije ili nakon punkcije????
    Inače vraćena su mi 2 embrija 5 dan

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama u IVF postupcima se dan punkcije računa kao dan ovulacije. Ako si prije 12 dana imala ET, a embriji su ti vraćeno 5. dan, možeš raditi betu!

Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dan punkcije ti je dan ovulacije. Betu možeš raditi 14 dana nakon embrio transfera, računajući transfer kao nulti dan, trebala bi bit troznamenkasta - tipa preko 100 - za urednu trudnoću. To ti je grubo pravilo.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala vam.kako sam nova pročitala sam dosta iskustava i vidim da su bete različite.pretpostavljam da je to sve invidualno.neke cure su radila 10dpt,neke 11 a neke 14.dpt...
    vidim da je duplanje tu i tamo pravilno (nadam se i da će moje biti nakon poz,bete kad je dočekam )

jeli te visine bete mogu pokazati i jesu li u pitanju dvojčeki ili ne?vidim da neke cure startaju sa 150 a neke sa betom 300/500.....ako vam nije problem napišite kolika vam je bial beta po danima jer me sve interesuje ,nova sam pa please nezamjerite ,,,

ovaj MPO ma kako donosi tezinu,strepnju u zivotu toliko me osjeća i nekako ponosnom jer toliko dakem da dođem do ,da negovorim o curama koje prolaze ovo već vise puta,vidim i do 10-15

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja ti bas nisam primjer er sam na početku T
    1 beta 158
    2.beta 363
    3.......sutra

nadam se da će se javiti neka od cura koja bolje zna od mene

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj nikka83 prvotno napisa
    ....ako vam nije problem napišite kolika vam je bial beta po danima jer me sve interesuje ,nova sam pa please nezamjerite ,,,
    14 dana nakon transfera blizu tisuće umjesto blizu stotke. To ukazuje na višeplodnu trudnoću, ne znam kako ide za trojke. Ciljani ishod IVF-a je jedna bebica, max dvije, jer višeplodna trudnoća može biti rizik i za mamu i za bebice, tj. bitno veći rizik nego jednoplodna. Sretno!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vracena dva embrija 3.dan, 14 DPT beta je bila 427, dan kasnije na UZV vidjela se jedna mala gestacijska vrecica, rodila se jedna beba. Ne znam kako mi se beta duplala jer me nitko nije slao da ponovim nalaz.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

9. dan od transfera 1 3-dnevnog embrija: 41,7
    12. dan: 216,5
    14. dan: 700,2

Baš sam i ja htjela predložiti da složimo jedan topic s našim betama - takva statistika bi nam svima dobro došla dok smo u čekanju duplanja za smirivanje živčeka

nika83, sretno ~~~~~~~~~

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kod mene se dogodila prirodna trudnoca , a buduci da tocno znam kad mi je bila O, vjerujem da nece smetati ako napisem svoje bete:

15. dpO popodne: ß = 652
    17. dpO ujutro: ß = 1289

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

13.dpt: 309,90
    15.dpt: 680,80
    vraćen 1 4-dnevni embrij

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

12 dpt = 292

14 dpt =645

vraćena 3 3-dnevna embrija

puki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i moje 1. bete na 12dpt : 573, a vraćene su dvije blastociste
    (5-dnevni embrij)! A što se tiče 2. bete vadit ću je 14dpt iako mi to nitko nije rekao. Čisto da budem mirna.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo i mojih, ne baš sjajnih beta (uuu, kad se sjetim koliko sam se brinula...) ali sa sjajnim i preslatkim ishodom
    Riječ je o prirodnoj trudnoći, ovulaciju uglavnom imam 14. d.c., betu sam vadila na 29 d.c. (dakle, otprilike 15 dana nakon O) i bila je 119 (pon), 204 nakon 2 dana (sri) i 426 nakon još dva dana (pet).
    Još se sjećam ovih brojeva k'o da je jučer bilo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •