Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: zelje, zeljice...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zelje, zeljice...

danas je napisala pismo dm (ne ducanu ) želi ovu štalu
    http://www.farmgoodsforkids.com/p-10...se-stable.html
    3 konja i 3 jahačahttp://www.farmgoodsforkids.com/p-11032-schleich-horse-english-riding-set.html (razne kombinacije)
    kako je kod vas.
    nije pretjerala.
    8)

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas nema pisanja pisma više, neki dan je rekla da DM ne postoji i da smo mi stavljali poklone pod bor.

Čak je i povratna pisma DM iz Finske nisu uvjerila da postoji.

Ali jako dobro zna što želi. Winx lutku. Skromnih 120 kn.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mene je moj jucer sokirao kad je jadan nazvrljao slova :shock: uglavnom K i M, bilo je gdjekoje T, i izjavio da je to pismo za darove

a u njemu pise da hoce dalekozor

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stalu, ali drvenu.
    Za konje koje ima, ali ce joj dobro doci i koji ekstra konj.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj cvili već mjesec dana za mobitelom

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    I naša već dugo al smo odgodili. Rekla sam joj da će ga dobit kad nađe dečka (uopće ju ne interesiraju dečki tak da se nadamo da će još potrajati bar 2-3 godine). Jutros napisala pismo u kojemu piše "Dragi mama i tata lijepo vas molim da mi za Božić kupite Heelysice. Puno vam hvala." I lijepo se potpisala. Nedavno me pitala jel da DM postoji ja isto tako lijepo rekla da ne. Nije uopće bila razočarana, dapače rekla mi je "Ja sam to i znala samo sam čekala da vidim što ćeš mi ti odgovoriti"

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj antun, cini se, jos uvijek vjeruje u djeda mraza. jel da se zabrinem?

zazelio je 3 bozanske karte (jugijo), a to ne moze dobiti u jednom decku, pa ne znam hoce li mu djed ostvariti zelju. mozda poslije toga skuzi da ga nema.

a za mob jos nikad nije pitao.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar se boji da ako prizna naglas da dm ne postoji, vise niema osiguranja da ce dobivati poklone

u zadnje vrijeme nesto strasno malo zeli, uglavnom ima neispunjene stare zelje, ovu kuglu s elekricitetomi sl.
    i zeli dobiti tocno odredjene lego figurice koje mu trebaju za pocetak snimanja filma s lego kockama. a ja se bojim e-baya.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ivar se boji da ako prizna naglas da dm ne postoji, vise niema osiguranja da ce dobivati poklone
    ovako i ema

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    I naša već dugo al smo odgodili. Rekla sam joj da će ga dobit kad nađe dečka (uopće ju ne interesiraju dečki tak da se nadamo da će još potrajati bar 2-3 godine).
    yaya, super fora.
    evo, između ostalog zašto volim ovaj forum
    i juraju je dm dugo bio tabu tema, uopće nije htio o tome raspravljati iz straha da ne bude naglas rečeno ono što je već dugo slutio.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andrija vec godinama zan da DM ne postoji i da poklone kupujemo mi. Al ne boji se da nece dobit. Za Sv. Nikolu sam obecala kolce za paradajze umjesto zlacanih siba i slatkisa, to je rekao da ne moram...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

B uopce ne dovodi u sumnju postojanje DM-a. problem je samo sto je nesto presusio sa zeljama, sva sreca

Sto se mobitelja tice - ja sam reklada nema prije 10. rođ. Onda je on sam odlucio stediti za istoga, sad sam mirna do 15-te

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi se tek bacila u poklanjanje kad bi me oslobodili tereta DM, ali mladi su još :/
    Jan želi onaj lovac, kajjeveć, Anakina Skywalkera - žuta letjelica, lego, TL, 219 kn. Tolko bi se DM (mama) još mogao ispružiti ali ne više
    Nola ne znam, spominjali su se oni veliki poniji, krpeni, duda. Ali iako su mi mali poniji iznimno slatki, ovaj veliki mi je malo zastrašujući, pa ne zove se bezveze My little pony

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja uopće ne propitkuje smisao i činjenicu svrhe i postojanja DM..ako dotični donosi darove, njoj dosta

moja bi sve, i vlak tomicu (MM me pokolebao i tvrdi da je igračka čista kina, a i ja nisam baš uvjerena u kvalitetu), pa bi onda od playmobila neki aquapark (498 kn ), ili od legića dinosaure...uglavnom, skromnost joj ove godine nije vrlina

inače, ja sam se zapalila za HEROS drvene vlakiće, apsolutno su prekrasni i skuupi, ono što se meni sviđa je preko 800 kn, ali imamo neke kombinacija preko ebaya, ak upali..

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moja A. još vjeruje
    u razredu su joj svi rekli da ne postoji, ali ona se ne da
    rekla im je da šta ona zna zašto njima ne dolazi, njoj da sigurno dođe jer uvijek pojede kekse i popije mlijeko, a još za sobom ostavi srebrni trag 8)
    inače, ove godine me baš zanima što će napisat jer je sve želje ostvarila sad za rođendan....

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi njene zelje proslijedimo i drugim clanovima obitelji pa se ta suma razlomi na nekoliko nas.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    mi njene zelje proslijedimo i drugim clanovima obitelji pa se ta suma razlomi na nekoliko nas.
    x

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    mi imamo problema s premalo zelja, a previse aspiranata na poklanjanje i previse prilika za to.

nikolinje, antunov rodjendan, bozic - sve u 20 dana.

a on bi samo 3 bozanske karte

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi pak, drugaciji problem - premalo voljnih darivatelja a prilican broj mladih nadobudnih "zeljanica"

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj je mobitel želio i dobio lani za rođendan (dobili smo ga za jednu kunu ) i od tada više ne pita za njega, niti ga interesira.
    Meni je nekako zgodno da ga ima sa sobom kada ide na izlete sa školom, ali ga on ne želi uzeti... :?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je napisala pismo tako da je na papir polijepila fotke stvari koje zeli, i onda to sve ukrasila kao crtež. bas je zgodno
    a želje, ništa novo, poniji ovakvi i onakvi, princeze ovakve i onakve. mislim da nijedan pojedinačan poklon nije skuplji od 200 kn, a budući da želje podijelimo na bake dede i ostale, nije ništa pretjerano.
    od nas će vejrojatno dobiti trećeg plišanog ponija, onog koji je bolestan.
    margita, njoj ide bilo što s dorom i bootsom, teletubbiesima ili wtp-om. to je ono što obožava.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prosle godine je napisala pismo i Sv. Nikoli i Bozicnjaku, za sebe i bracu. Ove godine jos nije pa neznam sto zeli ali vec ce nam otkriti

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas jos nitko nista ne pise, nit spominje zelje za DM-a... :?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bojan jedino što si želi je nekakav -"autić sa vatrom" ??!

a ja nemam blage veze kakav je to autić, ni gdje bi ga mogla kupit, a on mi ne znam objasnit, tj. kako god da mi objasni, ja i dalje ne kužim :/

neki dan sam ga sprovela po mulleru i rekla mu da nek mi ga pokaže, al kaže da ga nije vidio, pa si sve mislim da možda ni on sam ne zna kako to izgleda (možda je samo načuo od nekoga, a nije ga vidio, nemam pojma...)

pa eto, ako netko zna kakvi su ti autići s vatrom i gdje toga ima, nek me prosvijetli

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andrej se teško izjašnjava po tom pitanju, a uglavnom svaki put izjavi da želi nešto drugo, što mu taj čas padne na pamet.
    Zadnja želja (ujedno i jedina pismeno zabilježena) je - trombon
    (a i ostale želje su mu podjednako bizarne)

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    ako netko zna kakvi su ti autići s vatrom i gdje toga ima, nek me prosvijetli

Možda misli na raketu (hm, :/ to bi bio avion na vatru) ili formulu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mozda Munjeviti Juric? On ima nacrtanu vatru.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

prije neki dan smo usli u turbolimac u gajevoj. ostala ja na vratima i dovikujem se sa prodavačicom, a ona direktno do kataloga i uzela ga i šuti.

i sad umjesto knjige za čitanje, čitamo taj katalog. u svakom slučaju mi je večeras priznala da dm ne postoji i da od nas očekuje poklone.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zna da ne postoji DM. A želje
    Kaže mi učer: Možeš birati, ili otok Gormita (300 kn), ili 10 paketa po 4 gormita (500 kn), ili cijelu kutiju vrećica sa po jednim Gormitom (1 vrećica je 15 kn, sam Bog zna koliko ih je i cijeloj kutiji).
    Nema šanse da dam preko 150 kn za poklon. To mi je 150x2 a rodiljna naknada je... znate i same.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

noa i leo su vec prije par mjeseci radili isto takvo kolaz pismo dm-u ko zara

toliko su toga izrezali i polijepili da sam im rekla da komotno mogu cijeli katalog poslat

jucer ida kaze da bi htjela neku igracku za djecu od 3-4 godine, toliko me iznenadila tom zeljom da sam zaboravila o cemu se radi

noa kaze da bi on rado napisao pismo dm-u, al da ne zna kako se pise - bager

leo kaze da bi htio neki čučulak - to bi bio ču ču vlak doduse, on stalno mijenja, al su uvijek il bageri/kamioni, vlakovi, helikopteri, avioni i slicna masinerija na tapetu... ja mu vec pripremila set plastelina, bit ce jos neka sitnica...

za ami sam vec uzela nekakvu drvenu rampu na tri kata s cetiri drvena autica -sve sareno i veselih boja... bit ce i njoj jos koja sitnica...

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mi ove godine imamo ozbiljan problem, jer je ami jedan moj prijatelj (koji nema djece) obecao da ce joj kupit pravog konja ukoliko ona sredi "mjesto boravka". naravno, zivimo u dalmaciji,uz more. tu nitko nema ni vrta, a kamoli livadu na kojoj bi konj mogao na ispasu. uglavnom ona je to sredila, pitala je susjeda da li moze drzat konja u njegovoj garazi (koja je zbilja velika), ali naravno da bi bilo dobro da je najprije isprazni. njemu je to bilo super slatko pa joj je rekao da moze i da ce se pobrinut i za sijeno, a na ispasu ga moramo vodit na neke livade iza brda. cak je i tu pitala vlasnika, moze li. ja to vise ne mogu slusat. sad je dosla doma sa jahacim cizmama i zastitnom kacigom. da nam je bar neki konjicki klub blizu. najblizi je u sinju, a to nam je skoro dva sata u jednom smjeru.
    druge zelje u ovoj kuci ne postoje..............
    milan je za rodjendan dobio mobitel i sad je isto bez zelja.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj lillifee prvotno napisa
    mi ove godine imamo ozbiljan problem, jer je ami jedan moj prijatelj (koji nema djece) obecao da ce joj kupit pravog konja ukoliko ona sredi "mjesto boravka". naravno, zivimo u dalmaciji,uz more. tu nitko nema ni vrta, a kamoli livadu na kojoj bi konj mogao na ispasu. uglavnom ona je to sredila, pitala je susjeda da li moze drzat konja u njegovoj garazi (koja je zbilja velika), ali naravno da bi bilo dobro da je najprije isprazni. njemu je to bilo super slatko pa joj je rekao da moze i da ce se pobrinut i za sijeno, a na ispasu ga moramo vodit na neke livade iza brda. cak je i tu pitala vlasnika, moze li. ja to vise ne mogu slusat. sad je dosla doma sa jahacim cizmama i zastitnom kacigom. da nam je bar neki konjicki klub blizu. najblizi je u sinju, a to nam je skoro dva sata u jednom smjeru.
    druge zelje u ovoj kuci ne postoje..............
    milan je za rodjendan dobio mobitel i sad je isto bez zelja.
    ajmeee, lillifee... :shock:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    od nas će vejrojatno dobiti trećeg plišanog ponija, onog koji je bolestan.
    margita, njoj ide bilo što s dorom i bootsom, teletubbiesima ili wtp-om. to je ono što obožava.
    Ovo si i moja želi.
    Malenoj smo za rođendan već kupili nešto super s Dorom I Čizmom, ima i Lopuža pa je oduševljena jer ga obožava

A L isto žica ili tog ponija ili ove neke barbie princeze, Zvončicu i to.
    A Zvoničica je u One2Playu 80 kuna što je ok.

Ova nova Barbie iz Dijamantnog dvorca je 300 :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lilifee, dijete ti je jako poduzetno.

Mi imamo s jedne strane obitelji malog Isuseka, s druge dm, to malca čini se ne zbunjuje. Najavili smo da ćemo pisati pismo, a on nabraja: dizalicu, kamion s prikolicom, bager s dvije žlice i takve stvari. Objašnajvamao da će dobit nešto s popisa, ali ne sve, a on kalkulira: dobro, onda bager s dvije žlice. Mi opet da na može naručit točno što želi, a on: ali ja hoću bager... Ali ne da mu se čekati Božić pa svaki dan priupita hoćemo li mu mi kupit nešto od gore navedenog.
    A od neki dan navija za nekakvog Rorija, nikad čula, nije mi bilo jasno, a onda me odveo pred policu u dućanu i pokazao.
    Mi ćemo isto želje proslijediti na više strana.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kod nas slično kao kod Vlvl...ove godine po prvi puta želja more, a do sada sam uvijek ja morala izmišljati, a sada...Svaki dan dođe doma iz vrtića s novom željom...I sve bi ona to zapravo da joj mi kupimo već sad, ali smo joj objasnili da je želja previše i da su prezahtjevne za naše mogućnosti, pa bi mogla za predstojeće blagdane dobiti nešto od toga...E sad, ona je odmah, ne budi joj teško, napravila pismo/pisma (mješavinu kolaža, crtanja, slova, glittera i ja sam joj spalila rubove papira). Naime, napisala je tri pisma... jedno sv. Nikoli, jedno malom Isusu i jedni uskršnjem zecu (da se stigne pripremiti)...pa kaže...znam da mi neće sve donijeti, ali više toga će stići nabaviti. I svaki dan dopisuje/docrtava novu želju na pisma koja su nam pričvršćena na frižider 8)

Želje su standardne, ima i malih i velikih...i uglavnom su komercijalno uvjetovane ...bolesni pony, masa s marsa, winks i još hrpa nekih cd-i, operacija, bonton koji ima njena prijateljica, nove naušnice, nove tempere, novi plastelin, nove kopčice za kosu,...
    ...nedavno je imala rođendan, pa smo neke želje i rješili ...nekakve kockice s Dorom i ostalim likovima, nešto od barbie...također podjelom među rodbinom i prijateljima, a isto ćemo i za Božić (naravno, pazeći da cifre za poklanjatelje ne budu prevelike)...bake i dide (i ostali zainteresirani) uvijek pitaju što bi bilo zgodno da bude pod njihovim borom

Ipak, predmnijevam da će ostati još puno neispunjenih želja, obzirom na ovogodišnji njihov broj...

Inače, moja načelno vjeruje u sve te likove, ali joj se tu i tamo omakne...rečenica npr...ajd mi kupi za Božić...e sad, rekla bih da smo već na granici tog vjerovanja...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja je još reltivno mala ali počinje ju hvatati ludilo već po trgovinama i samo viče to hoću za Božić,to hoću i tako na masu stvari
    ma nezna ni ona sama šta želi..prvo kaže hoće Toicu(već imaa),onda hoće Pony,pa hoće stol s klupama(eee ako netko zna gdje toga ima to ću stvarno kupiti )..u drugom trenu kaže ja bi bombone skromno dijete

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    mi imamo problema s premalo zelja, a previse aspiranata na poklanjanje i previse prilika za to.

nikolinje, antunov rodjendan, bozic - sve u 20 dana.
    Sonja ima samo jednu želju al bome ta i košta s tim da je rođena na božić pa ajde tad uvijek dobije malo skuplji poklon. Nikola nam je, po starom običaju, onaj koji djeci poklanja orahe, jabuke i nešto malo slatkiša.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uh, M. je napisao listu koja bi zadovoljila čitav razred... Uspjeli smo se objasniti da mali Isus ne može donijeti puna kola darova pod bor. Ali, barem je dao "malom Isusu" izbora.

B. ima samo jednu želju - zmaj, a bit će joj ispunjena.

Dobit će i jedan zajednički bonus, drvenu kućicu za lutke, u našem slučaju za plišane životinje.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moj T je u školi morao nacrtati šta on želi od sv, Nikole, i nacrtao je samo onu torbu iz Dore i -kartu za Cibonu....

J još ne izražava želje, premali je.
    Za božić T je poželio helikopter na daljinski, Trivial persuit i knjigu o zmajevima.
    Imamo teta, stričeva , baka i ostale rodbine za izvoz, pa će se vjerojatno ostvariti sve želje, i još poneka.

I da, vjeruje u DM, a mi zdušno hranimo te iluzije.
    Rekli smo mu da deda mraz postoji, ali da je na svijetu toliko djece, pa da mu nekad moraju pomoć mame i tate.
    I to mu je ok.
    U današnja vremena djeci posebno treba nešto u što će vjerovati.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mogu se ubaciti s jednim pitanjcem? Naime, kupili smo u Tisku popišance, umočili ih u vodu, a oni ni tuc ni muc - to jest, pelene im nisu promijenile boju, ostale su iste bijele boje? Jesmo nešto krivo napravile, dijete mi razočarano, veli da su je zeznuli?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

voda mora biti skroz ledena, znači u hladnu vodu iz pipe dodati još i led i malo pričekati
    s tim da promjena boje i nije VAU :/

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A tako, hvala lut. Vjerojatno je pisalo na ambalaži, ali je završila u smeću prije nego sam stigla išta pročitati. Ma bilo kakva promjena boje bit će dobrodošla nakon jučerašnjeg razočarenja.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

uff i moj otkada je krenuo u školu
    i rekao mi je da ako ne dobije mobitel znači da DM ne postoji

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    koji ucjenjivači mali.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    koji ucjenjivači mali.
    ali ja sam mu rekla da DM nema kune za kupiti svima poklone i da on daje za djecu kojoj nema tko kupiti a za njegov poklon će mama i tata nešto dati DM-u
    ovo je da i inače bude skromniji jer se nekad zalaufa ajme

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ali ja sam mu rekla da DM nema kune za kupiti svima poklone i da on daje za djecu kojoj nema tko kupiti a za njegov poklon će mama i tata nešto dati DM-u
    Mi smo rekli da Djed Mraz ne donese uvijek s popisa, zato što procijeni da je za dijete druga stvar bolja/potrebnija. I da ima puno igračaka za koje dijete ne zna, pa ih ne bi moglo zatražiti, ali DM zna i donese što će nekog veseliti.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Vlvl prvotno napisa
    Mi smo rekli da Djed Mraz ne donese uvijek s popisa, zato što procijeni da je za dijete druga stvar bolja/potrebnija. I da ima puno igračaka za koje dijete ne zna, pa ih ne bi moglo zatražiti, ali DM zna i donese što će nekog veseliti.
    vidiš ovo vaše je puno bolje
    upotrijebit ću to drugi put

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moji klinci su zaželjeli kućicu za My little pony konjiće u obliku čajnika (Stela, konjiće već ima) i kolodvor za Tomicu (Sven, vlakiće već ima).

Mislim da su super dobri i skormni i potrudit ću se da im upravo te igračke i kupim.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kad smo kod skromne dječice
    Marin želi lego spasilačku službu s helikopterom (cca 600-700, neznam još koliko)
    gusarski brod i gusare
    dvorac i vitezove
    i priče, da da

i svašta
    ma, da, DM je u Finskoj, Finsku je već zahvatila kriza.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Moji klinci su zaželjeli kućicu za My little pony konjiće u obliku čajnika (Stela, konjiće već ima) .
    Moje cure ovo imaju. Tj. nije čajnik, već neka druga, ali na istu foru.
    Jako slatko.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •