-
Upala mjehura
Već duže vrijeme se mojoj curki prije spavanja stalno piški. Čim se vrati sa wc-a , mora opet. I tako 2-3 puta. Kao da je upala mjehura, ali preko dana ništa, sve normalno. Ništa ju ne boli i ne piški često.
Mislila sam da je to od toga što cijeli dan hoda bosa i borimo se sa tim godinama. Sad se kao opametila pa već par dana nosi šlape, ali i dalje je isto.
Iskustva, savjeti?
-
Piti puuno tekučine: vodu, brusnica sok i čajeka za početak, držati nogice i guzu toplima (debele čarape ako ne papuče i topla trenirka ili
vezano oko struka), i topli termofor u krevet pa staviti na mjehur.
To je onak za prvu silu, ali to ga se i držati jedno vrijeme, ako nije nešto ozbiljnije što zahtjeva posjet lječniku.
-
Ma, mislim si da je mjerhur, mučilo bi ju ipreko dana. Kak sam pisala palo mi je na pamet da je psiha u pitanju. Boji se sama na večer ići na wc (ali neće priznati) i onda prebrzo to obavi i ne popiški se do kraja. Ili podsvjesno ne želi ići spavati. Sada idem sa njom, pa kao nešto radim u blizini kupaonice. Hm...vidjeti ćemo kako će se razvijati dalje.
-
-
Meni se piški kad sam živčana. U stanju sam ići 5x na wc u 15 min kad sam pod stresom. Jednostavno mi se piša i točka 
Možda se malo nahladila od bosih nožica, ali ako je samo navečer, prije bih rekla da je neki strahić ili nervoza pred spavanje.
Ema je imala e.coli kao manja i stalno joj se piškilo. Kad se digla s wc-a, već joj se pišalo, ali to je bilo kroz cijeli dan tako da ne vjerujem da ima veze s tim.
Ako pak hoćeš biti mirna, najlakše ti je odnjeti u sterilnoj čašici iz ljekarne prvu jutarnju mokraću u privatni laboratorij da ti naprave obični urin što košta 100kn. Iz toga ti se odmah vidi da li ima kakvih bakterijica a jave ti isti dan na mail ili mob.
-
Mi isto borbu vodimo sa bosim nogama, ima dana kad piškiju ko ludi, i točno sam skužila da su to dani kada je hladnije i vrlo vjerojatno samo nahlade mjehure...
Brusnica je čisto dovoljna za takve stvari...
Kad je već ova tema ovdje kak izdržavate s potkošuljama...? Koliko god uske i dugačke im kupim uvijek su van hlača, čaća, trenirka i vječito su im leđa gola a to me stvarno nervira, onak pošteno... Kaj napraviti?
Posljednje uređivanje od mlukacin : 02.11.2010. at 23:07
-
čaća=gaća
-
Obavili smo pretrage mokrae, ali sve je u redu. Sad kad je malo zatoplilo joj se to više ne događa.
A sa potkušuljama se i mi borimo. Kad im je uguram u gaćice je malo bolje, ali ovi stariji više ne daju.
-
Eci, drago mi je da je sve o.k. 
Što se potkušulja tiče, ja sam skužila da joj hlače ili gaće koje nemaju dovoljno jaku gumicu, i plitke su, jednostavno povlače sve dole i potkušulja se izvuče. Sad sam joj na svim trenirkama i tajicama malo stegnula gumu i puno je bolje. Pa ona se sagne i čučne i kleči i puzi po podu 500x na dan...nije ni čudo da se potkušulja izvuče.
-
jooo to i nas mučilo...urin i ur.kult. ok...a njoj bi se piškilo 5-6 puta kad bi legla u krevet...brusnica i uvin čaj nisu pomogli,pa sam probala brezu-odvratnog je okusa ali je prečudno odmah bilo bolje.?!
-
to je i nas kod z. bilo. otisli smo u polikliniku helena i ustanovilo se da ima poremecaj mokrenja. dobila je lijek i dok je na njemu sve je ok. kad je bez lijeka sve se vrati
uglavnom i mi smo mislili da je upala ali urin i uk sto smo prvo napravili je bilo ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma