cure, samo trazim jos iskustava i savjeta
Mak ima tri godine, u srijedu navecer je dobio 37.6, cetvrtak navecer 39, jucer navecer i jutros 37,6 , danas 38,6. Curi mu nos, relativno dobro opce stanje, ali dva dana kaslje bez prestanaka. Suho, nadrazajno, mmrvicu mokroga se mozda pocnije sada naslucivati. Znaci dok zaspi treba 1 h min, nocu cim se preokrene opet kaslje i opet uspavljivanje minimum 1 h, u pet ujutro je poceo kasljati i odonda kaslje. Nije vise za slusati, oci su mu sitne ko japancu, nemre pricati, nemre jesti od kaslja. Pokusavamo izdrzati do ponedjeljka, da ne idem vec drugi-treci dan bolesti doktoru, pa da mi ne kazu da se nije jos nis stiglo razviti a najvise da ne dobi antibiotik dok nije bolest u punom zamahu onako bez prave dijagnoze.
Znam da bi me dr Richter prokleo za sva vremena da cuje sta sve dajem djetetu, ( on naime brani i pohani snicl ako mama smatra da je u terapeutske svrhe ), ali eto popisa sta sve konzumira:
limun, cesnjak, med, spinani secer, napitak od luka ( u kojeg sam se klela sve ove tri godine), sljez, kadulju, citrofit ( ekstrakt sjemenki grejpa), ekolostrum, sirup od islandskog lisaja, toplo maslinovo ulje na prsa, i danasnji potez ocajnika: poslala muza i njega u apoteku da tamo zalosno hriplje i apotekarica je DALA folcodin( sto je codein, cista kemija anititusik koji drogira centar za kasalj u mozgu, znaci apsolutno ne lijeci). I poslije folcodina kaslje!
Molim jos ljekovitih savjeta protiv kaslja!
Kaj moze neko cijepljen di-te-per om ipak dobit hripavac?
hvala unaprijed