joj cure, pa sad je vec popio taj vrazji pholcodin, kak bum sad na panatus..? a popio ga je u pol 8 navecer, a uspavljivao se do 22!--ma uzas, umoran pospan, i DOK SPAVA kaslje!! pa kak moze neko ko spava kasljat?? znate kak to zvuci..lijepo udahne , pocne izdisati i pred kraj izdisaja..ZAPNE na sekundu, onda ipak proba izdahnut nekak na nutra, kaja znam, celi mu se trbuh napne, i onda pocne kasljati ko lud, sjedne, skoro povrati od kasljanja, kao malo bi i zaplakao jer je umoran, ali sve zmirecki, onda se natrag legne, spava, dise, unutra van unutra van par puta i onda opet nutra, i opet-kasalj, zrigal je sve kaje pojel danas, a muz mi je skoro iscupao gajtane od kompjutera iz zida jer me skuzil da izjurim iz makove sobe ravno za komp citati o opstruktivnom bronhitisu..joj paranoja.Ma, zvucim ko ludjakinja, i znam da ne dao bog veceg zla kak se veli, al nemrem si pomoc. idem sad spavati jer mi ne gine u pol dva kad se zbudi da dodje nama u krevet kasljati i govoriti da bi malo ljekica, pamalo vodice itd itd.......