Evo, oprostite sto se nisam cijeli dan javila, ovako je bilo, ono sam vam pisala kad je bas ludovao po noci s tim kasljem. zaspao konačno normalno poceo disati i prestao kasljati. U 2 ponoci kasljao ko blesav, kurio 39,2, ibuprofen, nekako zaspao. I ujutro...NOVI COVJEK. zakaslje se dva put u satu, prekrasno produktivno mokro, puno sekreta iskasljava SAM OD SEBE, ma milina za slusati! temperatura sad popodne svega 38, 4! sad se dalje furamo na normalnu bolest ( ne znamo koju, doduse, saznat cemo sutra ili u utorak), ali ne brijem na opstrukcije itd. Puno hvala, pametniji smo sto puta, pholcodin sam i dala samo navecer, kao ocajnicki potez zato da bi zaspao konacno, a vasu prepisku isprintala i visi na frizideru, HVALA SVIMA. i da, nisam znala da je taj panatus tak super. A inca ovo mi je prvi put u zivotu da sam dala nesto bez preporuke pedijatra, i apotekarice su iance jako stroge, ali su se slomile kad su ga cule, to je bio kasalj bas za pholcodin, suh nadrazajan, niti traga sekretu ni nicemu. da se nastavilo jutros, vec bi bili u najmanju ruku kod dezurnog pedijatra, ako ne i u zaraznoj, odnosno srebrnjaku. Hvala puno svima.