evo mi identični slučaj kao i Ružica![]()
jučer smo bili kod pedice i isto dg. pred bronhitis
e sad nama je dala garasone kapi za uho i tobrex mast za oči, te opreil za nos...da se proba ovako bez klasičnog antibiotika sanirati prvenstveno nos zbog kojeg kašlje non stop, jadan tako je iscrpljen od tog kašlja i ne spavanja da je strahota za gledati.
isto je posumnjala na adenovirozu, ma da mi prije 2 godine kad smo pobrali adenovirozu smo završili u dnevnoj u zaraznoj jer je povraćao i imao proljev, sada toga nema :/
uglavnom mi smo napravili bris nosa i vadili krv ( ima povišene neseg.neut.gran. povišene, a monocite snižene od referentnih vrijednosti, usput zna li koja šta to znači ), pa ako ne uspijemo ovako, idemo s antibiogramom po antibiotik![]()
e da ...moja ne bi bila voljna na naše inzistiranje davati uputnicu za Srebrnjak, možemo li se u slučaju pogoršanja samo nacrtati gore?
i još nešto što mi je ko i Ružici palo na pamet...prije 10 dana cijepljeni smo Infanrixom i točno mu je to bio okidač za pad imuniteta ( isto sam bože me prosti pomislila na hripavac kad je to krenulo ).

Odgovori s citatom