-
kahna 
Kod nas je razvoj situacije izgledao ovako: sinoc sam vec bila luda od tog kaslja, a i ona je bila sva jadna. Zvala sam dom zdravlja da nam daju neku inhalaciju ili nesto (jer smo vec bili kod njih ujutru na dezurstvu). Otkacili me sa: nema inhalacija subotom popodne, sacekajte 20h pa idite na deciju kliniku. Nije mi se dalo da cekam vise sati na klinici, pa sam pozvala hitnu pomoc, imaju pedijatra sa kojim se moze posavetovati preko telefona. Oni su mi rekli da kao prvu pomoc mogu da dam Omnitus sirup, da se dete malo odmori preko noci, pa da onda u ponedeljak vidimo od cega je kasalj i da se to leci (ja malo guglala taj Omnitus i nije mi se svideo).
Mi smo Nadju sinoc animirali da pije, pa je uspela da popije oko 1.5l vode/soka/caja do uvece, onda sam je naparila u kupatilu. Kasalj se malo smirio, zaspala je, i onda je opet pocelo, grozno je kasljala, budila se placuci. Ostavila sam je sa MMom i istrcala do apoteke (dezurna nam je bukvalno iza coska) da kupim taj Omnitus. Kad sam se vratila ona je spavala i vise se ni jednom nije zakasljala do jutra!!!!!!!!!!!
Od jutros kaslje povremeno, ali onako zrelo, produktivno 
Uspeli smo da prodjemo i bez sirupa i nez ikakvih intervencija, a mislim da cemo kupiti inhalator da sledecu bolestinu docekamo spremni.
Posljednje uređivanje od vissnja : 08.11.2010. at 01:03
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma