Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Chlamydia - granična vrijednost

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Chlamydia - granična vrijednost

Nakon pozitivnog nalaza prije godinu dana imala sam 3 negativna a sada dobijem nalaz chlamydia - granična vrijednost, preporuča se ponoviti pretragu. Ima li netko iskustva s tim? Bojim se da mi se opet nije vratila. Pomozite!! :?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Garfy, je'l moguce da su u labosu nesto 'sprckali' :?
    Najbolje da ponovo napravis bris, nedaj se

Daniela32 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li to bio test na antitijela na klamidiju ili baš uzgoj kulture?

Ako je bio na antitijela (ono igg, igm) onda traži ovu drugu vrstu testa koja je skuplja ali i pouzdanija.

I da, nažalost moguće je da klamidija, koja je intracelularni organizam i ima značajke i bakterije i virusa perzistira u tijelu u stanju mirovanja, pa ponovo bukne uslijed pada imuniteta. :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na higijenskom su rekli da postoji mogućnost da nije bilo dovoljno stanica za utvrditi postojanje bakterije ili ne, a moja dr. da se te granične vrijednosti inače ne liječe jer su u granicama ali da triba ponovit nalaz za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što god bilo, želim ti da je se riješiš čim prije!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jučer sam radila briseve kod svog ginića, a još i danas se pojavljuju kapljice krvi .Je li to normalno i, koliko traje i u kojoj količini smijem krvariti .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To ti je normalno. Ja nekad krvarim danima. Npr. prošlo ljeto sam sigurno 5 dana tako lagano krvarila, a nekad ništa. Valjda ovisi o tome koliko ti je ginić nježan Ne brini se to ne normalno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A joj, htjela sam napisat: To je normalno, a ispalo to ne normalno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Moj slučaj

Evo ja sam prije 2 mjeseca imala neku upalu vene i doktorica mi je rekla da odem napraviti bris jer to je kao sve povezano. I ja prvi put u životu odem napraviti bris i naravno imala sam Chlamydiu i Ureaplasma pozitivno, ali sam se i rješila toga vrlo brzo. Evo ovako. Popila sam sumamed, jednokratno 2 puta po 500mg (ja mislim da je tako bilo) i paralelno s tim sam stavljala tampon umočen u gospinu travu (kantarionovo ulje) preko noći nekih 2 mjeseca, i evo prije 2 dana dobila nalaze sve ok. E i muž je popio turu antibiotika isto.
    Ali navodno kantarionovo ulje je super za te stvari. Eto pa pokušajte tako!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Garfy prvotno napisa
    Na higijenskom su rekli da postoji mogućnost da nije bilo dovoljno stanica za utvrditi postojanje bakterije ili ne...
    Ponovi. Ne mora nista znaciti. Vjerojatno je i bio loš uzorak.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na higijenskom su rekli da postoji mogućnost da nije bilo dovoljno stanica za utvrditi postojanje bakterije ili ne, a moja dr. da se te granične vrijednosti inače ne liječe jer su u granicama ali da triba ponovit nalaz za svaki slučaj.
    s obzirom da je ovo post iz 2006. godine vjerujem da je Garfy riješila problem

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

i ropdila 2 curice

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    s obzirom da je ovo post iz 2006. godine vjerujem da je Garfy riješila problem

A vidjela sam datum na početku topica, ali sam pisala bez naočala pa mi je 6 izgledala ko 8
    (Mislila sam da ima opet klamidiju, neovisno o trudnoći)
    Garfy

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •