Nakon pozitivnog nalaza prije godinu dana imala sam 3 negativna a sada dobijem nalaz chlamydia - granična vrijednost, preporuča se ponoviti pretragu. Ima li netko iskustva s tim? Bojim se da mi se opet nije vratila. Pomozite!! :?
Nakon pozitivnog nalaza prije godinu dana imala sam 3 negativna a sada dobijem nalaz chlamydia - granična vrijednost, preporuča se ponoviti pretragu. Ima li netko iskustva s tim? Bojim se da mi se opet nije vratila. Pomozite!! :?
Garfy, je'l moguce da su u labosu nesto 'sprckali' :?
Najbolje da ponovo napravis bris, nedaj se![]()
Je li to bio test na antitijela na klamidiju ili baš uzgoj kulture?
Ako je bio na antitijela (ono igg, igm) onda traži ovu drugu vrstu testa koja je skuplja ali i pouzdanija.
I da, nažalost moguće je da klamidija, koja je intracelularni organizam i ima značajke i bakterije i virusa perzistira u tijelu u stanju mirovanja, pa ponovo bukne uslijed pada imuniteta. :/
Na higijenskom su rekli da postoji mogućnost da nije bilo dovoljno stanica za utvrditi postojanje bakterije ili ne, a moja dr. da se te granične vrijednosti inače ne liječe jer su u granicama ali da triba ponovit nalaz za svaki slučaj.
Što god bilo, želim ti da je se riješiš čim prije!![]()
Jučer sam radila briseve kod svog ginića, a još i danas se pojavljuju kapljice krvi .Je li to normalno i, koliko traje i u kojoj količini smijem krvariti .
To ti je normalno. Ja nekad krvarim danima. Npr. prošlo ljeto sam sigurno 5 dana tako lagano krvarila, a nekad ništa. Valjda ovisi o tome koliko ti je ginić nježanNe brini se to ne normalno.
A joj, htjela sam napisat: To je normalno, a ispalo to ne normalno![]()
Evo ja sam prije 2 mjeseca imala neku upalu vene i doktorica mi je rekla da odem napraviti bris jer to je kao sve povezano. I ja prvi put u životu odem napraviti bris i naravno imala sam Chlamydiu i Ureaplasma pozitivno, ali sam se i rješila toga vrlo brzo. Evo ovako. Popila sam sumamed, jednokratno 2 puta po 500mg (ja mislim da je tako bilo) i paralelno s tim sam stavljala tampon umočen u gospinu travu (kantarionovo ulje) preko noći nekih 2 mjeseca, i evo prije 2 dana dobila nalaze sve ok. E i muž je popio turu antibiotika isto.
Ali navodno kantarionovo ulje je super za te stvari. Eto pa pokušajte tako!![]()
Ponovi. Ne mora nista znaciti. Vjerojatno je i bio loš uzorak.Garfy prvotno napisa
s obzirom da je ovo post iz 2006. godine vjerujem da je Garfy riješila problemGarfy prvotno napisa
![]()
![]()
i ropdila 2 curice![]()
![]()
ZO prvotno napisa
![]()
![]()
A vidjela sam datum na početku topica, ali sam pisala bez naočala pa mi je 6 izgledala ko 8![]()
(Mislila sam da ima opet klamidiju, neovisno o trudnoći)
Garfy![]()