Pokazuje rezultate 1 do 50 od 584

Tema: štrika (plete) li netko??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nakon vise od 4 godine sam opet uzela igle u ruke. Ovaj put nisam trudna, ali maleni se konacno ponekad sam zaigra i bitno mu je da sam u blizini, ne moram bas 100% biti ukljucena svake sekunde u njegovu igru. Pa da mi ne bude dosadno, nasla sam neku vunu i igle u ormaru i sada molim savjet.
    Imam 200grama one "dlakave" vune. Tanka nit s koje vise koncici. Evo ovako, samo je moja u drugoj boji.
    http://s1307.beta.photobucket.com/us...22617093940596
    Rado bih isplela sal ili maramu, ali ne da mi se samo pravo krivo, a ne bih ni pletenice. Nego bih i malo da ima rupa i nekih bubuljica, onako da ima teksturu, da bude interesantan. ???

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon vise od 4 godine sam opet uzela igle u ruke. Ovaj put nisam trudna, ali maleni se konacno ponekad sam zaigra i bitno mu je da sam u blizini, ne moram bas 100% biti ukljucena svake sekunde u njegovu igru. Pa da mi ne bude dosadno, nasla sam neku vunu i igle u ormaru i sada molim savjet.
    Imam 200grama one "dlakave" vune. Tanka nit s koje vise koncici. Evo ovako, samo je moja u drugoj boji.
    http://s1307.beta.photobucket.com/us...22617093940596
    Rado bih isplela sal ili maramu, ali ne da mi se samo pravo krivo, a ne bih ni pletenice. Nego bih i malo da ima rupa i nekih bubuljica, onako da ima teksturu, da bude interesantan. ???
    mislim da ti se neće vidjeti nikakva tekstura na takvoj vuni.
    za pletenice, bubuljice i rupice ti treba glatka vuna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •