Ja se moram pohvaliti da sam svoju dekicu sa srcekima koja izgleda skoro tako lijepo kao ova i cak je i u istoj nijansi plave boje. http://www.knittingonthenet.com/patt...abyafheart.htm
zavrsila na vrijeme PRIJE rodjenja mog prekrasnog deckica. Dekicu koristimo svakodnevno. Napravljena je od super vune koja ne pusta dlake i to na turbo velike igle, tako da je dosta prozracna. (A i ne bi ju zavrsila nikada da sam ju radila na tanke igle .)
Dakle, jako sam ponosna na svoju dekicu, jedino sto je je meni trudnoca udarila na mozak pa sam na tu svijetlo plavu osnovnu boju koja je meni i inace super, napravila 3 TAMNO plava srceka, i to u sredini dekice, koji ne izgledaju nikako, ali nema sanse da idem parati pa izpocetka )

Moj drugi strikaci pokusaj vestice zavrsio je neslavno jer sam krivo prepisala koliko ocica mi treba za rukave. pa su rukavi cak i pdfrknuti duplo duzi od vestice . Kako je i to napravljeno od vrlo fine vune, uskoro idem na paranje pa na ponovno strikanje. pa ne moze dijete imati samo JEDNU dekicu, ne!