Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 254

Tema: Babylove vs Pampers

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hm...dakle, kad rodim...dolazi u obzir babylove, muller... (koja je cijena tih pelena)?,
    vidim da babylove i muller najviše hvalite...
    ja sam čula da su super i Pilo pelene iz Plodina...?
    ja se sjećam da smo za nećakinju koristili Pampers i bili smo jako zadovoljni.
    ali to je bilo prije 10 godina, sada već sigurna ima jednako kvalitetnih pelena, koje imaju sličnu kvalitetu kao pampers, a nižu cijenu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Muller pelene za skroz male bebe koštaju u HR oko 40 kn. Za veće oko 55 kn.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Baby love su ti 40% jeftinije od pampersa, ovisi koji paket..

Ja sam u rodilištu imala babylove za malca, i dok smo došli kući isto, dobila sam na poklon pampers premium i zadovoljnija sam s njima (malca stavljam u pampers i još pelenu za široko) jer smo probala 2 dana komplet sa platnenim i nije išlo..)

Kod mene je razlika ta, da u babylove pelena mu je stalno guza bila crvena, odkad sam na pampers prešla crvenila uopće nema..
    Sada su i pelene postale teže, više mokrih, manje pokakanih, uredna stolica, i stvarno se vidi razlika..jer u babylove pelenama (tjedan dana sam ih još koristila) em je bio zapišan, em je guza bila crvena.. sad niti zapišan, niti crvene guze..

Probala sam i violeta pelena jer sam ih dobila kao poklon u Sparu, i mogu reći da su katastrofa.. nit čičak dobro ne drži, a pelene meni izgledaju ko plastične, i strašno su mi odbojne..

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Muller pelene za skroz male bebe koštaju u HR oko 40 kn. Za veće oko 55 kn.

a koliko komada je u jednom pakiranju?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za skroz male ne znam jer ih već dugo ne koristimo, ove od 9-18 imaju 40-42 komada (u Austriji je novo pakiranje 40 komada i košta 6 eura, u Hrvatskoj je 42 komada ako nisu prešli na novi dizajn).

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

za skorz male imaš paket od 28 komada malecki (2-5 kg) (iskreno ne sjećam se koliko sam platila) ipaket od 56 komada.. isto 2-5 kg

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Probali sve -od Konzumovih Bebe preko Libera i Babylove, ali Pampers su ipak najbolje. Premium i Active fit. Smrde mi, al jesu i ove druge. Ostalo sve koristim Babylove, osim kupke/šampona, ulja i pudera- Nivea i Mustela te kremice za guzu JGL.
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 12.04.2011. at 16:18

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Konzumove "bebe" su stvarno OK. Nikad ne promoče noću (curica). Deblje su od Pampersa, ali sad kad je prešla godinu sasvim su OK, a Maxi veličina 47 kuna- Jedna pelena-jedna kuna. Do godine je bila uglavnom u bijelim Pampers.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

da to su premium, bijele... ja sad imam sleep & play, jučer načela paket narančaste, od 3-6 kg, i super su a i lijepo miriše , pampers naravno kakica ne
    Posljednje uređivanje od andynoa : 12.04.2011. at 17:35

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sjećam se da je sestra nećakinji jednom kupila neke druge pelene za probu (ne znam više koje) i znam da smo se jako razočarali jer su se, kad bi se mala upiškila, počele stvarati grude vate u peleni, znači nije se pelena ravnomjerno napuhavala kako beba piški nego je vata pobjegla na par mjesta i zgrudala se, a neka mjesta u peleni su bila skroz prazna, to je bilo kriminalno, tako da je nastavila koristiti pampers. da li imaju još koje pelene kod kojih se to događa?

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

tako nešto slično se meni desilo kod Violeta pelena.. jest ovo je bio promotivni paket od 5 komada.. možda ne znači da je tako u normalnom paketu...
    i kako je maleckom stolica bila praktički ko tekućina tih prvih dana, sve je frcalo preko pelene..

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Probala par puta pampers...koristimo ih za nevolju (kad nema Mullerovih)...inace...bove Mullerove su jos bolje od starih- tanje su i puno mekse.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Istina, Mullerove nove su još bolje od starih. U Austriji ima od svake veličine i probno pakiranje od 2 komada za nekih 3-4 kn, ako je netko skeptičan da proba

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja imam pampers i babylove pa cu viditi što ce mu odgovarat.a za svake sam cula nešto loše i dobro.tako da to ovisi od bebine kože.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i od bebine kože i od toga da li ljudi znaju prematati ili ne, tako bar kažu?
    jer navodno da neki ne znaju premotati bebu i onda se žale jer im dobre pelene promoče...ja se sjećam dok sam nećakinju prematala (pampers) gotovo da se nikada nije desilo da je bilo šta otišlo van pelene...ha ne znam...kad rodim, planiram probati pampers, muller, babylove, pilo (navodno super pelene iz plodina), pa ćemo vidjeti šta valja šta ne...za pampers znam da su dobre, ali preskupe...

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I to ti je! Meni je malom promočilo uvijek kad nisam fino stavila pelenu (ili je plakao ili mlatarao nožicama ili nešto, pa bi nabrzinu stavila). To sam shvatila tek poslije...
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 14.04.2011. at 10:42

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam koristila Pampers samo kad bi ih dobila i to zato što su mi bile loše i propuštale često. Konzumove, Mullerove i Libero su mi bile najbolje!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja samo ne želim kupiti neke gdje će mi se ona vata u pelenama grudati na pojedinim mjestima...to mi je koooomaaaa!!!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ich23, ne možeš znati dok ne isprobaš, zato bi svim proizvođačima bilo pametno da imaju testne uzorke.. al isto tako dvosjekli mač, jer se pelene ne bi smjele često mjenjati... barem ja tako mislim (tj. mislim na vrstu pelena)...

a zašto ne bi odmah u startu pokušala sa platnenim pelenama? 3 bi ti trebale po previjanju, dakle oko 20tak na dan, i iskuhavaš ih i to je to...(ja jesam al nikako nije pasalo) al znam da sam ja ko mala bila jako dugo u platnenim pelenama (ko da je bilo pampersa za kupit 85te..) pa eto me sad guza super.. i ja velka ..

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

andynoa, a moderne pp? pa nema kuhanja i stavis ju kao ovu.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

kod nas u gradu nema modernih pp za kupiti, al sam viđala prekrasne naravno po internetu i šire...
    krenula ja na starinski način, al mali je tako osjetljiv za poludit...

sad je počeo dok se upiški odmah plakat i odma moram mjenjat pelenu, i skužila sam da mu urin nagriza guzu strašno i dobro je da zakmeči da mu je skinem...
    Posljednje uređivanje od andynoa : 14.04.2011. at 21:37

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a da kad počne vrištati skineš ga i popiša se nad kadom, inače sutra rode imaju akciju na cvjetnom i časte 10% popusta na platnene.

Ja već za treće dete imam platnene, po danu je u tetrama, po noći u dizajniranim, i nije problem, a i piša mimo u kadu.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

e vidiš to nisam probala s piškanjem u kadu, mogla bi...
    ja sam ti daleko od zagreba, a trenutno nisam još sposobna s njim na 120 km dug put... ne usudim se solirat na tako dugu stazu, ipak je on još malecki..

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo od frendice sam čula da su mueller pelene broj jedan! tako da ću ih svakako probati (ako Bog da uskoro)

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pampers su mi bile nekako prepapirnate i nekako su mi smrdile (nove), i smetalo mi je sto na guzi nema nikakvog punjenja pa bi kakica cesto zavrsila na ledjima. Babylove su mi malo plasticnije od pampersa, al imaju bolje punjenje do ledja. Probali smo i Violetu i nisu nam odgovarale oblikom. Probali smo i Alana eko jednokratne- al nemaju rastezljiv dio oko struka pa bi keravo stajale i propustale.
    I opcenito me zivcira kod jednokratnih sto cesto pomislim da su ukakane jer smrde-kad ono nema kakice.
    E onda smo presli na moderne platnene pelene i rijesili se svih muka i dilema online smo narucili par komada da probamo-svidilo nam se i narucili jos

svinjica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo naseg iskustva u crticama

-Pampers Newborn (Muller): mekane su, tanke, dobro upijaju, ne smrde.
    -Babylove (DM): nemaju neki posebni miris i ne pustaju, ali su malo krutije. Vjerojatno bi ih koristili da ne koristimo platnene.
    -Violeta (dobili testere (koji bi kao trebali biti reprezentativni, ali nis od toga)): neravnomjerno upijaju, sto ne bi toliko smetalo ali su preduboke tako da pisaka ode i na ledja.
    -Pampers Active baby (Konzum ako se ne varam): smrde, kakica pobjegne na ledja cim se bebac pokaka, ne prolazi bas miris kroz njih pa je malac dobio osip jer nisam znala da je kakao.

Sad koristimo platnene i one su nam najbolje, kad je dobio osip u pampersicama, stavila sam ga preko noci u siroko zakopcanoj rodinoj pusi (tako da zrak ulazi u nutra), stavila na zastitni prekrivac i prekrila dekicom i do jutra mu je osip napola prosao :D
    Kod platnenih je jedina zamjerka sto se strasno sporo suse (mi smo sretnici sa dvoristem i susilicom za ves za hitne slucajeve). Malo treba da se beba navikne na njih (nas je vristao prvi dan svaki put kad se popiskio) ali kad se navikne davati ce signal za 'popisan sam' normalnim tonovima kao i za sve drugo
    Posljednje uređivanje od svinjica : 30.04.2011. at 21:46

svinjica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mislim iako je naslov Pampers-Babylove mi smo uvijek za to da novacimo platnenopelenase pa nam ne zamjeri sto sam ih toliko nahvalila :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Babylove je bolji od Sleep and Play i Premium Pampersa ali ipak ovaj klasični Pampers je bolji od Babylove.. Babylove su prekrute i jedina prednost im je što su dublje,a i mogu izdržati više od tekućine od ova dva prvo navedena Pampersa.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

da li babylove u sebi isto ima one gel-kuglice ili što sadrži u sebi?

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

prvo smo koristili pampersice premium care 1 i bilo smo jako zadovoljni, ali beba je prerasla pa smo presli na 2...buduci smo dobili babylove pelene stavili smo ih u pogon i bili zadovoljni...no, onda smo ponovno presli na pampers 2 jer smo ih prije kupili i razocarali se ...puno su manje i beba bude ukakana do vrata...mislim da cemo se ponovno vratiti na babylove jer su fine velike i nista nam ne pobjegne van...cijena nam uopce nije upitna i da su najskuplje ili najjeftinije, ali da su mi o.k. i da je beba cista i zadovoljna kupila bi...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

meni su pelene iz mullera super.Sa prvim malcem prije pet godina smo koristili pampers i dobio je tako jaki pelenski osip kojeg smo rjesili cim smo presli na drugu pelenu.mislim da je u pitanju huggies.sa ovim malcem korisim od starta mullerove pelene i zadovoljna sam.

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Babylove vlažne maramice su super!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Čitam malo o pelenama i naišla sam da ste pisale o nekim "Alana eko" pelenama... Kakve su to pelene? Mi smo na Baby love i zadovoljni smo tj. prezadovoljni.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo probali ekološke BabyLove i djeca su mi se dvaput probudila u lokvi. Probali smo i klasične Babylove i opet lokva.
    Snuždeno se opet vraćamo na Pampers, iako bi jako jako jako rado kupila neke NE korporacijske pelene

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi uz platnene pelene počeli koristiti ove simbexove http://www.simbex.hr/bambolina-proiz...bo-nature.html

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    mi uz platnene pelene počeli koristiti ove simbexove http://www.simbex.hr/bambolina-proiz...bo-nature.html
    X!
    I mi ih koristimo uz platnene... kad idemo na put, za prvo jutarnje kakanje, za duži odlazak u grad...
    Jako zadovoljni!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Libero je nama bio super za po noći (jedine koje nisu promočile, čak ni Muellerove - koje su mi inače bile jako dobre - nisu mogle izdržati noć).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pampers mi je i sa starijom i s mladom bio najgori (kupila sam u nuzdi na moru jedna paket na moru jer je jedino njih bilo) i uz to smrdeeee.

ako vec biram babylove pa libero.

po noci koristimo babylove nikad nisu promocile.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Libero je nama bio super za po noći (jedine koje nisu promočile, čak ni Muellerove - koje su mi inače bile jako dobre - nisu mogle izdržati noć).
    a nama su promocile i libero i mullerove.samo babylove nam odgovaraju.ali mislim da je to od diteta do diteta.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i zaboravila sam napisati da su nam pucale sa strane i sve iz njih ispalo-onaj pamuk i one sitne loptice.a da ne spominjem kad bi kakio

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Simbex su mi pre skupe u mojoj twin varijanti. Nakon neuspješnih testiranja raznih marki, odustala sam.
    Leo - i meni Pampers smrde, ali jedine ne promoče.

A da tek vidite razliku između Pampersa koji se kupi u Italiji i našeg - pa naše je smeće u usporedbi

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kažu mi frendice i da je razlika u pampersicama iz mullera ili dm-a i raznih centara.da su najbolje pampersice iz mullera jer su njemačke.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni su Pampersice postale grozne. S prvim djetetom sam koristila isključivo njih i uopće se ne sjećam da su mi toliko puta promočile kao sada s drugim djetetom. Baby love mi nisu niti jednom. Zadnji paket sam kupila Muller-ove i isto su mi OK osim što stolica zna procuriti ako je malo vodenkastija.

Baš me zanima kakve su te Alana pelene. Iskreno, nikad čula...

A koliko koštaju te SimBex-ove? Recimo meni trenutno trebaju Midi (5-10kg)

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nismo koristile puno pelena jer kad nađem nešto što je dobro, držim se toga, ali evo ukratko iskustva:
    najgore, definitivno najgore pelene su Pampers Sleep and Play. Promočile na sve moguće načine, smrde neopisivo. Jedinica. Koristila sam ih jer sam ih dobila.
    Huggies - dva, eventualno minus tri. Tu su negdje i Bebe iz Konzuma. Bezveze. Koristila jer sam ih dobila.
    Četvorku bih dana Pampersovim Active Baby - probala dva paketa, jedan dobila, jedan i kupila.
    Mueller, plus četiri ili minus 5. Nisu loše, ali za nijansu su mi ispod Babylove. Kupila i probala zbog dobrih iskustava frendica. Kupljene u Sloveniji ispadaju malo iznad kune po komadu pa mi se čine najisplativijima. Ne znam koliko su u Hr.
    Petica, Babylove. Koristimo ih mjesecima i odlične su, i noću i danju. Kupujemo ih u DM-u, ono duplo pakiranje. Po komadu cijena dođe malo skuplja od Muellera iz Slo.
    E, sad, neki dan nisam mogla do DM-a pa sam u Kozmu morala kupiti nešto i izbor mi se nije svidio pa sam po prvi put uzela Pampers Premium Care koje su najskuplje, skoro 2 kn po komadu. Ispale su dobre, petica, čak mi se čini da noću apsorbiraju malo više od Babylove (naravno, jer imaju više kemije).
    Sad ih stavljam samo po noći dok ih ne potrošim jer sam u međuvremenu ponovo kupila Babylove.

Međutim, mislim da je važno i to o kojem bebinom razdoblju pričamo. U njenih prvih nekoliko mjeseci nije bilo pelene koja nije propustila. Kad bi se israla, da prostite, znala je biti pokakana bukvalno od pete do vrata, neovisno o pelenama (dobro, malo više kod sleep and playa, huggiesa i beba). I sve su znale ponekad promočiti. Otkako je starija, promoči stvarno rijetko, a zadnje iskakavanje koje pelene nisu mogle izdržati bilo je ljetos...u autosjedalici. I toga se ne želim sjetiti. A bio Babylove.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Alana više ne postoje, zamijenile su ih ove pelene

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Petica, Babylove. Koristimo ih mjesecima i odlične su, i noću i danju.
    Potpuno se slažem...

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    a zadnje iskakavanje koje pelene nisu mogle izdržati bilo je ljetos...u autosjedalici. I toga se ne želim sjetiti. A bio Babylove.
    hahahahahaha

Ja sam bila totalno skeptična prema svim pelenama koje nisu Pampers. Kako sam nedavno rodila dobila sam onaj kupon za besplatne pelene Baby love i od tada su me razuvjerili. (zato ih valjda i dijele - bravo za DM)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Alana više ne postoje, zamijenile su ih ove pelene
    Jesu jednako dobre kao obične Baby love? Isto imaju onu gumicu na leđima?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ove ekološke babylove su iste kao i obične babylove.
    Ali nije mi jasno ZAŠTO samo mojoj djeci babylove propušta?!?!?!

I da, zaboravila sam se osvrnut na Huggies, izgledno su mi bolje od Pampersa i Babylove-a, ali su nam i one propuštale

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Anbi prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu jednako dobre kao obične Baby love? Isto imaju onu gumicu na leđima?
    Imaju gumicu na leđima a na dodir su malo "papirnatije", tj. manje meke. mom dečkiću izdrže bez problema.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ali nije mi jasno ZAŠTO samo mojoj djeci babylove propušta?!?!?!
    Stvarno ne znam... meni u ova 3 mjeseca nisu niti jednom promočile...

Ne mijenjam ih za niti koje druge pelene i nadam se da neće bezobrazno poskupiti nakon što sve više majki skuži koliko su dobre.

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •