Nešto sitno iznad dvije kune.
50 kom za 8-18 kn dođe 106-107 kn.
2 kn komad x 6 pelena po bebi x 2 bebe = dnevno 24 kune. Samo za pelene.![]()
pa šumskice, rekla sam ti - platnene, čim ojačaju. probaj. evo ja taman razgrnila 22 od 2 dana.
a babylove vs pampers - babylove. pampersa se uzasavam.
Meni su isto babylove super. Ne smrde, nisu naparfumirane, nisu mi plasticne na dodir. S prvom sam probavala ponekad i pampers active baby, tada je bio dosta slican babylove ali skuplji. Kod nje mi je pelena propustala skoro svaki dan jer je kakala 1x dnevno lezecki i to niti jedna pelena nije uspjevala izdrzati. Trajalo do pocetka dohrane.
Mladji je od prvog dana na babylove, kupujem samo te. Preko ljeta sam jednom uzela active baby i shvatila da su sad naparfurmirane i skroz tanke, ostavljaju mi nekako umjetan dojam, nisam niti jednom vise kupila. Kod njega mi je pelena popustila mozda 10-ak puta u godinu dana - jednostavno on manje pije i kaka uvijek na rate pa je opterecenje za pelenu manje.
A cijena babylove mi je isto ok, 120kn za 84 komada, a ako je s popustom onda je 100kn, ponekad jos uzmem onaj bon 25% na najskuplji proizvod (a to su uvijek pelene). U stvari ukupno gledano kad uzmemo u obzir da ne mazem guzu kremom niti koristim ikakve kupke i sl, da minimalno troslim vl. maramice, ne kupujem kasice, ne kupujem AM i dobila sam brdo rabljene odjece (a kolica i AS od starije) ovu drugu bebu financijski skoro nisam ni primjetila dok nije krenuo u vrtic![]()
Mojca i Pinky odustala sam od ideje PP, vratila sam ih sve šogorici jer jedva stižem prati odjeću za nas 4 + svo silno rublje koje isprljamo
Dnevno perem jednu mašinu, ponekad i više. Imam posla kao manji vešeraj. A umorna saaaaam![]()
ja sam probala i pampers active baby, i violetine i babylove, i iskreno babylove su mi najbolje, a i najbolja im je cijena, violetine mi isto nisu lose, ali ipak ove prednjace, s pampersom nisam nesto odusevljena, isto kao da budu vlazne naprijed kad se napune.
Najbolje su pampers
Pampers premium care nisu za usporedbu s drugiam jednostavno najbolje ali zato i najskuplje. Zelene pampers tak tak narancaste pampers meni uzas. Sto se tice babylove malo su mi pretvrde i objese se do koljena kad su polupune tak da nekak mislim da nisu udobne.
Meni su pampers loše. Ovdje ih nude u rodilištu i tih nekoliko dana koliko sam bila sam ih koristila i skoro svaki put su promočile ili je govance završilo na ledjima
čim smo došli doma kupili smo Beauty baby iz Müller-a i od tad ih stalno koristimo jer su stvarno dobre
Babylove kao ni ostalim markama nismo dali šansu a vjerovatno ni necemo tako skoro jer BB rulz i po kvaliteti i po cijeni (€4,45 za 36 kom)![]()
Zeleni pampers imao jedan paket, jedinicu. Onda bijeli, od njega dobio prištiće. Od tada pufies, mullerove i dm-ove, violeta, libero. Sve su mi ok.
Sad sam dobila papmers na poklon, mene totalno odbija taj njihov miris losiona ili čega već. Sama ih nikad ne bih kupovala
Kak te pelene funkcioniraju s pupkom dok jos ne otpadne? Koja je velicina predvidena za to ili moram improvizirati? Cekam prvu bebu pa nemam pojma.
Obicno je i ona najmanja velicina velika i ide preko pupka, ali to lako rijesis tako da prednji dio podvrnes da ide ispod pupka.
Koristila oboje. Ovaj put-četvrti, Babylove neću ni probati. Kad su mokre postanu kvrgave, debele su, teške, jednostavno-ne.
Meni su babylove za noc ponekada sasvim dobre. Pamtim da je i pampers propustao. Imamo nocnu cugalicu koja od ponoci do 7 ujutro dobrano napuni pelenu. Mi smo inace platnenasi, ali kad sam jednostavno preumorna za nocno mijenjanje onda nocu ubacim jednokratnu, i to babylove. Ne bih kupila bas bilo koje pelene, ali pampers nije toliko dobar koliko vicu. Koristili smo ga skoro 11 mjeseci i shvatila sam da je ON uzrok osipa guze i crvenila guze, a ne osjetljivost koze moje curice. Ali to stoji, u nasem slucaju, za duze koristenje svih jednokratnih pelena. Ma platnene, ljubi ih majka! Ja sam osoba koja mrzi ves, a vec cca 8 mj. ih perem, vjesam i kupim s osmjehom!
S troje djece (najmlađe još u pelenama), definitvno glasam za Pampers. Sporadično sam probala babylove,Kplus,libero (na nečiju preporuku uglavnom) i uvijek se vraćala pampersu. Najskuplje su, ali definitivno i najbolje! S trećom sam probala pampers premium i to je, po meni, savršena pelena.
Kupujem ih u dm-u, na svaki giant pack pelena koristim kupon 25% i vrebam gdje je 15% na sve (da na to ne koristim svoje bodove), pa onda kumulativno kombiniram ta dva popusta 25% na proizvod i 15% na cijeli iznos. Tako prođem jeftinije. No u kvaliteti pelena, po meni dileme nema....
zekana, probaj pampers premium-pogotovo ako rijetko trošiš jednokratne pelene, trebao bi riješiti problem osipa.
sad tek vidim što sam potpisala, a istekao edit: da pojasnim
pampers premium su mi saaavrsene
zelene pampers (za razliku od gore potpisanog) su mi vrlo dobre
narančasti pampers je bez veze isto možda dva puta u ukupnom pelenaškom stažu kupila i ne više
k plus, babylove, libero su mi bezveze....baby beuty su mi za nijansu bolje od njih, neloše...ali ostala vjerna pampersu
Imam trudničke bonove za DM pa ću kupiti po paket Pampersica. Kupit ću još Baby Love i Muellerove. Isprobat ću i vidjet koje su nam najbolje.
Čije su baby beauty?
Ak se dijete rodi s 3 il 3,5 kg kada preraste pelene koje su do 5 kg?
Zlo mi je opet eto od jednokratnih, potvrdujem po stoti puta prelazak na platnene. Mom novorodencetu se sve osulo oko nogica, guze i dodatne opreme od babylove pelena. Donijeli smo paketic iz rodilista i stavili na njega kao samo par dana dok ne izadje crna stolica dok ja ne stanem jace na noge i eto ti zla. Ma gadi mi se, tetre i platnenice, ljubim ih.
Ima li neko ideju ako smo prešli na Bamboo 4+ i Puffies 4+ jer su pelene počele da joj se usecaju u butkice,da li bi Violeta pelene mogli da ostanemo na četvorci ili ipak peticu da uzmemo ? Mala ima 9 kg - za četvorku piše da je do 17 kg,a za peticu od 11 kg - da li su im realne ove procene ?
Mi smo 4mj bez ikakve tockice od osipa na babylove.Osim onog pocetnog paketa pampersica. Imali smo i paket moltexovih i isto smo bili zadovoljni.
Ma kao da su odredjivali odokativno veličine-uzela par pampersica u apoteci na komad dok su nam stigle bamboo i razlika izmedju pampers 4+i bamboo 4+ je ogromna-bamboo je veća.
A Babylove ne mogu da prežalim-otkrili ih sa starijom ćerom i nismo više menjali(to je bilo pre 5 god.).Sad kec i dvojka bili standardno ok,kad uzeli trojku toliko su smrdele na plastiku da je to bilo strašno,dali šanse četvorci kao možda bila jedna loša tura-ma jok,užas.I od onda uglavnom bamboo-odlične ali dok ne uleti neko sniženje kombinujemo sa Puffies i Violetu a sad baš Violeta na akciji a ne znam šta da radim s veličinama
Koristili Babylove za curicu od br.4 pa sve dok nije izasla iz pelena.
Šteta što sam ih otkrila tek nesto prije prvog rodendana, savrsene su nam bile, tako lake i tanke kao da ni nema pelenu.
I super mi je sto su mi ostale one kutije od duo pakiranja to sam iskoristila za robicu koju preraste
Sent from my iPhone using Tapatalk
da, kutije od babylove su super...
zadovoljna sam prvenstveno jer nam nijednom nisu procurile... zapravo, jesu, jednom - ali bilo je u pitanju baš puno svega tako da ih ne krivim
i ne smetaju našoj osjetljivoj kožici
Probala sam Violetu jer ju svi hvale, al nama ne valja.
procurila nam je.. ali nam ne pašu.
čak mi ni Violetine vl.maramice nisu nešto. suhe su nekako
Da stvarno sada kad razmislim uopce nije procurilo, mozda je bilo par rjetkih situacija, ako je bila krivo stavljena ili puno svega, a s druge strane pampersice su nam jedan paket sve do jedne procurile :/ i kad je bilo jako malo, jako, jako malo sto bi neko rekao skoro prazna pelena.
Prve pelene su nam bile pampersice bijele i onda smo presli nakon dosta njih na Interspar-ove koje su nam isto bile ok dok nismo otkrili Babylove
Sent from my iPhone using Tapatalk
mi smo od pocetka koristili zelene pampers pelene.
odjednom su mu se pocele crveniti prepone i koza mu se ostetila do te mjere da mu je pucala do krvi. nisam mu smjela mi sa vlaznim maramicama ni sa rucnikom to brisati jer bi mu ogulila kozu u kakvom stanju je to bilo. nista nije pomagalo. jednom sam mu to namazala sa triderm kremom jer vise nisam znala sta bi drugo i pomoglo mu je.
po tome sam zakljucila da je na nesto alergican. otisli smo privatno na testiranje i zakljucak je bio da je alergican na papmers pelene.
od tada smo poceli koristiti babylove i koza mu je super.
Za vrijeme korištenja papmersa (kod naše curice smo u ljeti sišli s platnenih i najašili na jednokratne) isto je imala jaka crvenila. Ma ja sam mackala i trackala sa svime jer sam mislila da je jadna osjetljive kože. Bilo je tu svakakvih isprobanih krema. Em je skup pampers, em su skupe kreme. 100KM (=400kn) svaki mjesec samo za pelene... + kreme barem još 100kuna. Onda se odužilo jer nismo si bili svojoj kući pa uh da ne ulazim u priču. I onda... došli kući i uskočili u platnene
... platnene su otkrile da niiiiiiikakve kreme ne trebaju, niti ima crvenila ni osipa
Sad ako i uzmem za odlazak vani zimi pa se bojim da ne pišne (na tuti nam je već nekoliko mjeseci), uzmem babylove i nikakvih problema![]()
Da malo oživim temu. Zelene pampersice meni nekak smrduckaju pa stalno misllim kak se mala pokakala. Premium care su dobre, fino tanke i imaju tek lagani parfemčić. Od Konzuma su nekak debele i šuškave. Nikad ne znam jesu li mokre il su samo ... debele. I nemaju onu crtu da vidim koliko su popiškite. Sutra idem po DM-ove. Imali smo 2-ojku i bila je dobra, sad smo na 3-ojci. Muelleru vel. 3 počinje s 5 kg, a ne od 4, tak da nam je to sada malo preveliko. Njihova 1-inica nam je bila dobra. Bebici je tek 1,5 mj., al sam već probala svakakve pelene baš namjerno da vidim koje nam pašu. Ni od kojih nema osip niti su promočile.
Meni su bijele pampers ok, al imam dojam da se nekako brzo napune. Kao da su napuhnute u roku pol sata.
Meni su Babylove ok za starijeg, ali za mladjeg ne odgovaraju. Nekako su mi tvrde i papirnate.
Puffies su mu nekako male.
Meni je naj zeleni Pampers, tanke su ne urezuju se.
Sa starijim nema pelena koje nismo isprobali i sve su mi ok, ali s mladjim (ima dva i po mjeseca) za sada samo zeleni pampers.
Hm, ja sam očito prefriška mama pa mi je sve dobro, osim Konzuma.Moja kikica ima 1,5 mjesec i upravo smo prešle na trojkicu.
Babylove 3 - super odgovarale, ali 2 i 1 nisu. Njihova četvorka u početku odgovarala i onda vise ne. Tek nedavno otkrila te Konzumove bebe i četvorka okej za sad, ali libero je bolja postala petica. Zeleni pampers nikad nije dobro sjeo. Bijeli samo jedinica i sad četvorka nije losa. Puffies četvorka+ prolazi. Moltex su isto bile okej. Najgore su bile narančaste pampersice i Mullerove (mislim da je tad jos dvojka bila u pitanju).
Mali info za pampersaše. U Bipi su snižene za 10% i isplati se kupiti giant pakiranje. Povlače ga s tržišta pa ga se nađe tu i tamo u kojem dućanu. Mijenjaju ga s jumbo pakiranjem. Vel. 3 u giant pakiranju ima 96 kom, a u jumbo 76. Razlika je u 20 pelena za samo 10 kn. Rekla mi je trgovkinja da je isti plan i za bijeli pampers. Imam kupon s popustom za bijeli p., giant pakiranje pa ću se požuriti iskorititi ga na idućoj žutoj srijedi.
jeste primjetili da babylove ima neko novo, premium, izdanje?
nama su bile bolje one obicne, NEpremium.
cine mi se da ove ne stoje, odnosno ne prijanjaju (sad zvucim kao iz reklame) kao prošlo izdanje.
i cim se malo napune - vise nam.
a i slikice su nam bile ljepše nago na ovom premium izdanju...
inace koristimo 4.
ima li još netko slicna iskustva?
ili ja možda malo umišljam ...
Jel netko kupuje clever pelene iz bille ?
Ja sam tek danas vidjela da su ih promijenili. Mi imamo cetvorku plus active premium, jos stare i super su
Kakve su vam narancaste pampersice? Sad su na nekoj akciji i povoljne, al ne zelim fulat pa me zanima vase misljenje. Nismo ih jos probale.
Nama su bile grozne- em su nekakve plastične em propuštaju na sve strane. Mi smo ih dobili i eno stoji doma jos cijeli paket neiskorišten.
Onda ih neću kupiti. Čula sam da nisu baš dobre, al nisam znala zašto.