Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Omega 3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    podižem temu: Koja se omega 3, tj. čija, preporuča?! Meni ove moje u apoteci nemaju pojma šta reći..pa se evo raspitujem tu..iskustva?!
    Meni je dr. Gudelj (Pol. Harni) preporučila Omega 1000 od Encijana i taj pijem cijelo zadnje tromjesječje

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je dr. Gudelj (Pol. Harni) preporučila Omega 1000 od Encijana i taj pijem cijelo zadnje tromjesječje
    Je l' to pijes uz Prenatal (ja ga pijem od TwinLab-a)? A sto s dodatnim unosom Mg-a u zadnjem tromjesecju, mislim da ga nema dovoljno u Prenatalu?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Je l' to pijes uz Prenatal (ja ga pijem od TwinLab-a)? A sto s dodatnim unosom Mg-a u zadnjem tromjesecju, mislim da ga nema dovoljno u Prenatalu?
    ja svakako pijem 2x300 mg magnezija po preporuci ginekologa, plus dakle iz elevita, tamo ima 100 gr... dakle, dovoljno! a ako je previše, to se samo izluči iz organizma

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Pijem Elevit i šumeći magnezij mada su mi rekli da ga dobivam dovoljno uz Elevit a i nemam (više) problema s grčevima.... al ne može škoditi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •