-
crvene desni
tonki su crvene cijele gornje desni, slabo jede, žali se da ju boli (kad peremo zube, da oprati donje, al čim krenem na gornje odmah plač).
jedna gornja petica joj je već probila, druga valjda probija, al mi je čudno da joj je cijelo gornje zubno meso tak crveno.
pogotovo zato što su donje petice izašle tako da nismo ni skužili, samo smo ih jedan dan vidjeli vani.
jel ima netko iskustva s tim, da je slično / isto bilo s vašim klincima?
bojim se da nije nešto drugo, al čini mi se rano za upalu zubnog mesa, ona nema ni 2 godine.
akcija odlazak kod zubara čini mi se još potpuno nemoguća s njom.
-
jesi pogledala da nema kakvu afticu u utima?
-
vidis to mi nije palo na pamet. provjerit cu.
hvala trina
-
otprilike smo isto stari ko i vi,počelo isto,imao jednu malu aftu koja je prošla za 24 h no nakon toga nas napala adenoviroza koja navodno može početi sa takvom upalom sluznice.tako da joj malo pojačaš imuno namirnice,zlu ne trebalo.
-
pazit cemo, vec joj jacamo imunitet jer je non stop bolesna (ide u jaslice).
inace, jedna zubarica (doduse telefonski) je rekla da je to moguce ako rastu zubi.
u svakom slucaju, manje ju boli i vratio joj se apetit.
hvala cure
-
I mi smo isto prošli sa peticama. Gornje desni su joj bile ljubičaste, imala je temperaturu i 1-2 dva sana nije ništa jela. Sve skupa je trajalo 10 dana, imala je bolove i nonstop plakala. Toje bilo strašno, jako je smršavila i iscrpila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma