Citiraj Superman prvotno napisa
Drage moje MPO suborke/trudnice! Da se tema ne pretvori u topic za čestitarenja, malo podižem, a zanima me:
1) tko vam vodi trudnoću (primarni ginekolog, vaš MPO liječnik, privatnik)?
2) koliko često idete na preglede?
3) jel vam na svakom pregledu rade UZV?
Pišite, pišite...
1) U prvoj smo trudnoći kombinirali primarnu privatnu doktoricu kod koje sam krenula i MPO doktora R. kod kojeg sam radila postupak. (oboje su u poliklinici Vili)
Sad smo se odlučili voditi trudnoću samo i isključivo kod našeg MPO doktora R. :D koji je super! Uputnice nabavljam kod socijalnog, ali nisam redovita jer mi je na drugom kraju grada i čekam beskrajno dugo :/ , pa večinu puta kupim Utriće i ostalo...
2) u prvoj smo išli svakih 4-5 tjedana, a sada nam je uputa radi predostrožnosti svaka 2-3 tjedna.
3)na svakom pregledu pregledi su: tlak, kilaža, ona trakica za urin (leukociti i još par stvarčica- generalno je za neke upale, bakterije i tako nešto), uzv (vaginalnom sondom do 13-15tj. nakon toga preko trbuha)
Nakon toga sjednemo, popričamo, ja pitam ako me što zanima, dogovorimo poslušamo upute...
MM je na svakom pregledu i to od početka do kraja, uvijek je sa mnom na uzv, pored mene, drži me za ruku i zajedno gledamo u monitor i našu zvjezdicu

Ja sam jako zadovoljna tretmanom u Viliju i mojim doktorom, i nebi ga mijenjala za niš .

Ima još pitanja? Nadam se da sam pomogla...