Evo mene opet sa svojim "boljkama". Nisam sigla na forum ovih dana jer sam u ovoj godini (!!!) već dva puta završila na hitnoj zbog krvarenja. Od samog početka trudnoće, to mi je čak četvrto krvarenje. Svaki put jako malo, tek toliko da natopi dnevni uložak. Nakon toga stane, pa nekoliko dana sve super, pa se opet javi. Naravno ja svaki put u panici trčim doktoru na hitnu. Svaki put je sve u redu, bebači su ok, :D :D , nema hematoma, sve je super. Koga god pitam za uzrok krvarenja svi slegnu s ramenima i komentar je tipa: za sada (!!!) je sve ok, razloga nema.

Noćas je bila jedna divna doktorica na hitnoj koja me je detaljno pregledala i prva ponudila nekakav konkretan odgovor: u cca 25% trudnoća se pojavljuju lagana krvarenja, sukrvice, smeđi iscjedak i slično, a da razloga nema i nitko ne zna zašto. Tu je dodatno što sam bila na IVF, što imam blagi hs, što sve može biti djelomičan razlog.Naravno da sam bila što sam ja u tih 25% slučajeva!!! Pogledala mi je janike i rekla da su ogromni: jedan 7,5*4 cm, drugi 5,2*3,5 cm i zbog njih mi odredila strogo mirovanje u puno puno tekućine. Danas je sve ok, ali nisam mrdnula iz kreveta samo do wc i do stola da jedem 10 min.
... htjedoh se samo požaliti ništa drugo. Svi mi govore da uživam u trudnoći . Ja i bih, čekala sam je duuuugo i strašno sam sretna, ali za sada ne uživam. Jer svakim odlaskom na wc me hvata strah da će biti opet krvi i naravno straha i panike. :shock:
Nastojim misliti pozitivno! Jedina pozitivna stvar cijele priče je da sam svoje bebače u 2009 vidjela već dva puta na uzv i ajme krasni su!