Moja me doktorica odmah kod prve bete, odnosno kada sam išla po uputnicu za drugu htjela staviti na bolovanje. Ja sam se "opirala" par dana i na kraju pristala- i sad sam joj neizmjerno zahvalna, jer imam problema, tj. laganih krvarenja i ovako kada mirujem. Da sam radila te bih probleme prepisala odlasku na posao i ne bih si oprostila svoju tvrdoglavost. Na mirovanje sam se teško privikla, jer sam inače stalno u pokretu, ali za ova dva anđela u buši sam odlučila sve napraviti!

Imam jedno pitanje i molila bih vas savjet. U četvrtak sam bila kod svoje soc. ginekologice na pregledu i usput sam je tražila uputnicu za VV jer mi je dr. L rekao da mu navratim poslije godišnjeg. Na to je moja doktorica rekla- pa niste trebali onda tu dolaziti, nešto u smislu, što ste dolazili k meni na pregled kad ćete za koji dan opet na pregled. Meni se do tada to nije činio nikakav problem. Htjela bih da mi trudnoću ona vodi, ali mi je normalno da ću po preporuci dr. L. kada treba svratiti kod njega. Čitala sam po forumu o pregledima i čestim uzv i raznim stajalištima.Ja nekako imam sigurnost od češćih pregleda i znam da smo mi s MPO specifični i da imamo češće preglede. Nije mi samo jasno zašto je to doktorici zasmetalo... :shock:
Sljedeći pregled mi je početkom 02.mj. a već sljedeći dan sam naručena na uzv PAPP test u Vinogradsku. Jel bi uzv dan za danom mogao biti štetan? Ja sam nekako razmišljala da odgodim redovan pregled, ali za koliko dana?
Što vi o tome, tj. o čestim pregledima mislite?