Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: knedla u grlu ili nešto tome slično

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno knedla u grlu ili nešto tome slično

Ja više ne znam što ću. Sve je počelo ovog ljeta kad sam dobila taj nekakav osjećaj da teže dišem, da mi fali zraka ili da imam nekakvu knedlu u grlu. Ustvari osjećaj da imam nešto za iskašljati a nemam. Tako da stalno kašljucam bezveze Trajalo je nekih 2,3 tjedna i u međuvremenu sam obavila pregled štitnjače, sve je bilo ok. Pregledala me i doktorica jer sam imala osjećaj kao da imam opstrukcije ali sve je u redu, nije čula nikakve anomalije u disanju. Nakon toga nije mi se pojavljivalo do nedavno. Ne mogu to ni objasniti, kao da teže dišem ali opet, kad udahnem na usta, sve je ok. kad dišem onako normalno, kao da mi je ta knedla u glu. Svjesna sam da sam postala totalno opterećena s tim i kad malo zaboravim onda je sve u redu. Čak sam dva puta uzela Normabel, jednom mi je kao pomoglo, drugi put nije. Ja više ne znam što ću s tim jer mi užasno smeta. Doktorica me ne doživljava uopće, ona misli da umišljam gluposti. Ja sam mislila i da je povezano s alergijom (alergična sam na grinje) pa sam pokušala sa dvije vrte tableta ali sve je isto. Uopće ne isključujem mogućnost da je stvar psihičke prirode ali u tom slučaju što da napravim? Ovo me totalno izludilo i uopće ne funkcionirfam normalno. Dajte mi kakav pametan savjet.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

to ti je tipično za LPRD,proguglaj malo,posjeti otorinolaringologa .

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Što je LPRD? :?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa rece ti da proguglas:
    LPRD=Laryngo-Pharyngeal Reflux Disease

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma jesam ali ja sam htjela zdravoseljačko objašnjenje, po mogućnosti na hrvatskom To je pretpostavljam nešto vezano za želučanu kiselinu koja se podiže ili sam ja to totalno krivo shvatila

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro si shvatila, samo sto simptom nije klasicna zgaravica nego problemi s grlom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sljedeci put kad budes isprobavala lijekove uzmi nesto za kiselinu, da utvrdimo dijagnozu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Koji su lijekovi za kiselinu? Probat ću, probala bi bilo što što bi moglo pomoći

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam sigurna, idi pitat trudnice sa zgaravicom.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trina, ja mislim da je to na psihološkoj bazi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vidiš, to mi nekako i ima smisla jer mi problemi počinju iza ručka, kad nešto pojedem, ujutro nikad nemam takvih tegoba. A navečer za poluditi, pogotovo kad legnem. U vodoravnom položaju imam osjećaj da se gušim.
    Ma najgluplje od svega mi je što ja moram dolaziti svojoj doktorici sa idejama što bi moglo biti

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj odgovor je bio marti. Lucija, ja sam čitavo vrijeme i uvjerena da je na psihičkoj bazi ali evo i ovo gore mi je zanimljivo i ima neke logike. Ali ako je na psihičkoj bazi zašto ne prođe sedativom?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nevjerojatno kako je rjesenje jednostavno, ako nije L(a)PRD onda mozes psihijatru.
    joj sori. ne mogu si pomoc brala sam masline cijeli dan. jos i sad mi se prividjaju. probaj jesti hranu koja ne dize kiselinu i idi otorincu ko sto ti je kinder i rekla.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ne tvrdim da je psihički, ali imam takvo isustvo. Otežano disanje i gutanje, neprestana tjeskoba, opća nezainteresiranost, nerazgovorljivost i sl. I nisam išla kod psihiča, rješila sama uz pomoć Aktivina H i bliskih osoba

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ja nemam nikakvih drugih simptoma koji bi mogli upućivati na depresiju. Ali ovo me totalno izluđuje. Uopće me zaboli jeli psihički ili fizički, samo se želim toga riješiti. Smeta me i konstantno razmišljam o tome jer je stalno prisutno. A uz sve to imam bezveznu doktoricu koja me uopće ne shvaća ozbiljno

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    A uz sve to imam bezveznu doktoricu koja me uopće ne shvaća ozbiljno
    Bas zato odi kod otorinca

Smeta me i konstantno razmišljam o tome jer je stalno prisutno.
    Ovo je taj psiholoski dio koji ce se rijesiti kad ti strucnjak kaze sto je. Znam kako je to kad fiksiras misli na nesto sto te smeta - konkretan uzrok: knedla u grlu, a mozda i kad je nema imas osjecaj da je tu jer mislis o tome i ne znas sto je.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Otići ću otorincu. A ovo za psihološko opterećenje.,,ma osjećam se totalno glupo. jer imala sam problema i sa tahikardijom koja me mučila do te mejre da sam se rušila usred rive, otkucaji su bili ogromni. Tek nakon sto ekg-ova, uzv-a srca, kompletne krvne slike i svih nalaza savršenih, počela sam prihvaćati tu tahikardiju kao nešto normalno. E onda je prestala i ne pojavljuje se uopće. I ne samo da je pretsala nego kao da sam dobila neku posebnu snagu volje, ne dira me više ništa, ne živciram se i strpljenje mi je pet put većeg kapaciteta nego prije. Bez ikakvih sedativa ili supstanci. Valjda će tako i s ovim morati ići.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni lupanje srca,teško disanje i knedla u grlu ukazuju na anksioznost.Ne znam da li je islo i do blažeg napada panike?
    Bila sam i ja u toj priči.Sve se da srediti uz par poseta dobrom terapeutu.To ti je,kad bi poredili sa telesnim bolestima,samo obična mentalna kijavica - dosadna ali izbori se imunitet sa tim.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa sve to sa tahikardijom i jesu bili panični napadi. Ne znam blaži ili teži, nije ugodan osjećaj i to neko vrijeme misli su mi bile usmjerena na to kako ću otegnuti papke nasred rive, kako će mi muž sam sa djecom, oće mi lijepu sliku staviti na osmrtnicu iatd Nikad u životu mi se to nije dogodilo a sad sam doživjela zbog onih nesretnih Yasmin koje sam pila i "imala sve simptome".

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Već je bilo ovo pitanje i tamo sam odgovorila, ali me ubi ali ga ne mogu naći...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo, opet ću napisati svoje iskustvo....
    Te knedle ja nemam više već duže vrijeme, ali jedno vrijeme sam je imala pa skoro stalno. Kod mene je bilo definitvno na psih.bazi, a i kod mog muža isto tako.
    Meni se najviše javljala poslije jela, ali je znala i stalno biti prisutna.
    Osjećaj bi bio kada gutam isto kao da je guram gore dole, ali nikako da skroz siđe u stomak, tj. željela sam je progutati. I onda bi se tu i povećano slinjenje pojavilo, tj. mislim da sam ustvari stalno gutala i gutala i gutala.

Javila bi se kada bi me nešto mučilo, onako nesvjesno, i onda bi se na nju koncetrirala. Znala bi me buditi u noći i olakšanje bi mi bilo kada bi malo popila vode. Od silnog gutanja dobila bi i malu žgaravicu.

Uglavnom, prošla bi kada bi se koncentrirala da mislim na druge stvari i knedla bi otišla kao da je nije ni bilo. ... pa bi onda strahovala da se "ne vrati", pa bi se vratila i tako stalno.
    Ali, pomoć mi je bila da čim pomislim na nju da bi mislila na nešto drugo, trudila se da ne gutam toliko i "otišla" bi za 1 dan.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I meni liči da je LPRD jer je mm imao apsolutno iste simptome - praktično kao opstrukcije. Sviralo mu je negde između pluća i grla, stalno je kašljucao, čak je nekim danima dobijao i klasičan alergijski napad sa kijanjem koje bi trajalo i po 15 minuta a onda satima ne bi mogao progovoriti

Loš sfinkter na želucu, želučana kiselina se vraća i oštećuje jednjak koji onda reaguje takokako reaguje. Išao je kod gastroenterologa a tamo ga je uputila ORL doktorica koja mu je u stvari i dala dijagnozu pa je ovamo samo potvrdio. Na snimanju sondom jednjak mu se pokazao katastrofa, sav u nekakvim mehurićima i ranicama.

Savet: jesti češće i u manim obrocima, izmegavati tešku, masnu i kiselu hranu, grickati bademe između obroka i ne jesti ništa barem 3h pre počinka. Piti Ranisan po jednu tabletu uveče i ujutru, izbegavati gazirana i žestoka pića kao i ekstremno hladna i ekstremno vruća jela i pića.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako misliš sviralo? To je liječnik mogao čuti ili mu se baš čulo? Jelo ga grlo bolilo, peckalo...? Jeli imao još kakve simptome, probleme sa želucem, žgaravicom..?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eh da, i jel dobio nekakvu posebnu terapiju zbog toga ili samo ovo što si gore navela? Jer što se prehrane tiče, ja se tako nekako i hranim a što se simptoma tiče, nemam ih uopće, osim tog neugodnog osjećaja u grlu

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo malo o ovoj temi. Mm je imao sve simptome sem žgaravice, zato ga niko nije ni slao gastroenterologu dok se na snimanju nije videlo da mu je upravo on potreban

http://www.medicina.hr/clanci/gastro...sna_bolest.htm

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

žgaravica često nije prisutna kod LPRD-a

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    žgaravica često nije prisutna kod LPRD-a
    Ali pretpostavljam da bi bila prisutna nekakva bol ili peckanje na tom mjestu?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ne mora biti

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa pazi ovako...Mm je pre 6 godina izvadio mandule jer su mu pravile jako puno problema. Međutim, grlo je nastavilo da ga tu i tamo boli s tim što više nije dobijao upalu mandula već ždrela. I dan danas zna da ga boli grlo i jako mu je teško sam sebi dati dijagnozu jer ga boli isto mesto. Međutim, jedan od glavnih pokazatelja da nije u pitanju klasična upala ždrela jeste kijanje koje obično prati LPRD.Ne konstantno ali uglavnom ujutru i u napadajima od 15-tak minuta nakon čega, rekoh već, satima ne može da govori.

Ždrelo je kod LPRD-a oštećeno, reaguje na sve živo - toplo/hladno/ljuto/kiselo (na sve zajedno mada i ne mora) i normalno je prisustvo boli određenog intenziteta ili barem osećaja knedle u grlu

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Vidiš, to mi nekako i ima smisla jer mi problemi počinju iza ručka, kad nešto pojedem, ujutro nikad nemam takvih tegoba. A navečer za poluditi, pogotovo kad legnem. U vodoravnom položaju imam osjećaj da se gušim.
    Ma najgluplje od svega mi je što ja moram dolaziti svojoj doktorici sa idejama što bi moglo biti
    OVo ti je sto posto vezano za kiselinu. Normalno doktorica ce ti potvrditi dijagnozu. Ali ovo sto si napisala da imas osjecaj knedle u grlu, te da se osjecaj pojacava popodne i navecer, i kad legnes, to potvrdjuje da se radi o LPR (da i LPR je ime za laringo reflux).

Za izlijeciti LPR treba duze vremena nego "obicni" reflux koji se javlja u ezofagusu, terapija je barem nekoliko mjeseci jace doze klasicnih lijekova za kiselinu. LPR je inace jako neugodan poremecaj!

Inace ja bih prvo iskljucila sve organske bolesti, pa tek na kraju dala dijagnozu da je to sve "u glavi". Heh.

Sretno i javi da li se ista osjecas bolje.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    nevjerojatno kako je rjesenje jednostavno, ako nije L(a)PRD onda mozes psihijatru.
    joj sori. ne mogu si pomoc brala sam masline cijeli dan. jos i sad mi se prividjaju. probaj jesti hranu koja ne dize kiselinu i idi otorincu ko sto ti je kinder i rekla.
    Da treba jako paziti na hranu ali kad se ovaj problem pojavi onda se ne moze rijesiti samo prehranom nazalost jer ta kiselina je toliko jaka da moze ostetiti i grlo, glasnice, zube itd.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

amy, evo da se tu javim, vidim da si mi posala pp. Nije se radilo o tom poremećaju, sve je ipak bilo u glavi. Ustvari, radilo se o tome da jesam imala nekakve smetnje (žgaravica, podriguje mi se isl gluposti) a kad si toliko skoncentriran na nešto, onda ti se čini ko velik problem. Ustvari nije bilo ništa. Treba se čovjek znati opustiti i ne razmišljati previše o sitnicama

herier

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja više ne znam što ću. Sve je počelo ovog ljeta kad sam dobila taj nekakav osjećaj da teže dišem, da mi fali zraka ili da imam nekakvu knedlu u grlu. Ustvari osjećaj da imam nešto za iskašljati a nemam. Tako da stalno kašljucam bezveze Trajalo je nekih 2,3 tjedna i u međuvremenu sam obavila pregled štitnjače, sve je bilo ok. Pregledala me i doktorica jer sam imala osjećaj kao da imam opstrukcije ali sve je u redu, nije čula nikakve anomalije u disanju. Nakon toga nije mi se pojavljivalo do nedavno. Ne mogu to ni objasniti, kao da teže dišem ali opet, kad udahnem na usta, sve je ok. kad dišem onako normalno, kao da mi je ta knedla u glu. Svjesna sam da sam postala totalno opterećena s tim i kad malo zaboravim onda je sve u redu. Čak sam dva puta uzela Normabel, jednom mi je kao pomoglo, drugi put nije. Ja više ne znam što ću s tim jer mi užasno smeta. Doktorica me ne doživljava uopće, ona misli da umišljam gluposti. Ja sam mislila i da je povezano s alergijom (alergična sam na grinje) pa sam pokušala sa dvije vrte tableta ali sve je isto. Uopće ne isključujem mogućnost da je stvar psihičke prirode ali u tom slučaju što da napravim? Ovo me totalno izludilo i uopće ne funkcionirfam normalno. Dajte mi kakav pametan savjet.
    da se vratim na ovu staru temu,vidim da ste imali slicne simptome kao i ja sad pa me ovom prilikom zanima kako ste to rjesili??

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

prvi korak je dijeta: izbjegavati sve što pridonosi lučenju kiseline, kasne i obilne obroke, podići uzglavlje
    drugi korak: inhibitori protonske pumpe

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovih dana se upravo osjecam kako opisujete. Pritisak u prsima, nedostatak zraka i knedla u grlu. Doktorica me poslala na rtg pluca i sinusa a ja sam uvjerena da imam napade panike obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim ( muz ostao bez posla, krediti, dugovi, bezizlazno stanjeeeeee). I sad se postavllja pitanje, ici psihijatru, sveceniku ili otorincu ???????????

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

e da i prije ovog stanja me bolio zeludac par dana vjerojatno od nervoze

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ivana, kod mene je sve bilo na psihičkoj bazi. sad mi se sve to čini kao da se dešavalo nekom drugome. To su bili napadi panike povezani uz one nesretne Yasmin tablete plus niski tlak koji je otežao situaciju..Držalo me je nekoliko mjeseci, bilo mi je teško i nisam se baš dobro nosila s tim. Jer nisam navikla nemati kontrolu nad nečim Sve je prošlo kad sam obavila sve pretrage (nisam išla otorincu jer sam to brzo isključila) i kad su me vujerili da sam fizički posve zdrava, znači otpisala sam opciju da će mi srce od brzine stati ili da ću se ugušiti. Uz sve to jako mi je pomogao prijatelj koji se godinama bori s napadima panike i tad sam shvatila da je to to. Kad sam sama sebi postavila dijagnozu onda je sve i nestalo. Nisam tip koji se previše grize ili brine, mene je mučio fizički dio, psihu sam lako riješila. Znam kako se osjećaš i znam da je strašno. Ali moraš znati da ti od toga ne može biti ništa i da je prolazno. netko to riješi uz pomoć psihologa/psihijatara, netko sam, netko uz pomoć prijatelja.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Molim vas pomozite. Počelo je poslije upale grla i sinusa. Imam osjećaj knedle u grlu i hrohtanje već mjesec dana. Nemuči me toliko osećaj knedle u grlu već to hrohtanje. Nakuplja mi se tečnost, ne u grlu, nego u sinusima(iznad grla). Stvarno je nezgodno svake minute moram da udahnem nosem i da razbijem tu tečnost. To hrohtanje mi je jedino u mislima, nemogu da se skoncentrišem. Što je najgore ja to hrohtanje uopšte nečujem, nego mi prijatelj rekao. Išao sam dva ili tri puta kod doktora. Uopšte neobraća pažnu na to šta joj govorim, samo mi je propisala sprej od morske soli. Taj sprej mi uopšte nije pomogao samo mi se još više nakupi tečnosti. Ljudi me čudno gledaju kada sam u blizini. Koristio sam i koristim razne ljekove ali mi ništa nepomaže. Jeli ima neko koji savijet.
    Posljednje uređivanje od sirius : 16.02.2012. at 15:17 Razlog: slika

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Je li netko od gornjih sudionika imao pri toj 'knedli' i problema s gutanjem? Ja naime već neko vrijeme (ne znam točno, cca. 2 mj.) imam strašnih problema s gutanjem (uz knedlu i povremeno žgaravicu), do te mjere da više-manje živim na jušnoj/sa žlicom hrani i eventualno namirnicama koje se daju lako usitniti do najmanjih dijelova (tipa štapići).

Salate inače obožavam, no sve sam ih izbacila iz jelovnika jer jedan mali zalogaj bih žvakala po 4-5 minuta i još uvijek bih ga na kraju sa strahom progutala na jedvite jade. Čak mi zna i tekućinu biti problem progutati (kava, voda, čaj, nebitno), što više ne znam u kolikoj mjeri je na psihičkoj osnovi, a koliki mi je to stvarno problem

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Je li netko od gornjih sudionika imao pri toj 'knedli' i problema s gutanjem? Ja naime već neko vrijeme (ne znam točno, cca. 2 mj.) imam strašnih problema s gutanjem (uz knedlu i povremeno žgaravicu), do te mjere da više-manje živim na jušnoj/sa žlicom hrani i eventualno namirnicama koje se daju lako usitniti do najmanjih dijelova (tipa štapići).

Salate inače obožavam, no sve sam ih izbacila iz jelovnika jer jedan mali zalogaj bih žvakala po 4-5 minuta i još uvijek bih ga na kraju sa strahom progutala na jedvite jade. Čak mi zna i tekućinu biti problem progutati (kava, voda, čaj, nebitno), što više ne znam u kolikoj mjeri je na psihičkoj osnovi, a koliki mi je to stvarno problem
    ispričavam se što dižem staru temu.
    imam jako slične simptome. da li si doznala uzrok svojih?
    ja imam dijagnosticiran gerb (zadnja gastroskopija bila je prije 2 godine), no nikad prije nisam imala ovakve simptome. no sada mi traju već 2 mjeseca uz korištenje terapije...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja imam LPRD, dijagnosticirao mi ga je ORL (GERD imam odavno, ovo je ekstra fini dodatak). Na terapiji sam već 3mj, na 2*40 je bilo bolje, na 1*40 + peptoran isto, ali nema što me nije bolilo (crijeva užasno), na 1*20 sam koma, ko da ništa ne pijem...grlo boli, crveno je, slijeva mi se šlajm, imam knedlu i povremene probleme s gutanjem.

Jeste li vi koje ste ovdje davno pisale doživile da se LPRD barem malo smirio s vremenom i/ili dugotrajnom terapijom i režimom (prehrana i sl.), aloe vera, lan?

Pročitala sam negdje u hrpi kopanja po netu da kad grlo blokira od LPR treba popiti veliiiiki gutljaj vode i nastavit jesti da se mišić resetira. MOžda totalno glupo (potpisan je bio liječnik), ali stvarno pomaže.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, ja sam se toga višemanje riješila, pomoću domaćih badema S KOŽICOM...

Nema tu neke filozofije - žvače se šaku-dvije dnevno i to rješava problem kiseline (lužnati su, odnosno baš ta kožica je alkalna i suzbija višak kiseline, a istovremeno ne remeti jako ph želuca).

Mene isto muči taj osjećaj knedla u grlu (opisano na početku topica) ali nije mi problem samo kiselina nego štitnjača (hormoni uredni, imam nodoznu strumu - ništ posebno, ali 1x godišnje idem na uzv).

Da se vratim na kiselinu... Mene to proganja godinama čim ne pazim na prehranu. Najbolje mi je bilo dok sam dojila starijeg sina i silom prilika bila na makrobiotičkoj dijeti jer njemu je sve smetalo. Baš razmišljam da se ponovno vratim na to. Riješilo mi je sve - višak kila, višak kiseline, bolne zglobove... sve. Ali kako odoljeti sinovoj rođendanskoj torti? Ufff.... nisam karakter kad je fina papica u pitanju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo popisa lužnatih namirnica:

Popis lužnatih namirnica

avokado, brokula, prokulice, kiseli kupus, heljda, mrkva, cvjetača, celer, tikvice, orijentalne gljive – shitake, maitake, gljive poput bukovača, lisičarki i šampinjona, morske alge kao što su nori, kombu, wakame, vlasac, smokve, laneno ulje, krastavac, češnjak, grejp, soja i sojini proizvodi, banana, sojine klice, alfa alfa klice, grožđe, zelene mahune , med, kivi, poriluk, limun i limeta, zelena salata, mango, proso, masline i maslinovo ulje, luk, naranče, papaja, peršin, kruške, zeleni grašak, ananas, krumpir, kvinoja, rotkvice, špinat, jagode, rajčica, lubenica, divlja riža, buča, sezamove sjemenke, tahini (namaz od sezama).

OVdje sam to našla: http://www.sensaklub.hr/clanci/prehr...ica-u-prehrani

Ima i ona knjiga "Alkalizirajte ili umrite" - baš sam si neki dan mislila da bih se mogla podsjetiti... Nije da imam nekakvih tegoba, ali dugoročno bi bilo dobro pridržavati se tih pravila.

Cokolina86 avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    j

neznam zbog cega se tako osjecas ali iz iskustva znam da se taj osjecaj knedla u grlu, neki osjecaj stiskanja i tezeg disanja moze desiti ako si pod velikim stresom.. Dijete nam je moralo na operaciju i morali smo ic na dulji put... mm je bio toliko pod stresom, zabrinut i neispavan prije puta.. cijelo vrijeme je imao osjecaj knedle, povecane otkucaje, neku neugodu u trbuhu, glavobolju... kad je sve dobro zavrsio i kad se odmorio inaspavao svi simptomi nestali...

Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Meni to dodje od stresa. Uglavnom
    Prodje samo ne panicari

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •