Ivana, kod mene je sve bilo na psihičkoj bazi. sad mi se sve to čini kao da se dešavalo nekom drugome. To su bili napadi panike povezani uz one nesretne Yasmin tablete plus niski tlak koji je otežao situaciju..Držalo me je nekoliko mjeseci, bilo mi je teško i nisam se baš dobro nosila s tim. Jer nisam navikla nemati kontrolu nad nečimSve je prošlo kad sam obavila sve pretrage (nisam išla otorincu jer sam to brzo isključila) i kad su me vujerili da sam fizički posve zdrava, znači otpisala sam opciju da će mi srce od brzine stati ili da ću se ugušiti. Uz sve to jako mi je pomogao prijatelj koji se godinama bori s napadima panike i tad sam shvatila da je to to. Kad sam sama sebi postavila dijagnozu onda je sve i nestalo. Nisam tip koji se previše grize ili brine, mene je mučio fizički dio, psihu sam lako riješila. Znam kako se osjećaš i znam da je strašno. Ali moraš znati da ti od toga ne može biti ništa i da je prolazno. netko to riješi uz pomoć psihologa/psihijatara, netko sam, netko uz pomoć prijatelja.