Citiraj zvrks prvotno napisa
tina, meni u takvim trenucima uvijek upali kad ostavim dijete na par sati muzu ili nekom drugom na cuvanje. uglavnom ne vise od cetiri sata jer jos uvijek dojim (ostavim zalihe sa sitterima, ali...). odem i napravim nesto za sebe - bilo to da odem na posao i obavim sastanke sa ljudima (sto mi vrlo pase), bilo da odem frizeru ili na kavu... bilo sto... u ta cetiri sata se doslovno preporodim...

i kad se vratim, osjetim da sam bolja mama jer onda opet imam vise energije, vise ideja, bolje se igramo, itd...
potpisujem
mi živimo iznad mojih roditelja što je božji dar, tako da moja mama uglavnom popodne uskoči i uzme si unuka na sat-dva.
ja se tad operem, izfriziran, odem na net, popijem kavicu sama i u miru...
ma raj!
a MM je odlučio da će subotu prijepodne sa svojim sinom ići u grad (ne baš u nabavku, nego na kavu, ali ipak...) tako da sam ja slobodna za čišćenje i spremanje ali i to mi paše, kad ne moram na brzinu ili sa Josipom u klokanici...

i tako mi je mrak. ja napunim baterije i kada mi se dijete vrati sva sam u njemu...

draga moja, moraš si uzeti malo vremena za sebe... ja dok to nisam napravila sam večer dočekivala sa kamenom u želucu, jer me je bilo strah noći, a bila sam premorena od dana...

sjedni sa TM i probaj se dogovoriti... i samo hrabro...