Koje ste probale, koristile (djeca) a možda i vi![]()
Marke, cijene, mjesta gdje ste ih kupile.
Trebam poklon za 3-godišnjakinju pa mi se ta ideja učinila zgodnom.
Hvala unaprijed![]()
Koje ste probale, koristile (djeca) a možda i vi![]()
Marke, cijene, mjesta gdje ste ih kupile.
Trebam poklon za 3-godišnjakinju pa mi se ta ideja učinila zgodnom.
Hvala unaprijed![]()
moja kći je dobila dva: jedan za 4. i jedan za 6. rođendan
oba stoje neotvorena jer je meni nezamislivo da se dijete namiriše :/
mislim da su oba kupljena u dm-u, tamo sam ih vidjela
Baš sam večeras probala jedan, išla po sapune u LOccitane u CC1 i pa mi teta pokazala, mislim da je u kompletu s kremicom cca 300 kunića.
Može i samo miris ali kako nisam namjeravala kupiti nisam se baš raspitivala...
ja vidjela u Zari...nekih 50-60 kn ako se dobro sjećam...iznenadilo me da ima i dječjih parfema...
Moja Rina je dobila na poklon Oilily parfem. Miriši po dječjem puderu i nekad kad vidi mene, kaže nek nju s njenim. Špricnem ju po odjeći... Inače, sama joj se nikad to ne bi sjetila kupiti!!!
Ajme ja sam davno kupila Oilily parfem nekom djetetu .. tad mi se to činilo jako fora, a sad mi je isto nezamislivo da se dijete šprica parfemom.
Doduše, Jednom sam špricnula Leu sa mojim jer me žicala![]()
Sigurno je i onaj moj Oilily neotvoren još od devedesete![]()
mi dobili Mustelin -Musti, poklonila ga dalje...
meni su parfemi opčenito kemija koju ni sama ne udišem a pogotovo dijete...
uvjerena sam da djeca koja su od malena izložena parfemima, mirisima za "osvježivanje" stana tipa Oust... i mirisa za auto, mirisnim svijećama....
imaju dobru podlogu da postanu alergičari na razne stavri, to su sve otrovi, uključujući parfeme.
mi stavimo kap eter.ulja mandarine i lavande zimi za imunitet a ljeti lavanda protiv komaraca, zdravo -korisno -miriše.
M je dobila nekoliko za rođendane. Nasmrdi se s njim, a nakon toga obično završi u ormariću u kupaonici i ne sjeti ga se više.
moja V je dobila parfeme Jagodica bobica za 4. i Mini Maus za 5. rođendan
oba su otvorena jer je ona to tako htjela
njeni pokloni, može s njima raditi što hoće
sa svakim se pošprica 1x u 3 mjeseca
ne potičem, ni ne branim
Lola je za prvi rođendandobila Bvlgari Petit Et Mamans, a kako je svoga oca kći otkako može sama do njega obavezno si stavi kapljicu iza uha
.
Pokušavala sam ju odgovarati od parfmimiranja ali ne ide, tješi me da je bočica pri kraju (ja ga trošim)...
Ovako i kod nas.aleksandra70vanja prvotno napisa
xDeaedi prvotno napisa
nema mi do "njenog" mirisa.
od uvijek sizim kad se tudji mirisi "zaljepe" na nju. uf....
isto. s time da je juraj dobio nekakv grozan spider man parfem koji tako užasno smrdi da je to grozno. baš tako, par puta godišnje ga se sjeti i nasmrdi se jer mu je to fora. zadnji put kad se nasmrdio me je tražio da ga istuširam jer ni on nije više mogao izdržati nakon nekih pola sata.Anci prvotno napisa
![]()
XAnci prvotno napisa
samo što moja sad redovito šprica, gdje god stigne i onda još jednom za svaki slučaj![]()
P je dobila za 2. rodjendan, Minnie iz DM, meni se ne svidja miris, a ona kad ga vidi uvijek pokaze zelju da se namirise. Mozda bih ga mogla maknuti...treba se toga sjetiti, plavusa![]()
Osim što se kinđure, šminkaju, lakiraju nokte, presvlače po sto puta na dan, naravno da se moje namiguše i špricaju parfemom. Uglavnom, meni su parfemi u istom košu s kostimima, nakitom, torbicama... sve je to kinđurenjekoje moje cure naprosto opožavaju. Nisam tip koji će ikakvu igru braniti (osim pištolja), pa tako ni parfeme.
U DM-u nam je obavezan ritual da sve sve tri "okupamo" svaki put u drugom parfemu. A od kog će vidjet, nego od matere? 8)
Ma i meni nema do prirodnog mirisa mog djeteta ali kao što rekoh, trebam kupiti poklon djevojčici za 3 rođendan a poznavajući nju i njenu mamu mislim da bi im se poklon svidio. Btw, ne mislim kupovati neke jeftine iz Dm-a već u obzir dolaze Bvlgari, Jacadi..(jer ne sadrže alkohol) pa vas molim da mi se javljaju one mame koje mi mogu pružiti takve informacije, zahvaljujem onima koje su to već dosad učinile, a one koje mi misle pisat o štetnosti nek to zadrže za sebe![]()
Dobili ga za babinje (mislim chicco ) , nikad otvorli , kupio prasinu dok mi nije dosla u posjet poznanica koja ne moze zamisliti da izade vani , a da ona i beba od 2,5mjeseci nisu namirisane.![]()
Osobno ,Potpis velik ko kuca!nema mi do "njenog" mirisa.
od uvijek sizim kad se tudji mirisi "zaljepe" na nju. uf....