Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Podetinjila od kada se rodio brat

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Podetinjila od kada se rodio brat

Mia ce za mesec dana 6 godina i dobila je malog brata koji ima sada skoro3 meseca. Od kada smo g adoneli kuci budi se svaki dan u 3 ujutro i place da ju je strah. Kada joj upalimosvetlo posto tvrdi da se boji mraka onda place jer se hoce maziti.
    Izbacila sam na kraju muza i sada spava samnom u krevetu.
    Jel se to jos nekome dogodilo i do kada je trajalo.
    Inace je razocarana posto nije sestra
    Uopste ga ne voli i nece da ga takne jer kaze da joj se gadi posto bljucka i smrdi na pokvareni jogurt. Takodje kaze neka joj rodim sestru, a brata mozemo da damo nekome.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ljubomorna je na brata i traži vašu pažnju. Bez obzira koliko ih pripremamo na dolazak novog djeteta, ipak će pokazati malu ljubomoru.

M je imala 5 godina kad je dobila brata. Htjela je sestru, kad je saznala da je brat, baš nije bila oduševljena, ali smo razgovarali i shvatila je da je bolje imati brata (neće dirati njene bebe).
    U početku smo dosta vremena posvećivali njoj, pogotovo ja, malo smo se i opustili jer smo vidjeli da je dobra prema bratu pa smo dobili i fazu cendranja, šiza. Prema bratu je bila ok, ali prema nama Spavala je i dalje s nama dok nije sama odlučila da odlazi u svoj krevet jer je brat budi po noći.

Sad smo negdje između, on je veći, znaju se zajedno igrati. Borili smo se dan po dan. Jedan dan je bilo super, drugi dan kaos. Zapravo, vrijeme je učinilo svoje.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Sad smo negdje između, on je veći, znaju se zajedno igrati. Borili smo se dan po dan. Jedan dan je bilo super, drugi dan kaos. Zapravo, vrijeme je učinilo svoje.
    Ovako i kod nas.
    Prvo je bila faza totalnog ignoriranja sestre, ko da ne postoji.
    Onda agresija prema njoj.

Sad je ovako ko što kaže Matilda. Tuku se i daljem no "utješno" je da više nije jednosmjerno

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M moram pohvaliti jer nijednom nije udarila svog brata, uvijek nježna prema njemu, brižna. Ali nama je govorila da nas mrzi i da će otići od kuće i sl.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aha. Ja sam ono tvoje "kaos" shvatila na svoj način
    Kako se ono kaže o ispravnosti onoga koji čita...

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ami se veselila bratu i zeljela mi je u svemu pomoci. to je bilo super! druga strana je bila ta da su poceli neki strahovi koje ni ona ne zna opisati, budjenje po noci, zelja za mazenjem nakon 1 u noci, placljivost, trpanje ruku u usta....nije bas sve proslo, ali imamo puno dobrih dana i noci. mislim da ce sve to proci. mene je uvijek samo strah da li sam uspjela naci dobar balance izmedju njih dvoje, tj. da niti jedno ne zapostavljam. to me uzasno muci.
    jos su previse mali. s milanom je puno lakse jer su njegovi interesi drugciji.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Aha. Ja sam ono tvoje "kaos" shvatila na svoj način
    Kako se ono kaže o ispravnosti onoga koji čita...
    Taj kaos se odnosio na komunikaciju nje i nas. Sve je bilo neću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •